Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, aracımda anahtar uyarısı var, pili kendim değiştirebilir miyim ?
  • Geçen hafta aldım bende 2011 kompressor fascination. kuru yolda giderken cok güzel fakat kar olduğu zaman araba gitmiyor özellikle park edecekken veya park ettikden sonra kalkacakken. karlı yerde yaşanıyorsa cok problem cıkaracak sanki... Bu arada kullanma klavuzunu bulamadım araçta nerden bulabilirim kitapcık 2011 kompressor için?
  • Arkadaşlar biz de 1.8 2011 w204fl alma aşamasındayız da 2.el alırken nelere dikkat etmek lazım? Var mı kronik sıkıntısı falan ya da herhangi bir genel şikayet? Bir de tam olarak özelliklerini bulamadım bir türlü mesela bluetooth ile telefon bağlama var mı? Bu arada amg veya fascination düşünüyoruz çok konfor farkı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eddie The Head E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Benim bildigim aracta kronik bir sorun yok.
    Bluetooth ile telefon bağlanabiliyor araca.
    Fascination ve amg en üst versiyonlar. Bir de selection ve selection plus paketler var ancak selection plus paket 2013 de gelmişti yanılmıyorsam.

• meceng M kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim aldın mı? Nasıl izlenimler? Finansmen'in 2011 sedanı 94'e aldığını düşün, 2014 Coupe fiyat/fayda müthiş değil mi?

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,
    Cok bahsettim herkese, bi türlü aracı çıkarmak nasip olmadı. Neredeyse 1 aydır bekliyorum. Kısmetse bu hafta ici cikaricagim aracı.
    Aracın ne kadar uygun olduğunu zaten biliyorum. Sayenizde bize de nasip olacak ins. Tekrar sagolun.
    Aracı alınca ilk izlenimlerimi paylaşmaya çalışırım.
    Iyi geceler.

• 2011 model C180 1.8 CGI aracımı satıyorum. İlgilenenler PM atabilirler.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-daha-dolusu-bu-fiyata-zor-bulunur-1.8-cgi-turbo-7-ileri-196897362/detay/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoMM3L R kullanıcısına yanıt
    Baya donanımlı aracınız, sadece harman kardon ses sistemi yok sanırım ?
  • Evet, aracım diğer 1.8 araçlara nazaran oldukça doludur, hatta en son garaj kumandalı ayna bile getirttim Almanya'dan fakat aracı satmaya karar verince monte ettirmedim, ofiste duruyor. Alan arkadaş keyifle uzunyıllar binecektir. Satma sebebim aracın uzu süre yatacak olmasıdır, işim sebebiyle başka bir şehirde bulunmaktayım, burada da şantiye şartlarında pick up aracımı kullanıyorum dolayısıyla 1 seneye yakın yatacak... Senede 2 ay binilecek aracı da elde tutmanın bi manası yok.

Harman Kardon takmayı çok istedim fakat parça ve montaj maliyeti 11-12bin TL yi buluyor, aracın çıplak kasaya kadar soyulması da cabası...

Buyrun bir örnek arkadaşımın aracı...

http://mbclubtr.com/c-class/17493-mercedes-benz-2012-serisi-w204-harman-kardon-ses-sistemi-montaji.html?highlight=W204+harman+kardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMM3L -- 17 Ocak 2015; 0:07:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Arkadaşlar biz de 1.8 2011 w204fl alma aşamasındayız da 2.el alırken nelere dikkat etmek lazım? Var mı kronik sıkıntısı falan ya da herhangi bir genel şikayet? Bir de tam olarak özelliklerini bulamadım bir türlü mesela bluetooth ile telefon bağlama var mı? Bu arada amg veya fascination düşünüyoruz çok konfor farkı var mıdır?

Bu araçlarda "dolu" kavramına sakın aldanmayın, çünkü Türkiye'de tam dolu C180 sayısı 10'u geçmez.

-Prime
    -Elegance
    -Avantgarde
    -Fascination (Avantgarde paketin panoramik tavanlı, xenonlu versiyonu)
    -Amg
    -Amg plus

Birde selection ve Selection plus paketler var...

