Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. elde tüm markalarda fiyatlar uçmuş durumda. Mercedes'e özgü birşey yok. Hiç satmayan markalarda bile 2. el fiyatları son 1 senede çok arttı. Tamamen euro kuru ve vergilerden kaynaklanıyor. Maalesef bu bir Türkiye gerçeği.

Aldığınız fiyatları bilmiyorum ancak 2012-2013 C180'den (makyajlı) fiyatını daha çok hakedecek bir araç bilmiyorum. Eğer sorunuz varsa yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Ilanları inceledim. Yanılmıyorsam
    model yılı 2013 agustos trafiğe çıkışlı, avantgarde donanım bir aracı 2000 km de 83.000 e hases bayisinden Kasım ayında alan arkadas vardı. O arac ile 1 ve 3 numaralı ilanlardaki araçların donanımları aynı. Fiyatlar ise 20.000 TL fazla. Bu fiyatlara almak mantıklı degil bana gore. En az 10.000 TL aşağıdan ilana çıkmalıydı.
    Yeni kasa c nin avantgarde versiyonu 130k üzerinde olunca sahibindeki ilanlarda coştu maalesef. Ancak o arac yeni kasa ve elma ile armudu karıştırıyorlar. Aralık ayında amg selection plus donanımlı araca 121.000 teklif almistim bayiden. O arac ile bunlar arasında en az 30.000 TL donanım farkı olması lazım.
    Yani kısacası bu fiyatlar cok hocam.

o aracı ben aldım ama şu an 20.000 fark çok değil çünkü araç fiyatları %20 nin çok üzerinde arttı octavia nerdeyse 80.000 oldu arkadaş fiyatların düşmesini çok bekler ama düşmesi imkan dahilinde değil ben aracıma100k verseler dönp bakmam bile çünkü biniciyim satıcı ve alıcı için bu fiyat normal

• BERSUM kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Arac sizin elbet istediğiniz fiyattan satışa cikarmakta en doğal hakkınız. Ancak o fiyatlara satılır mı ona bakmak lazım. Ben satilmayacagini düşünüyorum. Sıfır araçlar otv ve Euro kurundan dolayı artması ikinci elde piyasanın da %20 artacağı anlamına gelmez. Ornek vermem gerekirse, Aralık 2013 de selection plus 121k idi, simdi aynı aracın 145k dan ilana çıkması lazım ki çıksa bile yeni kasa sıfır amg 151k iken 145k ya kimse eski kasa ikinci el arac almaz.
    Ikinci el fiyatlarının armasına lafım yok ama bu artış bana gore en fazla %5-10 arasında olabilir.
    Si zaten satmayı düşünmediğiniz icin Sorun da yok sizin icin.
    Aracınızı güzel gunlerde güle güle kullanın..
    Iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR MERHABA..ARANIZA YENI KATILDIM..C 180 ALMAK NIYETIM VAR ..FAKAT KOMPRESOR VE CGI ARASINDA KALDIM...SU ARACLAR FIYATIYLA KIYASLANINCA NASIL ?

KOMPRESOR OLAN SU...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-berberoglu-ndan-hatasiz-a.m.g.yeni-tip-led-li-mukemmel-temiz-172505236/detay

CGI OLAN DA şu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-mercedes-c180-1.6-cgi-amg-gercek-selection-plus..orj..bayi-171866040/detay

1-2 sene önceki alım fiyatlarıyla kıyaslayınca çok yanıltıyor. Örneğin 2013 Ağustosta sıfır Avangarde 98-99 bin TL idi. Şu anda ikinci eli aynı fiyatta. Normalde 10-15 düşmesi beklenirdi. Bu nedenle Bersum'un Prime'ı aldığı rakamı kıyaslamamak doğru olur.

Ben cam tavanlı 2012/2013 düşük km'li (max. 20.000km) Fascination arıyorum. Sizce şu anki şartlarda max. ne kadar vermeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareas33

ARKADASLAR MERHABA..ARANIZA YENI KATILDIM..C 180 ALMAK NIYETIM VAR ..FAKAT KOMPRESOR VE CGI ARASINDA KALDIM...SU ARACLAR FIYATIYLA KIYASLANINCA NASIL ?

