Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bc1977

merhaba, bir sorum olacak. bende c180 sahibi oldum. bu aracım ledleri gündüz sürekli yanmıyormu? aracı çalıştırıp baktığımda yanmadığını görüyorum. motoru kapattığımda yanıyor. bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Çalıştırdığınızda yanmıyorsa menude aktıf hale getirmeniz gerekiyor.
  • menüde gündüz seyir farı aktif. acaba hareket edip belli bir hısdamı yanıyor diye düşünmeye başladım.
  • servise sordum şimdi menüden contrast ı manuele almak gerekiyormuş. deneyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

2011 aracim acikcasi riske atamadim agustos kredi kampanyasi ve 44000 bin euroluk fiyat cazip geldi ve tabi arac hemen teslim. Ne kolumanda nede mengerlerde beyaz bulamadik Has ta bulduk en sonunda. Bugun eski aracimin satisini yaptim kredi isini hallettik bakalim saliya yetisir insallah suan icinde bulundugum duygu ve ruh halini tahmin edebiliyorsunuzdur :) gecici plakayi sordum kredili arabalarda yapmiyorlarmis.

hayırlı olsun aracınız ,memnun kalacaksınız zevkli bir araba olmuş

1 sorrum olacak ,kuru kaçtan hesap ettiler ya da edecekler ???
  • Tesekkurler, kredi alirsaniz krediyi tl kullandirdiklari icin, o gunun Kurundan euro ya ceviriyorlar, gerisini ise direk euro odedim ben bankanin orani mercedese gore cok daha iyi zaten kendileride euro odeyin tavsiyesinde bulunuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

15.000 €??? Hangi araç için....?

C180 1.8 için 4.yıl sonunda aracınız 60.000 KM yapmış ise ödemeniz gereken tutar 259€ +716€ +1251€ +1979€ = 4205€ yerine 1979€..... 120.000 KM yaparsanız 3581€
    C63 AMG için ise 4 yılda 120.000 KM yapabilirseniz toplam 7.408 €

Tabii bunlarda az değil ama standart bir araç için 15.000€ olmaz...

Burdaki fiyatlar kümülatif ödeyeceğiniz tutarı gösteriyor yanılmıyorsam, yani C180 1.8 için 4 yıl (60000 km) boyunca toplam ödeyeceğiniz tutar 1940€. Bence bu gayet normal; vw,opel gibi markaların 4 yıllık bakımına bakarsanız nerdeyse aynı fiyata geldiğini göreceksiniz. Ayrıca dipnot; mercedes'te garanti bitse dahi bazı parçalarda 5-6 yıl sonra bile garanti kapsamına sokuyorlar. Diğer markalarda (BMW dahil) sizin bir hatanız olmasa dahi garanti bitti diye parasını alıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

15.000 €??? Hangi araç için....?

C180 1.8 için 4.yıl sonunda aracınız 60.000 KM yapmış ise ödemeniz gereken tutar 259€ +716€ +1251€ +1979€ = 4205€ yerine 1979€..... 120.000 KM yaparsanız 3581€
    C63 AMG için ise 4 yılda 120.000 KM yapabilirseniz toplam 7.408 €

Tabii bunlarda az değil ama standart bir araç için 15.000€ olmaz...

Burdaki fiyatlar kümülatif ödeyeceğiniz tutarı gösteriyor yanılmıyorsam, yani C180 1.8 için 4 yıl (60000 km) boyunca toplam ödeyeceğiniz tutar 1940€. Bence bu gayet normal; vw,opel gibi markaların 4 yıllık bakımına bakarsanız nerdeyse aynı fiyata geldiğini göreceksiniz. Ayrıca dipnot; mercedes'te garanti bitse dahi bazı parçalarda 5-6 yıl sonra bile garanti kapsamına sokuyorlar. Diğer markalarda (BMW dahil) sizin bir hatanız olmasa dahi garanti bitti diye parasını alıyorlar..

Yani eskiden bir slogan vardı ''MERCEDES VE DİYERLERİ'' bu doğru demekki! Parçaya 5 yıl güvence veriyorsa bence mükemmel ama, şu bakım işini hurafeye bağlamadan servise sormak lazımdır.