Prime en boşu

Avantgarde panjur yıldızlı daha göze hitap eden yarı derili sunroofsuz xenonsuz boş araç

Fascination panoramik tavanlı, xenonlu, yarı deri koltuklu, adaptif ILS farlı (2012 sonrasında adaptif far özelliği maliyet kısmak adına paketten çıkarıldı opsiyon olarak sunuldu)

Amg Fascination pakete ilave olarak spor bodykit, farklı jantlar, delikli disk frenleri, spor koltuklara sahip araç

Amg plus Amg araca ilave olarak kırmızı dikişler ve kırmızı emniyet kemerleri, farklı tip jant ve bagaj üstü lip içerir

Selection paket araç Amg olanı da var olmayanıda Fascination pakete ilave olarak ısıtmalı tam deri koltuk, keyless ile gelir

Selection plus pakette ise selectionpakete ilave Comand Online Dvd Navigasyon ve gri görüş kamerası vardır.

***AMA BU PAKETLERİN HİÇ BİRİSİ TAM DOLU ARAÇLAR DEĞİLDİR***

Mercedes Benz Türk A.Ş. Lüks segment dışında (ki onlarda da 1-2 tane) tam dolu araç getirip showrooma koymazlar. Müşteriyi yanlış yönlendirdikleri ve eksik bilgilendirdikleri içinde tonla para sayan müşteriler dolu araç aldığını sanarlar.

Tam dolu C serisi aracın opsiyonlarını aklıma geldiğince yazayım

-Bi-Xenon ILS Adaptif farlar
    -Panoramik Cam Tavan
    -Isıtmalı, Soğutmalı tam deri koltuklar
    -Webasto
    -ECO Start/Stop
    -Arka elektrikli perde
    -Comand Online DVD-Navigasyon 6'lı changer
    -TV Tuner
    -Geri görüş kamerası
    -Arka Eğlence Paketi
    -Katlanır arka koltuk
    -Arka elektrikli, arka yanlar manuel perde
    -Aktif Şerit Takip Asistanı
    -Aktif Kör Nokta Asistanı
    -BAS Plus
    -Lastik Basınç Uyarısı (her lastikte sensör olan opsiyon)
    -Distronic Plus
    -Hız Limiti Asistanı (Tabela Tanıma Sistemi)
    -Harman/Kardon Logic7 Ses sistemi
    -Pre-Safe
    -Metalik boya
    -Keyless-GO
    -Agility Control Suspension
    -Thermatronic 4 kanallı klima sistemi
    -Sağ sol ön koltuk hafıza paketi
    -Pusulalı, garaj kumandalı dikiz aynası
    -AMG Plus

Olarak bu aracı sipariş etseydiniz, kampanyalı dönemde 105.000TL ye satılan 1.6 Fascination araç size 190.000TL ye gelmiş olacaktı. İşte bu opsiyonlara sahip araç tam doludur, kimse bunun dışındaki araca tam dolu demesin... Ama tabi Mercedes satış danışmanları böyle tanıttıkları için yanlış bilgilendiriliyoruz... Bu parayı da kolay kolay kimsenin C serisine vermeyeceklerini bildikleri için kaporası ödenip sipariş geçilmeden bu tip araçları getirmiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMM3L -- 17 Ocak 2015; 11:23:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Arkadaşlar biz de 1.8 2011 w204fl alma aşamasındayız da 2.el alırken nelere dikkat etmek lazım? Var mı kronik sıkıntısı falan ya da herhangi bir genel şikayet? Bir de tam olarak özelliklerini bulamadım bir türlü mesela bluetooth ile telefon bağlama var mı? Bu arada amg veya fascination düşünüyoruz çok konfor farkı var mıdır?

Bu araçlarda "dolu" kavramına sakın aldanmayın, çünkü Türkiye'de tam dolu C180 sayısı 10'u geçmez.

-Prime
    -Elegance
    -Avantgarde
    -Fascination (Avantgarde paketin panoramik tavanlı, xenonlu versiyonu)
    -Amg
    -Amg plus

Birde selection ve Selection plus paketler var...

