Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yola baksana o yolda aes gelmeyecekte nerde gelecek?hiç uzme kendini cok normal hele hele
    Jantlarin 17 ise doğal o kadar ses gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Hocam yola baksana o yolda aes gelmeyecekte nerde gelecek?hiç uzme kendini cok normal hele hele
    Jantlarin 17 ise doğal o kadar ses gelmesi
    Araban yenı kullandıkça kıymetinin anlarsın. Beklentilerinin bir kısmı fazladır ama beklemediğin güzel şeyler bir bir ortaya çıktıkça beklentilerinin beklemediklerinden az olduğunu görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumpocket

Araban yenı kullandıkça kıymetinin anlarsın. Beklentilerinin bir kısmı fazladır ama beklemediğin güzel şeyler bir bir ortaya çıktıkça beklentilerinin beklemediklerinden az olduğunu görürsün.

çok felsefi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

quote:

Orijinalden alıntı: plumpocket

çok felsefi olmuş

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bende mayıs ayında türkiyeye ilk gelen makyajlılardan aldım amg paket full yaklaşık 55.000 yuroo küsüratlı herneyse benimde sizlere sormak istediğim bir kaç sorum olacak özellikle bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplar ise çok daha faydalı olur ben aracı performansının son zerresine kadar kullanıyorum gazlıyorum yeri geldiğinde sert fren yapıyorum falan v.s aracı park edip indiğimden aracın arkadsından egzozun olduğu noktadan daha doğrusu böyle çıtırrr çıtırrr seler geliyo çok acayip ters bir durum yok anladığım kadarıyla ama o sesi aldığım günden beri merak ederim bu nedir diye araç kendinimi soğutmaya çalışıyor ne yapıyor inanın bilemedim:)) birde yine arka tamponda artık bilemiyorum tam olarak nasıl olmuş ne olmuş taş sıçramış olabilir baş parmağınızın izi kadar düşünün o kadar bi alan ufak ama araç beyaz olduğu için ve boyada kalktığı için belli oluyor ve beni rahatsız ediyor oraya uygulayabileceğim tavsiye edeceğiniz bildiğiniz basit bir işlem varmıdır?..şimdiden teşekkürler ve keyifli forumlar arkadaşar..

• quote:

Orijinalden alıntı: selfcontrol84

evet arkadaşlar bende mayıs ayında türkiyeye ilk gelen makyajlılardan aldım amg paket full yaklaşık 55.000 yuroo küsüratlı herneyse benimde sizlere sormak istediğim bir kaç sorum olacak özellikle bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplar ise çok daha faydalı olur ben aracı performansının son zerresine kadar kullanıyorum gazlıyorum yeri geldiğinde sert fren yapıyorum falan v.s aracı park edip indiğimden aracın arkadsından egzozun olduğu noktadan daha doğrusu böyle çıtırrr çıtırrr seler geliyo çok acayip ters bir durum yok anladığım kadarıyla ama o sesi aldığım günden beri merak ederim bu nedir diye araç kendinimi soğutmaya çalışıyor ne yapıyor inanın bilemedim:)) birde yine arka tamponda artık bilemiyorum tam olarak nasıl olmuş ne olmuş taş sıçramış olabilir baş parmağınızın izi kadar düşünün o kadar bi alan ufak ama araç beyaz olduğu için ve boyada kalktığı için belli oluyor ve beni rahatsız ediyor oraya uygulayabileceğim tavsiye edeceğiniz bildiğiniz basit bir işlem varmıdır?..şimdiden teşekkürler ve keyifli forumlar arkadaşar..