KOMPRESOR OLAN SU...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-berberoglu-ndan-hatasiz-a.m.g.yeni-tip-led-li-mukemmel-temiz-172505236/detay

CGI OLAN DA şu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-mercedes-c180-1.6-cgi-amg-gercek-selection-plus..orj..bayi-171866040/detay

öncelikle neden kompresör-cgi arasında kaldınız anlayamadım kompresör alıp lpg taktırmayımı düşündüğünüz için ikilemdesiniz ben şahsen cgi derim o nedenla tam donanımlı olan 2013 ü alırdım fiyat araştırması yapıp o aracı almanızı öneririm

Bersum hocam, egerki yakıtla başa cıkamazsam Lpg takılabılır die dusunuyorum...Cgı ye lpg yok sanırsam ,haksızmıyım ? birde bu c 180 lerın en ust segmenı hangisi ? avangarte olan mı ?
  • quote:

Bersum hocam, egerki yakıtla başa cıkamazsam Lpg takılabılır die dusunuyorum...Cgı ye lpg yok sanırsam ,haksızmıyım ? birde bu c 180 lerın en ust segmenı hangisi ? avangarte olan mı ?

bir kere cgi motor kompresöre bakınca çok ekonomik benim şehir içi 15000 km ortalamamam 7,9lt kompresör 10 lt yakar lpg takılınca ortalamada 12 lt lpg yakarsın 2,85*12 eder 34.2 benzinde 40 tl 5,5 tl fark 100 km için kmde 5,5 kuruş avantaj en az 3500 tl ye lpg taktırırsınız ortalama 65.000 km de kendini amorti eder 65000 km yi ne kadar zamanda yaparsınız? üstelik 3500 tl yi peşin ödeyeceğinizide düşünün en üst segment amg+s.plus altı amg dahada altı fascination diye aşağıya doğru gelir ama mersonun en alt segmenti bile doyurucu paranıza göre karar sizin benim size önereceğim araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-dilek-auto-2013-mercedes-c180-turbo-7.vites-full-hatasiz-172117524/detay bu ilana göre +.- araç arayabilirsiniz fiyatlar bu yönde km olarak 10.000 civarından aşağısını bulmakta zor aşırı yüksek km olmadıkça mersoda 20-30.000 km önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 18 Temmuz 2014; 21:42:35 >

Arac güzel
    Fiyata bir sey demiyorum malum fikrimi daha once belirttim.
    Ben de annemlere fascination selection plus 2013 model bakıyorum, hayırlısı bakalım..

Bersum hocam sizin gösterdiğiniz araca çok güzel,bugün arayıp bilgi alıcam....peki hocam ; su araç en üst versıyonu olur degıl mi ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-mercedes-benz-c180-amg-avantharde-7-ileri-cgi-motor-172577284/detay

yavas yavas aklımda sekıllenmeye basladı...CGİ olanından alıcam...zaten ılerkı zamanda ona da tüp takma işini hallederler
    yardım ve cevaplarınız için cok saolun

• Bu fiyatlar düşecek hiç merak etmeyin.
    Şu anda bayilerde de yeteri kadar c serisi yok AMG ler iki aya bollaşır.
    Kış yaklaşınca da bakın birer ikişer dökülmeye başlayacak fiyatlar.
    Parası çok olan yada sokağa atmak isteyen gider alır ona birşey diyemem ama adam sıfır almış bi sene binmiş üzerlerine 10 koyup satıyorsa o arabayı altın olsa ben almayı düşünmem.
    Para ile alakası yok kendime kabul ettiremem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Bu fiyatlar düşecek hiç merak etmeyin.
    Şu anda bayilerde de yeteri kadar c serisi yok AMG ler iki aya bollaşır.
    Kış yaklaşınca da bakın birer ikişer dökülmeye başlayacak fiyatlar.
    Parası çok olan yada sokağa atmak isteyen gider alır ona birşey diyemem ama adam sıfır almış bi sene binmiş üzerlerine 10 koyup satıyorsa o arabayı altın olsa ben almayı düşünmem.
    Para ile alakası yok kendime kabul ettiremem.

söylediklerinize tamamen katılıyorum.
    Olayı gayet net ifade etmişsiniz..