Prime en boşu

Avantgarde panjur yıldızlı daha göze hitap eden yarı derili sunroofsuz xenonsuz boş araç

Fascination panoramik tavanlı, xenonlu, yarı deri koltuklu, adaptif ILS farlı (2012 sonrasında adaptif far özelliği maliyet kısmak adına paketten çıkarıldı opsiyon olarak sunuldu)

Amg Fascination pakete ilave olarak spor bodykit, farklı jantlar, delikli disk frenleri, spor koltuklara sahip araç

Amg plus Amg araca ilave olarak kırmızı dikişler ve kırmızı emniyet kemerleri, farklı tip jant ve bagaj üstü lip içerir

Selection paket araç Amg olanı da var olmayanıda Fascination pakete ilave olarak ısıtmalı tam deri koltuk, keyless ile gelir

Selection plus pakette ise selectionpakete ilave Comand Online Dvd Navigasyon ve gri görüş kamerası vardır.

***AMA BU PAKETLERİN HİÇ BİRİSİ TAM DOLU ARAÇLAR DEĞİLDİR***

Mercedes Benz Türk A.Ş. Lüks segment dışında (ki onlarda da 1-2 tane) tam dolu araç getirip showrooma koymazlar. Müşteriyi yanlış yönlendirdikleri ve eksik bilgilendirdikleri içinde tonla para sayan müşteriler dolu araç aldığını sanarlar.

Tam dolu C serisi aracın opsiyonlarını aklıma geldiğince yazayım

-Bi-Xenon ILS Adaptif farlar
    -Panoramik Cam Tavan
    -Isıtmalı, Soğutmalı tam deri koltuklar
    -Webasto
    -ECO Start/Stop
    -Arka elektrikli perde
    -Comand Online DVD-Navigasyon 6'lı changer
    -TV Tuner
    -Geri görüş kamerası
    -Arka Eğlence Paketi
    -Katlanır arka koltuk
    -Arka elektrikli, arka yanlar manuel perde
    -Aktif Şerit Takip Asistanı
    -Aktif Kör Nokta Asistanı
    -BAS Plus
    -Lastik Basınç Uyarısı (her lastikte sensör olan opsiyon)
    -Distronic Plus
    -Hız Limiti Asistanı (Tabela Tanıma Sistemi)
    -Harman/Kardon Logic7 Ses sistemi
    -Pre-Safe
    -Metalik boya
    -Keyless-GO
    -Agility Control Suspension
    -Thermatronic 4 kanallı klima sistemi
    -Sağ sol ön koltuk hafıza paketi
    -Pusulalı, garaj kumandalı dikiz aynası
    -AMG Plus

Olarak bu aracı sipariş etseydiniz, kampanyalı dönemde 105.000TL ye satılan 1.6 Fascination araç size 190.000TL ye gelmiş olacaktı. İşte bu opsiyonlara sahip araç tam doludur, kimse bunun dışındaki araca tam dolu demesin... Ama tabi Mercedes satış danışmanları böyle tanıttıkları için yanlış bilgilendiriliyoruz... Bu parayı da kolay kolay kimsenin C serisine vermeyeceklerini bildikleri için kaporası ödenip sipariş geçilmeden bu tip araçları getirmiyorlar...

Kendi adıma çok teşekkür ederim. Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Son derece güzel bir özet olmuş, kafası karışan benim gibi arkadaşlara.

Sizin yazınız sayesinde 2 hafta önce aldığım 2011 model aracın Avantgarde-Fascination olduğu kafamda daha netleşti.

Tekrar teşekkürler.

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Sonunda aracimi gecen Sali teslim adim hocam. Haftaici sadece araci aldigim ilk gun 50 km kadar surdum. Araci haftaici 3km lik kisa mesafede kullandik.
    Haftasonu ise 100 km civari surme sansim oldu. Ilk izlenimlerimi paylasmak istiyorum.
    Oncelikle aracin gerek dis goruntusu gerekse icine oturdugunuzdaki verdigi kalite hissiyati ile koltuklarin sizi sarip sarmalamasi insana inanilmaz derecede keyif veriyor diyebilirim. Daha once bir cok Mercedese binmis olmama ragmen C Coupe beni ziyadesiyle memnun etti diyebilirim. Ikinci el C180 AMG, sifir 3.16i, 320ied CLA200 ve 1.16i derken hic hesapta olmaya sifir C Coupe'u almakla gercekten cok dogru bir karar verdigime inaniyorum.

