Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm bugün c 180 amg aracıma biriston lm32 94v kışlık lastik takdırdım. Ebat değişikliği yapmadım. Önler tanesi 350 tl arkalar 450 tl toplam 1600tl balans sökme takma dahil. Uzun araştırmalar sonucu bu lastikde karar kıldım yorum alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bu araçla ilgili üç sorum olacak:

- Birincisi yüksek hızlarda, 120-200 arası, ne kadar rüzgar sesi hissettiriyor?

- İkincisi COMAND sistem büyük ekran ve navigasyon dışında farklı bir özellik sunuyor mu?

- Son olarak standart müzik sistemi genel olarak karşılaştırırsak nasıldır? Harman/Kardon çok lazım mı?

Teşekkürler
  • Arkadaslar 1 hafta önce 2012 1.6cgi amg aracımı aldım araçda auto hold yok yanlız yada ayarlarda vs bir sıkıntımı var?

Birde benzin kapagında lastik basıncı için 16 inç jant değerleri yazıyor başka değerlerde var yanlız 17 inç belirtilmiyor basınc ne olmalı önler 225 arkalar 245 yanak 17 inç lastikçi hepsine 32 bastı doğrumudur araç yüzde doksan 2 kişi oluyor.

• Birde ortadaki joystick ile nası radyo da sırayla arama yapılıyor? Yani yana doğru itiyorum ama kayıtlı frekanslara gidiyo aradaki frekansları aramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gsonur4

Arkadaslar 1 hafta önce 2012 1.6cgi amg aracımı aldım araçda auto hold yok yanlız yada ayarlarda vs bir sıkıntımı var?

Birde benzin kapagında lastik basıncı için 16 inç jant değerleri yazıyor başka değerlerde var yanlız 17 inç belirtilmiyor basınc ne olmalı önler 225 arkalar 245 yanak 17 inç lastikçi hepsine 32 bastı doğrumudur araç yüzde doksan 2 kişi oluyor.

Hold otomatik çalışmaz, tamamen durduktan sonra fren pedalına biraz daha basacaksınız orta ekranda HOLD yazısı çıkar.
  • Bunu biliorum zaten basmana ragmen cikmio hold fonksiyonunun olmama ihtimali varmidir ayni model araci olan arkadaslarda durum nedir

• İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Ayağınız pedal üzerindeyken tam kaldırmadan tekrar basın otomatik hold a geçecektir

• Benim düldül (2007 model Honda Civic) artık yaşlandığına dair belirtiler (titreşim, döşeme kirlenmesi vs) göstermeye başladı. Bu kapsamda gözü karartıp, kredi çekip 6-7 sene daha binebileceğim bir araç arıyorum. 1.8 litre 7 gtronic forumda anladığım kadarıyla tavsiye edilen model. Audi A4'te Aklımı karıştırmıyor değil ayrıca.
    Bu Araçları kullanma şansını bulmuş Kişilerin ekonomik yorumlarını duymak isterim. Memur Adam'ı yorar mı Mercedes?
    Honda 8 yılda sadece 10000 km'de bir bakıma girdi. Lastik değiştirdim 65000km'de. Başka da silecek suyu ekleyip yoluma devam ettim.
    Memur olup da bu Araçlara binmeyi başaranların yorumlarını dinlemek isterim.iyi forumlar.

Edit: gtronic vites yığılma yapar mı? Tam otomatik alışkanlığı özlenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 23 Aralık 2014; 13:47:49 >
  • a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    7gtronic zaten tork konvertorlu tam otomatik bir sanzumandir. Mercedes de bakımdan bakıma servise uğrayacağınız bir aractir.

• meceng M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bryanadams77

Merhaba
    Aracımı alalı 6 gün oldu 2011 1.8 cgi 7 gtronic fascination makyajlı kasa tabi makyajlı demek sadece tip değişikliği değil 1.000 üzerinde parça değişimi olmuş tanıtım videosunda seyretmiştim.
    Oldukça konforlu, performansıda gayet iyi, bugün maltepeden 2. köprüden levente sabah trafiginde 8.5 lt ile geldim gayet memnunum, alırken en çok 7g ve 1.8 olmasına dikkat etmiştim. Yeni bmw 3 ile bu araç arasında kalmıştım.İkisinide inceledim iç malzeme kalitesi,aksesuar ve genel kalite algısı daha yüksek hissettiğimden c180 de karar kıldım çokda memnunum

Merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Iyi Günler'de kullanın.

Aynı aracı şimdi ben de almak üzereyim. 2011 model makyajlı kasa. 95 bin liraya alıyorum.

Ne dersiniz? 38000 km'de. Fiyat bana uygun gibi geldi. Siz Kasım Ayında memnun olduğunuzu belirtmişsiniz araçtan. Tavsiye eder misiniz?

Aracımı bugün sattım. Biraz üzüldüm doğrusu. Çok da kararsızım BMW ile Mercedes Arasında. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler. Şimdiden iyi yıllar.

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Aracı sattığınıza göre iş ciddiye bindi, hadi hayırlısı... Ben W204 kasa C180'i halen çok beğeniyorum. Hatta benim zevkime göre hem iç hem dış dizayn W205'ten daha iyi. Bazı sevmediğim özellikleri var tabi ama bunlar W205 ve F30'da da var.

Önemli olan aldığınız aracın iyi durumda olması. Kontrol ettirebiliyorsanız Konya'da mutlaka yapın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtutun

Aracı sattığınıza göre iş ciddiye bindi, hadi hayırlısı... Ben W204 kasa C180'i halen çok beğeniyorum. Hatta benim zevkime göre hem iç hem dış dizayn W205'ten daha iyi. Bazı sevmediğim özellikleri var tabi ama bunlar W205 ve F30'da da var.