• quote:

Bersum hocam sizin gösterdiğiniz araca çok güzel,bugün arayıp bilgi alıcam....peki hocam ; su araç en üst versıyonu olur degıl mi ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-mercedes-benz-c180-amg-avantharde-7-ileri-cgi-motor-172577284/detay

yavas yavas aklımda sekıllenmeye basladı...CGİ olanından alıcam...zaten ılerkı zamanda ona da tüp takma işini hallederler
    yardım ve cevaplarınız için cok saolun

ilan yayından kalkmış az buçuk fikir sahibi olmuşunuzdur ona göre bir fiyat/km araştırmasına göre karar verirsiniz mersoda fiyat düşmesini beklemene gerek yok ikinci el piyasasında zor bir ihtimal ancak 0 araçta yılbaşına doğru kredi kampayası olabilir ama fiyat geri gelmez (benim 2 yıllık takip neticesi vardığım görüşüm) fitatta toyotoda 2-3 bin indirim olur ama bu mercedes inidirim bence hayal.birde lpg ye takmışın yıllık kaç km yapıyorsun merak ettim bu gün itibarı ile tsi motorlara 5,500-6,000 tl civarında lpg dönüşümü yapıyorlar o farka değermi acaba?

Bersum hocam 2012 model cgı 21000 de buldum ,107 bın tl ye anlastık ama aracta 1800 tl lık hasar kaydı cıkınca vazgectım...Acıkcası araba almakta acelem yok ama bı an oncede Merso nun keyfıne varmak ıstıyorum...Tüpü taktırmak niyetinde değilim ki o yuzden tuplu arabalara bakmıyorum ama ılerde tup takılabılen modellerın daha rahat satıs şansı oldugunu dusunuyorum,yanılıyormuyum ? Yıllık km 10000 anca ya var ya yoktuır, evim işyerime yakın...
  • quote:

Bersum hocam 2012 model cgı 21000 de buldum ,107 bın tl ye anlastık ama aracta 1800 tl lık hasar kaydı cıkınca vazgectım...Acıkcası araba almakta acelem yok ama bı an oncede Merso nun keyfıne varmak ıstıyorum...Tüpü taktırmak niyetinde değilim ki o yuzden tuplu arabalara bakmıyorum ama ılerde tup takılabılen modellerın daha rahat satıs şansı oldugunu dusunuyorum,yanılıyormuyum ? Yıllık km 10000 anca ya var ya yoktuır, evim işyerime yakın...

sabırla sahibinden.com da ilanları takip et hemde öğleden önce ve akşama yakın günde iki kez yıl km filtrelemesi yaparsan ilanları taramak daha kolay olur bu durumda hem fiyatlar hakkında bilgin olur ve en alınası aracı bulursun fiyatlar düşecek diye bekleme asla düşmez artar ama düşmez bu kural hele hele mersoda olmaz (2017 de 2013 ün bu günkü fiyatı düşebilir) günde ik i kez ilanları tara dememin nedeni ben öyle yaptım aldığım aracın ilanı öğleden sonra konmuştu ve ben bir kaç saat geçmeden aradım fiyat uygun olunca tramer sorgusuda temiz çıkınca peşinatı gönderip aynı gün ilanı yayından kaldırttım şansıma ilanı veren yer eskişehir merso bayisi olduğu için ilanı çekti galeri 100 tl fazla fiyat bulursa ona verir sözün özü uygun aracı bulunca işi kısa sürede bitir yoksa ya fiyatını arttırır yada başka birisi satın alır yıllık 10.000 km benim ortalamam kadar dün izmir çeşme ortalamam 5,9 lt gayet iyi ort süratimde 120 civarı idi bence gayet iyi o nedenle lpg yi bu şartlarda düşünmem aracın orjinalinide bozmamış olurum şahin satmıyorsunki lpg avantaj sağlasın mercedesin yıldızı her zaman parlar hayırlısı olsun iyi bir araç almanı dilerim 110 civarı 2013 cam tavan bulabilirsin prime modelinide (cam tavan olmayan) 90-100 arası alırsın gibi benimki öyle izmirin yaz sıcağında cam tavan ve siyah renk dezavantaj yaratır satıştada tam tersi cam tavan daha çabuk satılır ama sonuçta alırken zaten az ödediğin primeyi satarkende daha az fiyata satarsın oda başkahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinde-hatasiz-yeni-cgi-motor-otomati-7-ileri-cam-tavan-zenon-171764908/detay vehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-dilek-auto-2013-mercedes-c180-fascination-7-vites-hatasiz-172096692/detay hem km iyi hemde 2013 bu ikisinden ne kadar indirim alabilirsen alınası iki araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 20 Temmuz 2014; 23:29:39 >