Arac ile ilgi goruslerime gelecek olursak;

Ilk olarak aracin tuketim degeri aldigimda 20 lt/100km idi. Bugun itibariyle arac 250 km de ve tuketim de 12.5 lt/100km ye kadar dustu. Ortalama hiz da 20km/h.
    Su an icin yakit sarfiyati bekledigimden fazla ancak araci rodajda, kis sartlarinda ve Ankara Dikmen yokusunda kullandigimi goz onunde bulundurmak gerek.

Aracin ses yalitimi gayet basarili olmus, yol sesi, motor sesi, rüzgar sesi kabine yansimiyor.

Agility control suspansiyon secenegi ile 18'' jantlara ragmen arac gayet konforlu ve darbe emisleri cok basarili. Bu arada 18'' jantlari cok begendigimi belirtmeden gecemeyecegim.

7G-Tronic sanzuman gayet guzel vites gecislerini hic hissettirmiyor. Elbette BMW deki zf kadar hizli gecisleri yok ancak onceki 5 ileri otomatik sanzumandan daha basarili.

Direksiyon hissiyati ise onceki aracima gore daha yumusak. Dusuk hizlarda ve ozellikle park manevrasi yaparken cok yumusak ancak arac hizlandikca sertleserek guven veriyor. Araci teslim almadan once direksiyonu AMG direksiyon ile degistirmeyi dusunmustum ancak araci teslim aldiktan sonra hic gerek olmadifina kanaat getirdim.

ILS akıllı far sistemini cok begendim. Adaptiif uzun far yardimcisi da olsaydi tadindan yenmezdi herhalde.

Panoramik cam tavan, cruise control, on arka park sensoru, far sensoru, yagmur sensoru, katlanir aynalar ve thermatic klima onceki araclarimdan alistigim ve vazgecemedigim ozellikler. bmw yi motor ve sanzuman avantajina ragmen tercih etmememde cruise control, on park sensoru ve panoramik cam tavan olmamasi etkiliydi diyebilirim.

Audio 20 ses sistemi elbette bir HarmanKardon olamaz ancak benim icin yeterli performansi sunuyor diyebilirim. Bu arada Bluetooth uzerinden muzik dinleyebiliyor olmama sevindim. USB uzerinden muzik dinlerken .flac uzantili ses dosyalarini destekleyip desteklemedigini merak ediyorum acikcasi.

Bagajin gayet buyuk olmasi hosuma gitti. Yalniz coupe ile uyumlu bagaj havuzu nereden bulabilirim bilemiyorum? asagidaki internet sitesinde bagaj havuzu mevcut fakat coupe ile uyumlu mudur bilemiyorum?
    ypsplast
    mercedesbenzaksesuar

Aracin far yikama sistemini bir turlu calistiramadim. Araci teslim aldigimda cam yikamayi dugmesine arda arda 10 kez bastiktan sonra far yikama aktif olacak ve sonrasinda her 4 yada 5 yikamada bir de far yikama calisacak demislerdi ancak ne yaptiysam far yikamayi aktif hale getiremedim.

Son olarak aracin verdigi konfor ve guven hissi oldukca basarili.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selamlar,
    Sonunda aracimi gecen Sali teslim adim hocam. Haftaici sadece araci aldigim ilk gun 50 km kadar surdum. Araci haftaici 3km lik kisa mesafede kullandik.
    Haftasonu ise 100 km civari surme sansim oldu. Ilk izlenimlerimi paylasmak istiyorum.
    Oncelikle aracin gerek dis goruntusu gerekse icine oturdugunuzdaki verdigi kalite hissiyati ile koltuklarin sizi sarip sarmalamasi insana inanilmaz derecede keyif veriyor diyebilirim. Daha once bir cok Mercedese binmis olmama ragmen C Coupe beni ziyadesiyle memnun etti diyebilirim. Ikinci el C180 AMG, sifir 3.16i, 320ied CLA200 ve 1.16i derken hic hesapta olmaya sifir C Coupe'u almakla gercekten cok dogru bir karar verdigime inaniyorum.

