Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CxxBxx

Mercedes C180 1.6 BlueEfficiency Avantgarde araç almayı düşünüyor babam 86 bine 2012 bulduk 2.el babamın merak ettiği 2 sene sonra satarken ne kadar zararla satarız bu aracı diye merak ediyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Biraz daha bakarsanız o paralara cgi motor alabilirsiniz ,BlueEfficiency yazanlar kompressor motor.
  • Babamın aklına iyice yattı bu araç CGİ motor nedir diğer kompressor motordan farkı nedir?
  • quote:

Babamın aklına iyice yattı bu araç CGİ motor nedir diğer kompressor motordan farkı nedir?

cgi en çok 8 kompressör en az 10 lt yakar cgi ye şimdilik lpg takılmaz yeterlimi? Hayır diyorsan bir zahmet nette araştırma yap
  • quote:

Babamın aklına iyice yattı bu araç CGİ motor nedir diğer kompressor motordan farkı nedir?

Cgi ve kompressor 1.6 turbo 7 ileri ve 1.8 Turbo 7 ileri olan araçları 1.6 kompressor 5 İleri motordan ayırmak için kullanılır.(Vw'deki Tsi-Fsigibi düşünün.

Turbolar Cgi olarak geçer ve hepsinde Mercedes'in 7g-Tronic ismini verdiği 7 ileri otomatik şanzıman kullanılır.

1.6 kompressor'de ise 5 İleri otomatik sanzıman kullanılır ve motor adı ustunde kompressor(Supercharger) motordur.

Turboların performansı kompressor'e oranla daha fazla iken yakıt yuketimi 1-2 Lt civarında daha azdır.

Ayrıca bu her zaman turbo az yakacak demekte degildir kimisi 8 kimisi 10 kimisi de 12-13 görebilir.Örnek olarak bizdeki araç şehiriçi kullanımda 12.4 yakıyor ortalama.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bütün forum halkının bayramı mübarek olsun.
  • BERSUM kullanıcısına yanıt
    Forumun amacı yardımlaşmadır. Bilmediğim birşeyi gelip burda sorabilirim şuanda yaptığım şeyde bir araştırmadır. Böyle bir cevap vermektense hiç cevap vermeyebilirdin 1 cümle ile yardımcı olucaksın diye afra tafra yapmana gerek yok.
  • Brnkskn kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkür ederim. CGi motor ve 7 ileri otomatik şanzıman daha mantıklı görünüyor. Araştırmaları o yönde yapalım bundan sonra.

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun bu arada :)
  • quote:

Yardımınız için çok teşekkür ederim. CGi motor ve 7 ileri otomatik şanzıman daha mantıklı görünüyor. Araştırmaları o yönde yapalım bundan sonra.

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun bu arada :)

Rica ederim.

• http://ototeknikveri.com/haber/2749/mercedes-c-serisinde-geri-cagirma
    C 180 sahipleri olarak habermi beklememiz gerekiyor yoksa servisemi uğramamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

http://ototeknikveri.com/haber/2749/mercedes-c-serisinde-geri-cagirma
    C 180 sahipleri olarak habermi beklememiz gerekiyor yoksa servisemi uğramamız lazım

Selamlar
    Belirtilen sorun w205 kasa C serisi ile ilgili.
    Bildigim kadarıyla w204 ile ilgili bildirilen bir geri çağırma yok.
    Bu arada aşağıda linkini eklediğim yabancı bir sitede, ABD de satılan 2015 model araçlar icin geri çağırmadan bahsediyor.

http://www.autonews.com/article/20141010/OEM11/141019992/mercedes-recalls-10500-c-class-cars-in-u-s-for-steering-issue

• Merhaba arkadaşlar, 2011 AMG 1.8 CGI makyajlı kasa var şuan bende 20.000 km'de kazasız kusursuz. Kaça satabilirim bunu en iyi? 2012 SLK'ya geçmek istiyorum üstüne para ekleyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diroix -- 17 Ekim 2014; 0:49:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diroix

Merhaba arkadaşlar, 2011 AMG 1.8 CGI makyajlı kasa var şuan bende 20.000 km'de kazasız kusursuz. Kaça satabilirim bunu en iyi? 2012 SLK'ya geçmek istiyorum üstüne para ekleyip.

Rengine bağlı olarak değişir ama ortalama olarak 105 civarı eder sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 17 Ekim 2014; 6:48:29 >
  • 1.8cgi ve 1.6 cgi lara bakiorum sehir ici hangisi daha az tuketir?

• gsonur4 G kullanıcısına yanıt
    hocam çok bir fark olmaz 1.8 daha performanslı diyorlar. lpg olmuyor ancak yıllık mtv farkınıda unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsonur4

1.8cgi ve 1.6 cgi lara bakiorum sehir ici hangisi daha az tuketir?