Önemli olan aldığınız aracın iyi durumda olması. Kontrol ettirebiliyorsanız Konya'da mutlaka yapın derim...

Aynen. İş ciddiye bindi. Şu Konya'daki araç için epeydir pazarlık yapıyoruz. Gerçi ben yapıyorum. Satıcı fiyatında ısrarcı. O ancak 34.000.-TL inecek gibi. Bir de yol masrafını karşılarım diyor.

Aslında ben de W204 düşünüyordum fakat çalıştığım kurum önümüzdeki yıl araç tahsis edebilir. Bu nedenle Sıfır araç alma konusunda biraz çekimserim. İkinci el alıp gelişmelere göre hemen satışa çıkarmayı düşünüyorum. Öyle bir araç almalıyım ki kullanacak olursam iki üç yıl idare etmeli, satmaya karar verirsem de hemen satabilmeliyim.

Ayrıca doğrusu ben makyajlı kasa W205 dış görünüş olarak daha çok beğeniyorum. Üstüne bir de araç 1.8 cC olunca aklıma baya yattı. Bakalım artık hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlama oldu herhalde. W204 sizin baktığınız aracın kasa kodu. Tam yazmak gerekirse W204 FL (makyajlı) araca bakıyorsunuz. W205 piyasaya Mart 2014'te çıkan yeni kasa C sınıfı...

34.000-TL iskonto gerçekten pek tatminkar değilmiş. Üzerine para almaya zorlayacaksınız gibi geliyor bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 31 Aralık 2014; 15:33:47 >
  • quote:

Bir yanlış anlama oldu herhalde. W204 sizin baktığınız aracın kasa kodu. Tam yazmak gerekirse W204 FL (makyajlı) araca bakıyorsunuz. W205 piyasaya Mart 2014'te çıkan yeni kasa C sınıfı...

34.000-TL iskonto gerçekten pek tatminkar değilmiş. Üzerine para almaya zorlayacaksınız gibi geliyor bana...

Pardon 94 diyecektim 34 demişim. Bu tabletten yazmak beni sinir ediyor. Çok hata yapıyorum.

O zaman siz makyajlı kasa C180 `i beğeniyorsunuz. Doğru mu anlıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Pardon 94 diyecektim 34 demişim. Bu tabletten yazmak beni sinir ediyor. Çok hata yapıyorum.

Evet, beğeniyorum.

• quote:

quote:

quote:

Evet, beğeniyorum.

Bunlara navigasyon yüklenebiliyor herhalde?

Peki fiyat için ne diyorsunuz? İkinci el 94.500.-TL. 38.000 km'de. sahibinden.com ilandan buldum. Konya'da araç.

Bilmiyorum bir fikriniz var mıdır ikinci el araçlarla ilgili? Çok soruyorum ama sağolun siz de çok yardımcı oluyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, beğeniyorum.

Peki fiyat için ne diyorsunuz? İkinci el 94.500.-TL. 38.000 km'de. sahibinden.com ilandan buldum. Konya'da araç.

Bilmiyorum bir fikriniz var mıdır ikinci el araçlarla ilgili? Çok soruyorum ama sağolun siz de çok yardımcı oluyorsunuz.

İkinci el fiyatı çok değişken bir konu, hele de Mercedes gibi bir markada. Bu sebeple sizi yanıltacak bir şey söylemek istemem. Ben modeline göre fiyatının ucuz olduğunu düşünmüyorum. Üstelik mtv si de yüksek ama gerek performans gerek tüketim ekstra bir getirisi yok. Bu konuda bir seviye belirlemek icin en iyisi yetkili bayilerin ikinci el departmanlarinın benzer araçları neye sattığına bakmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, beğeniyorum.

İkinci el fiyatı çok değişken bir konu, hele de Mercedes gibi bir markada. Bu sebeple sizi yanıltacak bir şey söylemek istemem. Ben modeline göre fiyatının ucuz olduğunu düşünmüyorum. Üstelik mtv si de yüksek ama gerek performans gerek tüketim ekstra bir getirisi yok. Bu konuda bir seviye belirlemek icin en iyisi yetkili bayilerin ikinci el departmanlarinın benzer araçları neye sattığına bakmak.

MTV'si yüksek, evet ama sattığım Audi de 1.8 motordu. Yıllık vergisi 1200 TL gibi bir tutar. Performans ve yakıt ekonomisi doğru söylüyorsunuz, bir artısı yok. Fakat Mercedes işte. Hem de 1.8 cc bir Mercedes. Psikolojik olarak beni memnun edecek bu motor hacmi. Çünkü ben bir türlü yakıştıramıyorum Mercedes, BMW gibi otomobillere 1.6 cc motorları.

İkinci el fiyatı biraz pahalı gibi geldi bana. Fakat satıcı çok güveniyor aracına. Pazarlık etmiyor fazla. Araç dediği gibi temizse Allah nasip eder de 2 yıl sonra falan satacak olursam çok zarar etmem gibi geliyor.

Ayrıca araba da olmazsa olmaz dediğim donanımların hepsi var. Açılır cam tavan, adaptif farlar, ön park sensörü vs. Şimdi sıfır bir BMW 320i ED alacak olsam, bu donanımların hiç biri olmayacak. Haksız mıyım? 133.000.-TL vereceğim bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 1 Ocak 2015; 0:19:30 >

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.