Arac ile ilgi goruslerime gelecek olursak;

Ilk olarak aracin tuketim degeri aldigimda 20 lt/100km idi. Bugun itibariyle arac 250 km de ve tuketim de 12.5 lt/100km ye kadar dustu. Ortalama hiz da 20km/h.
    Su an icin yakit sarfiyati bekledigimden fazla ancak araci rodajda, kis sartlarinda ve Ankara Dikmen yokusunda kullandigimi goz onunde bulundurmak gerek.

Aracin ses yalitimi gayet basarili olmus, yol sesi, motor sesi, rüzgar sesi kabine yansimiyor.

Agility control suspansiyon secenegi ile 18'' jantlara ragmen arac gayet konforlu ve darbe emisleri cok basarili. Bu arada 18'' jantlari cok begendigimi belirtmeden gecemeyecegim.

7G-Tronic sanzuman gayet guzel vites gecislerini hic hissettirmiyor. Elbette BMW deki zf kadar hizli gecisleri yok ancak onceki 5 ileri otomatik sanzumandan daha basarili.

Direksiyon hissiyati ise onceki aracima gore daha yumusak. Dusuk hizlarda ve ozellikle park manevrasi yaparken cok yumusak ancak arac hizlandikca sertleserek guven veriyor. Araci teslim almadan once direksiyonu AMG direksiyon ile degistirmeyi dusunmustum ancak araci teslim aldiktan sonra hic gerek olmadifina kanaat getirdim.

ILS akıllı far sistemini cok begendim. Adaptiif uzun far yardimcisi da olsaydi tadindan yenmezdi herhalde.

Panoramik cam tavan, cruise control, on arka park sensoru, far sensoru, yagmur sensoru, katlanir aynalar ve thermatic klima onceki araclarimdan alistigim ve vazgecemedigim ozellikler. bmw yi motor ve sanzuman avantajina ragmen tercih etmememde cruise control, on park sensoru ve panoramik cam tavan olmamasi etkiliydi diyebilirim.

Audio 20 ses sistemi elbette bir HarmanKardon olamaz ancak benim icin yeterli performansi sunuyor diyebilirim. Bu arada Bluetooth uzerinden muzik dinleyebiliyor olmama sevindim. USB uzerinden muzik dinlerken .flac uzantili ses dosyalarini destekleyip desteklemedigini merak ediyorum acikcasi.

Bagajin gayet buyuk olmasi hosuma gitti. Yalniz coupe ile uyumlu bagaj havuzu nereden bulabilirim bilemiyorum? asagidaki internet sitesinde bagaj havuzu mevcut fakat coupe ile uyumlu mudur bilemiyorum?
    ypsplast
    mercedesbenzaksesuar

Aracin far yikama sistemini bir turlu calistiramadim. Araci teslim aldigimda cam yikamayi dugmesine arda arda 10 kez bastiktan sonra far yikama aktif olacak ve sonrasinda her 4 yada 5 yikamada bir de far yikama calisacak demislerdi ancak ne yaptiysam far yikamayi aktif hale getiremedim.

Son olarak aracin verdigi konfor ve guven hissi oldukca basarili.

Güle güle kullan, beğendiğine sevindim. Daha önce fiyat/fayda oranı yüksek bir araç demiştim. Şimdi ayrıca şunu da ekleyeyim;
    - Sürüş keyfi yeni C180'den bile daha yüksek. Sedandan tabi, coupe'yi önümüzdeki sene göreceğiz.
    - Tamamen oturmuş ve sorunsuz, çocukluk hastalıklarından uzak bir kasa.
    - Audio 20 sistemi evet HK değil ama yeni kasa Audio 20'den iyi.
    - Hem W204 hem de W205 sedandan daha az bulunan nadir, prestijli, özel bir kasa. Daha az görüldüğü için daha zor eskiyecek, şahsına münhasır bir kasa. Plaka altlığında bir kiralama şirketi ismini göremeyeceğin bu sınıfta ender kasalardan. Bizim sitede 3 serisi, 5 serisi, E serisi, eski yeni C sınıfı ve hatta 1 serisi, A sınıfı, CLA bile var kiralık plaka ile. Hem de adım başı. Çok net ifade edeyim ki, 3.20i ed için 146 civarı ödedim. Herkes istisnasız C Coupe'yi daha guzel ve prestijli buluyor.