• Son piyasa durumuna baktığımda ötv ve euro artışından dolayı 0 araç fiyatlarının artması ve yeni kasa c180'in fiyatları dolayısıyla 2.elin de artmasına sebep olduğunu görüyorum açıkçası son bir kaç aydır.Bir aralar 0km. C180 Cgi Fascination'ların 98 bin gibi fiyatlara alıcı bulduğunu hatırlıyorum şimdi ise 100 bin tl'den aşağı temiz bir fascination bulmak imkansız özellikle beyaz ve siyah dışında bir renk arıyorsanız fiyat daha da katlanıyor çünkü satılan araçlar arasında çok az derecede siyah ve beyaz dışında araç var.Aslında 2.el c180'lerin fiyat artışı diğer marka-modellerin piyasasında ki artışa nazaran geç bile etkilendi şu an ki fiyatlar gayet normal fakat arada yine de uçuk paralar isteyen de yok değil.Mesela bu araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibi-doktordan-orjinal-amg-paket-1800cc-161572038/detay 110 bin Tl gibi bir fiyata alıp 114 bin tl istemek saçmalıktan başka bir şey değil.

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Daha once de dedigim gibi ilanı veren aracına istedigi fiyatı çekebilir burada sıkıntı yok ancak o fiyatı veren biri çıkar mı orası meçhul.
    2011 amg 1.8 cgi motor ve 115k
    Arkadas tok satıcı belli ki
    Yoksa garantisi bitmiş 3 yasını doldurmuş ve hersey bir yana gecen sene Aralık ayında amg 115k ya (doktor vs indirimi katılmadan alınmış fiyat) alınabiliyorsun kimse bu aracı almaz.
    Alanın aklından şüphe etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selamlar,
    Daha once de dedigim gibi ilanı veren aracına istedigi fiyatı çekebilir burada sıkıntı yok ancak o fiyatı veren biri çıkar mı orası meçhul.
    2011 amg 1.8 cgi motor ve 115k
    Arkadas tok satıcı belli ki
    Yoksa garantisi bitmiş 3 yasını doldurmuş ve hersey bir yana gecen sene Aralık ayında amg 115k ya (doktor vs indirimi katılmadan alınmış fiyat) alınabiliyorsun kimse bu aracı almaz.
    Alanın aklından şüphe etmek lazım.

aynen katılıyorum birde ilanlarda doktordan lafına tav oluyorum doktordan olunca kuşmu konduruyor o fiyatı verenin değilde o ilanı verenin akıl sağlığına bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 22 Temmuz 2014; 21:32:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X
    Aslında 2.el c180'lerin fiyat artışı diğer marka-modellerin piyasasında ki artışa nazaran geç bile etkilendi şu an ki fiyatlar gayet normal fakat arada yine de uçuk paralar isteyen de yok değil.Mesela bu araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibi-doktordan-orjinal-amg-paket-1800cc-161572038/detay 110 bin Tl gibi bir fiyata alıp 114 bin tl istemek saçmalıktan başka bir şey değil.

Genel mantık olarak aldığından fazla istemek garip gözüküyor ama sonuçta bunlar euro üzerinden gelen araçlar.
    Yenisinin fiyatı uçunca, eskisi de etkileniyor. 2011 yılının tl'si bugün çok değer kaybetmiş durumda, özellikle de ev-araba alınacaksa.

Yanlış hatırlamıyorsam bu 1.8'ler 2011 nisan mayıs gibi satıldı, makyaj zamanı, biz de o aralar araç almıştık başka marka.
    Euro 2.25 civarıydı. Yani euro'ya 25%, ötv'den de 10-15% arası zam gelmiş bu aracın alındığı fiyata.

Sonuçta istediği fiyatı ister, veren varsa sorun yok

Bersumhocam cok tesekkur ederım verdıgınız bilgi ve yardımınız için...Fakat bugün 2. denememde de bosa kurek cektık hemde bosuna kayserıye gittik geldik...aracın motor kaput değişik çıktı ve sahıbunın cewabı "ben de bılmıyodum"...guya servıste 0 kıen tırdan ındırken bişey düşmüşve servis değişmiş..nası oluyosa...
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.