Bizde ikisi de vardı.
    Şehir içinde özellikle büyük şehirlerde yaşıyorsanız 1.8 cgi daha fazla yakar. İstanbul için fark 1 lt den fazla idi.
    1.6 cgi' larda yakıtı düşürmek için start-stop var ama zaten sıkılıp kapatacaksınız. İstanbulda köprü trafiğinde tam bir işkence
    Uzun yolda da tam tersi. 1.8 cgi daha az yakıyor.
    1.8 cgi artıları, Uzun yolda daha atak, daha hızlı. Eksi yönleri, motor daha sesli, daha fazla MTV, herkes sizin gibi yakıtı düşüyor, 2. el değeri daha düşük.
    Ortak yönleri her ikisine de lpg olmuyor.

Saygılarınla,
  • Bizdeki W204 FL araçtan kalma orjinal Mercedes kauçuk paspaslar ve Becker Map Pilot elimde var.
    Paspaslar nerede ise hiç kullanılmadı. Becker Map Pilot da navigasyon ön hazırlığı olan araçlarda çalışıyor. Torpidoda yuvasına itince çalışıyor.
    İlgilenen arkadaşlar olursa bana pm atabilir.
  • hiç hesapta yokken bir anlık kararla 2013 model 17000 km de makyajlı mercedes e180 araç aldım cam tavana kadar dolu bir araç 145.000 tl ye maloldu bana araca bindiğim anda 2004 model w211 kasaya ve 2006 model cls ye göre kaliteden aşırı derecede ödün verilmiş hissettim eski kasa mercedeslerdeki o sağlamlık kalite hissi kesinlikle yok derilerinden tutunda plastik aksamına kadar basitleşmiş 1.6 lt motor kalkışlarda ağır kalmasına karşın yeterli özellikle şehir içinde gerekli performansı veriyor tüketim 10,7 ye kadar düşürdüm ama resmen ayağımın altında yumurta var gibi kullanıyorum yoksa rahatlıkla 15-16 seviyelerine çıkıyor fakat elektronik anlamda yine sıkıntılar var her çalıştırdığınızda lastik basıncıyla ilgili hata veriyor 2 kez servise gitti bilgisayarda siliyolar 500 mt re gitmeden tekrar yanıyor start-stop bazen çalışmayı unutuyor özellikle yol tutuş konusunda gerçekten eski kasaya göre çok daha zayıf şanzıman bmw nin f10 kasadakinden sonra baya eski geldi bazen vites değişimlerini hiç hissetmezken bazen ciddi anlamda sarsıyor özellikle radyosu resmen işkence otomatik olarak arayamıyorum * a basıp radyo frekansı girmekten bıktım (bunu büyük ihtimalle ben yapamıyorum bilen varsa tarif etsin lütfen ) ilk defa bi mercedesin koltukları gerçekten hoşuma gitti rahatlığına laf yok ama görüntü olarak beğenmiyodum diğerlerini bu gerçekten güzel olmuş ayrıca kasa daha bi genç gösteriyo artık farlar gerçekten çok güzel duruyo ama ne olursa olsun bi hissizlik var araçta sonuçta gün sonunda yanında duran e46 çok daha çekici geliyo bana
     MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ

• Merhaba
    Aracımı alalı 6 gün oldu 2011 1.8 cgi 7 gtronic fascination makyajlı kasa tabi makyajlı demek sadece tip değişikliği değil 1.000 üzerinde parça değişimi olmuş tanıtım videosunda seyretmiştim.
    Oldukça konforlu, performansıda gayet iyi, bugün maltepeden 2. köprüden levente sabah trafiginde 8.5 lt ile geldim gayet memnunum, alırken en çok 7g ve 1.8 olmasına dikkat etmiştim. Yeni bmw 3 ile bu araç arasında kalmıştım.İkisinide inceledim iç malzeme kalitesi,aksesuar ve genel kalite algısı daha yüksek hissettiğimden c180 de karar kıldım çokda memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bryanadams77

Merhaba
    Aracımı alalı 6 gün oldu 2011 1.8 cgi 7 gtronic fascination makyajlı kasa tabi makyajlı demek sadece tip değişikliği değil 1.000 üzerinde parça değişimi olmuş tanıtım videosunda seyretmiştim.
    Oldukça konforlu, performansıda gayet iyi, bugün maltepeden 2. köprüden levente sabah trafiginde 8.5 lt ile geldim gayet memnunum, alırken en çok 7g ve 1.8 olmasına dikkat etmiştim. Yeni bmw 3 ile bu araç arasında kalmıştım.İkisinide inceledim iç malzeme kalitesi,aksesuar ve genel kalite algısı daha yüksek hissettiğimden c180 de karar kıldım çokda memnunum

Hayırlı olsun merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bryanadams77

Merhaba

Hayırlı uğurlu olsun, çok keyifli bir araç aldınız.
    Hele birde uzun yol yapsanız eminim çok daha beğeneceksiniz.
    1.6 ila 1.8 farkı uzun yolda çok daha belirgin ve 1.8 uzun yolda 1.6 dan daha az yakıyor.
    Yeniden güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.