Tüketim ile ilgili tam sonuç için bir sıfırlama yaparsın rodajdan sonra. Ancak Ankara soğuğu, Dikmen, rodaj, kısa mesafe kullanim denilince 12, 5 bana kötü gelmedi. Sürekli İstanbul içi ve genellikle kısa mesafe kullanımı ile benim ortalama 9, 5 gibi. Ancak dikkat ediyorum hafta sonu bir yerlere gidip gelmemiz 8, 5 gibi sonlanıyor start itibarıyla kısmında. Bu demektir ki uzun vadede 8, 5 civarına inme potansiyeli var. Ama bunun altını bizim gibi büyük şehir içi ve bazen de kısa mesafe kullananların beklememesi lazım. Yeni kasa ve 3 serisi için de öyle.

Keyfini çıkar, kazasız belasız günlerde kullan inşallah.

• Cok tesekkur ederim hocam güzel dilekleriniz icin.

Bu arada far yıkama sorunum, flac ses dosyası ve bagaj havuzu ile ilgili fikrinizi almak isterim.

Tekrar tesekkurler.

• meceng M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bagaj havuzunu ypsplasttan aldim. Gayet memnunum. Almadan once baska marka arac sahiplerinin de goruslerini almistim onlar da memnunlarmis. Fiyati da makul bence, hatta kaucuk paspas uretimine de baslayacaklarmis yakinda..

• Selamlar,
    Far yıkama olayını hallettim :)
    Arac çalışırken 5 kez cam yıkama çalıştırıldığında aktif oluyormuş.

Bunun yanında flac uzantıli ses dosyalarını audio 20 desteklemedi.

Bagaj havuzunu da eğer alternatif bir yer bulamaz ise Yps den alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 20 Ocak 2015; 20:23:41 >
  • 15 gündür C180 1.8 CGI W204 FL'yi kullanıyorum. Yok işte şöyle kaçıyordu böyle gidiyordu falan demeyeceğim onlar ayrı ama aracın içindeyken dış dünya ile olan bağlantınızı koparıyorsunuz resmen. Kapıları kapatınca resmen ayrı bir dünyadasınız. Daha önce Audi A4 vardı o da okkalı, sağlam yere basan arabaydı ama böyle hissetmiyordum içine binince. Mesela C180'in içi de A4'e oranla biraz küçük. Fakat sizi dış dünyadan izole etmesi çok farklı. Hatta sunroof açık giderken hissetmiyorsunuz tepenizin açık olduğunu. O derece.

Bilmiyorum abartıyor muyum biraz?
  • boyasız EXTRA OZELLIKLI CGI motor 156 BG 7 ILERI -http://sahibinden.com/197612531
    Aracim satiliktir...

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

15 gündür C180 1.8 CGI W204 FL'yi kullanıyorum. Yok işte şöyle kaçıyordu böyle gidiyordu falan demeyeceğim onlar ayrı ama aracın içindeyken dış dünya ile olan bağlantınızı koparıyorsunuz resmen. Kapıları kapatınca resmen ayrı bir dünyadasınız. Daha önce Audi A4 vardı o da okkalı, sağlam yere basan arabaydı ama böyle hissetmiyordum içine binince. Mesela C180'in içi de A4'e oranla biraz küçük. Fakat sizi dış dünyadan izole etmesi çok farklı. Hatta sunroof açık giderken hissetmiyorsunuz tepenizin açık olduğunu. O derece.

Bilmiyorum abartıyor muyum biraz?

Mercedes yolcularını dış ortamdan izole etme konusunda her sınıf otomobilde en başarılı markalardan. Bu konuda haklısınız yani... bir de Mercedes ve BMW farklı sebeplerle sürücülerini etkileyen, fatklı hissettiren ve kendilerini özleten markalar. Audi gayet kaliteli bir otomobil olmasına rağmen sürüş esnasında bana özel, yani şahsına münhasır bir duygu yaratan marka olamadı hiç bir zaman.

• "Speedtronic ne, distronic plus ne, benim aracımda mesafe kontrolü var mı?" sorunsalı!!!

Sanırım buldum sorumun cevabını!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 22 Ocak 2015; 16:11:28 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.