• Arkadaşlar otomobiller hakkında bilgim yok ama bunu bir arkadaşım söyledi inanmamıştım şimdilerde önüme gelene bilinçlendirme yapıyorumki milleti kazıklamamayı öğrensinler. Dolayısiyle almaktanda vazgeçtim. Bende full carevvele var 75 bin tl ye aldım çok yol yapıyorum samimi söylüyorum isterseniz servisede sorabilirsiniz 100 bin km de bu arabaya topu topu 3000 tl servis masrafı ödedim. Şimdi diyeceksinizki bu arabalar aynı kalitede değil diyeceksiniz hemen isbatı hazır! Almanyada mercedesin satış fiyatı 32000 avro carevellenin satış fiyatı 42000 avro bu arabadaki motorla mercedes c serisi üstelik aynı değil yani sinirimden kudurdum yeter artık bizim geleneğimizde hep öpme var neden yabancı ülkelerde bu hileler yok onu bir türlü anlamıyorum. Herşey küçük yazıyla büyüteçle zor okunur bu nedir ya bu tüccarların kanımızı emdiği yeter BURASI ATLANMIŞ AMA BU ÇELİŞKİ FARKLILIK NEYİN NESİ ALLAH AŞKINA!

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ

• Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum aracı. gerek performans gerekse konfor ve sürüş keyfi açısından mükemmel. tek sorun biraz fazla yakıyor. ama ço km. yapmıyorsanız oda sorun değil.
  • Yakıt işi acaip gözümü korkutuyo zaten bakalım ne olacak :)

Bugun ya da en kotu yarın aracı alacağım.
    ben gecen sene 19.000Km civarı yaptım tahminen. 10lt ortalamaya rağzıyım zaten yeterki 12lere falan cıkmasın. Renault Megane 1.5dci manuel ortalamam 6.8-7lt idi.
  • Maalesef o güç altında olduktan sonra 9Lt.nin aşşağına inemezsin ya da fazla yakmasın diye sağ ayağın hep havada kalır gaz pedalında,gülü sevdiğimiz için dikenine katlanıyoruz..
  • gideceğin mesafeler kısa olursa 11 'in altına düşmez

ama uzun mesafelerde kullanıma bağlı 9-10 arası değişir
  • Evet arabamı bugun teslim aldım, 11,3 11,4 gibi ortalamam suan :)

Sizlere cok sorum olacak ama şimdilik en cok aklımda kalan 2 adet soru var:

1. Arabanın HOLD'a geçmesi için frene acaip yüklenmek gerekiyor, hani arabaya zarar vericem diye korkuyorum. Bunun baska bir püf noktası var mıdır?

2. Kısa farlar uzun gibi yanıyor nerdeyse acaip geniş ve yüksek bir alanı aydınlatıyor. Ondeki aracı rahatsız ediyormu anlamadım ama yükseklik olarak ondeki aracı içine alıyor kesin bu sizlerdede bu şekilde mi? Farlar xenon.

Teşekkürler.
  • 1-valla hold olayında ben öküz gibi abansamda holda almıyor.geri vitese takıyorum o zaman abanıyorum holda o zaman geçiyor. bende anlamadım ne ayak
    2-yok hocam öndeki araca hiçbir sıkıntı vermiyor.ek olarak a modunda iken farlar, uzunları açtığın zaman karşıdan araç gelmiyorsa otomatik uzunları yakıyor.bence bu süper bişe uzun yolda
  • HOLD fonksiyonu için ayağınız frende iken hafifçe iteleyin. Çok yumuşak bir hareket aslında... Zamanla alışırsınız. O zaman çok kolay olacak.

Activating the HOLD function
    1-Make sure that the activation conditions are met.
    2-Depress the brake pedal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Yakıt işi acaip gözümü korkutuyo zaten bakalım ne olacak :)

Bugun ya da en kotu yarın aracı alacağım.
    ben gecen sene 19.000Km civarı yaptım tahminen. 10lt ortalamaya rağzıyım zaten yeterki 12lere falan cıkmasın. Renault Megane 1.5dci manuel ortalamam 6.8-7lt idi.

10 litrenin üzerini görmez eğer sürekli performanslı kullanmıyorsanız. benimki şu an 9,3 de.
  • benimki 11.8de valla :S
  • 2. Kopruden Umraniye - Maçka 8.7LT ile geldim 45dk 26km yaklasık ama ciddi dikkat ettim. Yolda cok kalabalık değildi. Sabah 7:45-8:30 arası olmasına rağmen.

Bakalım dönüş ne olacak asıl o gözümü korkutuyor.

Bir soru daha sormak istiyorum park sensoru sadece son anda ötüyor bunun baska bir opsiyonu yok değil mi önden ötmeye baslayarak son anda sabit ötmesi vs gibi.?

Teşekkürler.

Edit: 1. Kopruden 14.6Lt ile geri dondum 19km ortalama 20km hız ile.

Ek soru, aynalarımız geri vitese taktıgımızda aşağı dogru donmuyor sanırım. Yoksa ben mi beceeremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 25 Ağustos 2011; 19:17:50 >
  • yok hocam dönmüyor aynalar
  • Beyler motor seçenekleri ve fiyatlar değişmiş sitede ? Eski kompresörlü modeller mi gene satılıyor ? 1800 motorlularda seçenekler azalmış ve 1.6 lar gelmiş ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.