Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extrasız araçlar artık geliyorsa şahsen style paket dahi olsa yeni kasa alırım...gördünüz mü bilmiyorum ama yeni kasa çok farklı duruyor eskiye kıyasla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareas33

106.5 e anlastik...13 binde arac..nasi ,uygun mu ?

Bugünün sartlarinda iyi rakam.
    Galeriden mi sahibinden mi aldiniz?
    115~120 binlere iyi fiyat diyenlere iyi bir örnek olmuş: )

• imagoodman kullanıcısına yanıt
    Sayin hocam sahibinden alicam ,nasipse...ilk olarak amg yi pwk bilmedigim icin fiyat fazla gibi gelmisti ama sizin sozleriniz yuregime su serpti...

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Lpg takınca oerformans kaybı ne kadar oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur3000

Lpg takınca oerformans kaybı ne kadar oluyor ?

Tabiki benzin kadar atik değil
    Ama yinede bastinmi gidiyor

• Arkadaslar aracta eko start stop dugmesini olmasi ne ise yarar ? 2012 modellerin bazilarinda var bazilarindA yok mu ? Araca blu.ef.avantgard 2012 model

• makyajlı c180 e baktım bugün.
    Aman Yarabbi! o nasıl dandik bir plastik kalitesi nasıl dandik havalandırma ızgaraları,switchler. Elde kalacak gibi. Bir zamanların elektronikte moda olan yoğurt kutusundan hallice plastiğin üzerine parlak piano kaplama (2 ayda çizik dolar üstü). Direksiyon dışında her şey 2. sınıf hissiyatı! Şok oldum. Üzerine bir de kalmamış 3 ay sonra teslim 152 bin lira fiyat. Fordların içi dah akaliteli yahu o kadar kötü! Hele ki o ekran hadi koydun bari çerçevesini ince yap ekran büyük neredeyse çerçeve hacmi var!

e serisine de baktım gitmişken o bambaşka bir seviyede o araba MERCEDES! Bu değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

makyajlı c180 e baktım bugün.
    Aman Yarabbi! o nasıl dandik bir plastik kalitesi nasıl dandik havalandırma ızgaraları,switchler. Elde kalacak gibi. Bir zamanların elektronikte moda olan yoğurt kutusundan hallice plastiğin üzerine parlak piano kaplama (2 ayda çizik dolar üstü). Direksiyon dışında her şey 2. sınıf hissiyatı! Şok oldum. Üzerine bir de kalmamış 3 ay sonra teslim 152 bin lira fiyat. Fordların içi dah akaliteli yahu o kadar kötü! Hele ki o ekran hadi koydun bari çerçevesini ince yap ekran büyük neredeyse çerçeve hacmi var!

e serisine de baktım gitmişken o bambaşka bir seviyede o araba MERCEDES! Bu değil:)

Hocam sizin anlattığınız araç makyajli c180 degil.
    Bu konuda anlatılan c180 w204 kodlu modelin makyajli versiyonu.
    Sizin anlattığınız w205 kodlu bu yıl piyasaya çıkan model.

• quote:

aynen katılıyorum birde ilanlarda doktordan lafına tav oluyorum doktordan olunca kuşmu konduruyor o fiyatı verenin değilde o ilanı verenin akıl sağlığına bakarım

Doktor'dan olunca helal para ile alınmış, özenle kullanılmış, ev-hastane dışında pek kullanılmamış, bakımları serviste zamanında yapılmış ve yıpranmamış oluyor araçlar.

Anlayana sivrisinek saz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

aynen katılıyorum birde ilanlarda doktordan lafına tav oluyorum doktordan olunca kuşmu konduruyor o fiyatı verenin değilde o ilanı verenin akıl sağlığına bakarım

Doktor'dan olunca helal para ile alınmış, özenle kullanılmış, ev-hastane dışında pek kullanılmamış, bakımları serviste zamanında yapılmış ve yıpranmamış oluyor araçlar.

Vay be neymiş bu doktorlar. İnsan üstü bir ırk heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

Vay be neymiş bu doktorlar. İnsan üstü bir ırk heralde

nesli tükenmiş sadece ülkemizde kalmış oda yakın zamanda tükenecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 8 Ağustos 2014; 11:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kareas33

Arkadaslar aracta eko start stop dugmesini olmasi ne ise yarar ? 2012 modellerin bazilarinda var bazilarindA yok mu ? Araca blu.ef.avantgard 2012 model

start stop olayını isteğe bağlı olarak devre dışı bırakmaya yarar start stop özelliği olan araçlarda bulunur
    bu arada aracınızı aldınız sanırım kazasız belasız günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 8 Ağustos 2014; 11:25:07 >
  • Iyi aksamlar arkadaşlar. Bjr sorum olacak. Ben de 2012 model 27000 de c 180 var. Arkadaşlar sorunum şu. 30 derece olan yokuş yukarı yolda arabayi sabit bırakıyorum vites D e iken araç çok hafif geri kaçırma yapıyor. Aynı şekilde 30 derece acıyla olan yolda yokuş yukarı sabır bıraktığımız aracı vites R de iken araç aşağı doğru geri kaçırıyor yavaş yavaş .

