bende aldım bir tane arkadaşlar. siyah metalik 49750 euro
Fiyat çok yuksek 46bin fascination fiyatı amg farkı bin euro 47bin eder, 49750'lik aracta ek bir donanımmı aldınız
Fiyat o kadar yüksek değil bence.Liste fiyatı 52.500 euro. Bu pazarlıklı hali. Ama daha da düşürülebilir tabi. Galerilerden şu an için sıfır bir AMG 46.000 euro civarı alınabilinir kanımca.
Benim amg bildiğim farklar şunlar (en full donanım)
-Spor ön arka tampon ve yan marşpiyeller -F1 direksiyon -Alüminyum kaplı gaz ve fren pedalı -metalik renk -sert süspansiyon yere daha yakın
Bunlar yaklaşık 5000-6000 lira fark yapıyor.
Kısaca araç body-kitli gibi. Spor paket ve en full ü
amg farkının 1.000 euro olduğunu nereden çıkarıyosun ki
bu aracın alınacağı son fiyat amg opak renk olmak şartıyla 49.500 euro'dur.
quote:
Orijinalden alıntı: erentpc
opak renk ile metalik renkin farkı nedir ?
Metalik Boya (C180CGI için, vergiler hariç) 265€ Özel Boya (C180CGI için, vergiler hariç) 985€ Metalik Boya (Diğer tipler için, vergiler hariç) 770€ Özel Boya (Diğer tipler için, vergiler hariç) 1490€
Liste fiyatında Fascination ile Fascination AMG arasındaki fark 2360€'dur. Bu indirimlerdeki % oranına göre maksimum 2000€ seviyesine iner...
Özetlersek Avantgarde, Elegance seviyesinde bir araba yerine Fascination almak min. 4000€ fark getirirken, AMG de olması istenirse min. 6000€ fark demektir. Liste fiyatında bu fark 6.891€'dur.
quote:
Bayi söyledi oradan cıkarıyorum.
Şimdi şöyle sana fascination fiyatı pahalı söylenmişse 1000EUR farkal amg veriyorlar anladınızmı yani fark 1000EUR değil ama aldığın fiyata göre fark düşük olabiliyor.
Opak amg kesinlik 49750 değil cok rahat 47-48bine alınır iyi pazarlık edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Philip27
quote:
Şimdi şöyle sana fascination fiyatı pahalı söylenmişse 1000EUR farkal amg veriyorlar anladınızmı yani fark 1000EUR değil ama aldığın fiyata göre fark düşük olabiliyor.
By aracın bayiye geliş fiyatını biliyormusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: imagoodman
quote:
Orijinalden alıntı: Philip27
quote:
By aracın bayiye geliş fiyatını biliyormusunuz?
Bayiye geliş değil bana geliş fiyatı önemli
Şu an için fascination 46250EURya bırakıldı fakat bu fiyattanda iskonto yapılacak fiyat netleşince yazarım tekrar
fascination amg yi 49500 eurodan aşağı almanız imkansız. kimse boş laf yapmasın burda. metalik renk fascination amg 49500den daha ucuza alınamaz..
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
fascination amg yi 49500 eurodan aşağı almanız imkansız. kimse boş laf yapmasın burda. metalik renk fascination amg 49500den daha ucuza alınamaz..
opak renk ile farkı nedir ?
arkadaşlar c180'lerde standart olarak alarm yokmuş galiba.
alarm taktıran var mı? mercedes takıyor mu? nerede taktırdınız?
opakla arasında 2000tlye yakın fiyat farkı var
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
Dostum ben iki haftadır gezmedik mercedes bayisi bırakmadım istersen sana maille aldığım excel teklifide gönderirim. 45500'e fascination bırakıldı diyorum 49500e amg olurmu. 4000 euromu amg+metalik boya.
Pazarlık etmessen 51binede alırsın.
ben söyleyeceğimi söyledim hala boş muhabbet yapıyorsun. istediğin yeri gez ne yaparsan yap alacağın fiyat 49500den az olamaz. Olay budur. Biliyorsan konuş bilmiyorsan sus, gerek yok çünkü. pazarlıkla 5000 euro indirebileceğini mi sanıyosun? ne alıosun pazardan domates mi? nedir bu tarz konuşmalar anlamak mümkün değil. en basitinden şöyle bir düşünün yahu; ben gidip senle aynı modeli 49500e alıcam ama ne hikmetse sen gidip aynı modeli 45500 e alacaksın. eee nerde kaldı mercedesin kalite anlayışı, bir vatandaşa 4000- 5000 euro ya ucuza verebilirken öbürüne vermicek öyle mi? Boşuna yazıyorum bende burda. saçmalık
Arkadasım sen bana ne bagırıyorsun git aldıgın yere soyle onu, herkes senle aynı fiyatamı almak zorunda, benim alacagım arac amg+metalik değil zaten fascination opak, 4-5bin euroda fark etmez ama 1-2 bin euro fark edebilir buda normal zaten. Ben sadece alacak arkadaslara iyi pazarlık edin dedim o kadar.
bağırmak ne alaka şimdi, ben olanı söylüyorum. soruna gelecek olursam evet herkes benle aynı fiyata almak zorunda çünkü aynı modelse ve metalik renge sahipse aynı fiyata almak zorunda. aksini iddia etmek abesle iştigal olur. neyse alın hayırlı olsun valla arabadan soğuttunuz ya
yok be kardeşim yanlış anladın sen hayırlı olsun aracın 1000euro ucuz olsa ne olur pahalı olsa ne olur
Bayiler liste fiyatlarından % X indirim yapıyorlar. Herkes için yapılan indirim aynı. Toplu alım ve çok özel bir durum söz konusu olmadıkça tabii...
Araç pahalı ise bu oran %1-2 seviyelerinde artıyor.
Liste fiyatı 50.196€ olan bir aracın % 4 indirimli fiyatı 48.188€ iken normalde inilen rakam 48.000€ üstelerseniz 47.750€... Daha fazlası özel bir durum olmadıkça yapılmıyor.
Liste fiyatı 52.556€ olan Fascination AMG için de örnekse %4 indirim yapılsa 50.454€. Normalde inilen rakam 49.900€
Ama elinde opak AMG olmayan bayi metalik arabayı farkı fazla yansıtmadan özel bir durum oluşturup verebilir, ay sonu kota doldurmaya çalışıyorsa. Bu biraz şans.
bilgileriniz inşallah arkadaşları aydınlatmaya yeter. Teşekkürler
AMG paket icin alınacak son rakam 49750 € bu bayiye giriş fiyatı bunun altına almanız mümkün değil.