Bu durum normal mi. Yoksa sandim anda bir sorun mu var. 30000 bin bakımına az kaldı. Serviste zaten bunu soyluycem. Ama bu normal mi . Yada şanzıman mi sorunlu. Bilen bjr arkadaş varsa. Soyleyebilirmi

• Arkadaslar bende 2012 c 220 cdi aldim..sd kartla 5 gb muzik yukleyebilecegim soylendi ...nasil yukleyebilirim yada en basit yontem nedir direk usb ilemi taksam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkankoc61

Arkadaslar bende 2012 c 220 cdi aldim..sd kartla 5 gb muzik yukleyebilecegim soylendi ...nasil yukleyebilirim yada en basit yontem nedir direk usb ilemi taksam ?

Hocam bu araçta sd kart yuvası yok
    Veya var 4 aydır ben görmedim :D
    Sen usb ye coverli müzikleri yükle yak yuvasına keyfini çıkar ;) orijinal ses sistemi bile o kadar guzel ki,harman Carbon olsa nasıl olurdu merak ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

quote:

Arkadaslar bende 2012 c 220 cdi aldim..sd kartla 5 gb muzik yukleyebilecegim soylendi ...nasil yukleyebilirim yada en basit yontem nedir direk usb ilemi taksam ?

Sen usb ye coverli müzikleri yükle yak yuvasına keyfini çıkar ;) orijinal ses sistemi bile o kadar guzel ki,harman Carbon olsa nasıl olurdu merak ediyorum :)

. Arkadasim ben direk stuttgart mercedesten aldim saticinin bana dedigi usb yuvasi kolumuzu koydugumuz kutunun icinde..sd kart yuvasi direk teyibin uzerinde gozukuzo zaten bir yuva var...ayrica adamin dedigi sd kart ile 5 gb yukleyebiliyoruz muzik.....senin dedigine gelirsek direk usb stick ile dinleyebiliyormuyuz...pc den usb ye mp3 atsam onuda direk usb cikisina taksam olurmu?

• quote:

quote:

Hocam coverli muzik yukle dedigin ne oluyor:)) vallahi bilmiyom normal mp3 yuklesem bilgisayardan sonra taksam usb ye dinleyebilirmiyim...daha arabayi teslim almadim 19.8 tarihinde teslim alicam ..adamlar butun herseyini yapip veriyo istesende ayni gun vermiyorlar:)kapida olsa araba direk takip deniyecegim usb ama yok iste

• quote:

quote:

Hocam coverli muzik yukle dedigin ne oluyor:)) vallahi bilmiyom normal mp3 yuklesem bilgisayardan sonra taksam usb ye dinleyebilirmiyim...daha arabayi teslim almadim 19.8 tarihinde teslim alicam ..adamlar butun herseyini yapip veriyo istesende ayni gun vermiyorlar:)kapida olsa araba direk takip deniyecegim usb ama yok iste

• Bu haftasonu Ankara'da sanayide işim vardı. Prins yetkili servisi olan Memduh Usta'nın yanına da gittim. C180 1.6 kompresörlere LPG dönüşümünü sordum.

En az 300 tane C180 1.6k'ya dönüşüm yaptığını, motorun LPG uyumunun oldukça iyi olduğunu ve dönüşüm yaptıran müşterilerinin çok memnun olduklarını söyledi.

Prins'te isteğe bağlı olarak takılan sübap yağlama sistemini taktırmayı sordum. Bana C180 1.6k'larda sübapların çelik olduğunu o yüzden sübap yağlama sistemine gerek olmadığını söyledi. Ama müşteri illaki isterse takıyorlar tabi.

C180 1.6k + LPG kombinasyonu düşünenlere bilgi. Gerçi Amosis arkadaşımız bu konuda bilfiil tecrübe sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 11 Ağustos 2014; 14:18:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam coverli müzik derken;mp3 e resim ekleyebiliyorsunuz eklediğiniz resim ekranda görünüyor.ben bütün şarkıları o şekil yaptım daha guzel görünüyor.ayrica sanırım Almanya'dan alacağınız araç bu konuda anlatılan w204 kodlu c180 degil w205 sanırım.
    Yoksa ben w204 kodlu aracımda sd kart yuvası görmedim

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.