merhaba;
    gelen çıtırtı sesi egzozdan geliyor ve her araçta bu ses var, forumda mercedes çıtırtı diye de bir başlık da var bu konuda, endişe edecek bir durum yok anlayacağınız, boya konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olur kanaatindeyim

http://forum.donanimhaber.com/m_48367597/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahit -- 1 Eylül 2011; 12:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lahit

quote:

merhaba;
    gelen çıtırtı sesi egzozdan geliyor ve her araçta bu ses var, forumda mercedes çıtırtı diye de bir başlık da var bu konuda, endişe edecek bir durum yok anlayacağınız, boya konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olur kanaatindeyim

Alıntıları Göster
    çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: lahit

quote:

merhaba;

Ses normal soğuma sirasinda son susturucudan geliyor.tampon icinde muhakak kaskonuz vardır mimi onarım kapsamında kaskonuz bozulmadan lokal boya yaptirabilirsiniz.

• Marmaris Antalya arasi seslere birde sunroof sesi eklendi, arka penceredeki perdeden geliyor. Perdeyi actigimizda ses kesiliyor. Acaip sinirlerim bozuldu gercekten defolu araba falan mi aldim nedir merak ediyorum. Yarin antalyada servise goturmeyi dusunuyorun istanbula kadar dayanamiyacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Marmaris Antalya arasi seslere birde sunroof sesi eklendi, arka penceredeki perdeden geliyor. Perdeyi actigimizda ses kesiliyor. Acaip sinirlerim bozuldu gercekten defolu araba falan mi aldim nedir merak ediyorum. Yarin antalyada servise goturmeyi dusunuyorun istanbula kadar dayanamiyacagim.

sıfır araba alacaksın konsol tir tir titreyecek asfalt hafif bozuk diye.Mercedes hiç kullanmadım ama böyle ise bence sorun var demektir.2000 model ford focusta olmuyo sıfır mb de olsun ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerturk17

quote:

Marmaris Antalya arasi seslere birde sunroof sesi eklendi, arka penceredeki perdeden geliyor. Perdeyi actigimizda ses kesiliyor. Acaip sinirlerim bozuldu gercekten defolu araba falan mi aldim nedir merak ediyorum. Yarin antalyada servise goturmeyi dusunuyorun istanbula kadar dayanamiyacagim.

sıfır araba alacaksın konsol tir tir titreyecek asfalt hafif bozuk diye.Mercedes hiç kullanmadım ama böyle ise bence sorun var demektir.2000 model ford focusta olmuyo sıfır mb de olsun ???

Alıntıları Göster
    Dün bende bozuk köy yoluna girdim konsoldan en ufak bir çıt sesi bile gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: diroix

Dün bende bozuk köy yoluna girdim konsoldan en ufak bir çıt sesi bile gelmedi.

Alıntıları Göster
    c220 cdi dizel 160 bin tl yuh ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristianoronaldobiliyor

c220 cdi dizel 160 bin tl yuh ya :D

Alıntıları Göster
    saolun arkadaşlar yardımlarınız için onun haricinde bende deneyimlerimi paylaşmak isterim sizinle mesela buara en çok dikkatimi çeken araç daha 3.000de bile değil ama 2006model bi WV'im vardı onun frenlerinden garçççç gurçççç diye sesler gelirdi frene bastığımda ki onda bile 10.000den sonra olmuştu şimdi dikkat ediyorum hafif hafif ama anlaşılır şekilde 2011 model mercedesten bu ses geliyo çok ilginç hakikaten, birde aracı ilk aldığımdan beri çalıştırdığımda orta kadranın içindeki bilgi ekranında lastik basıncı lütfen kontrol edin diye bir uyarı ama lastiklerde yada basınçta bi hata yok gülsoylardan almıştım aracı götürdüm beyninde çok ufak bi problem var ilk bakımında bilgisayara soktuğumuzda geçicek dediler onun haricinde o ibareyi her gördüğümde direksiyondan ok tuşuna basıyorum geçiyo ama buda enteresan tabi..

• Bugun Hastalya servise goturduk on paneli sokup acaip ugrastilar ses ciddi sekilde azaldi fakat tamamen kesilmedi. Simdi istanbula kadar test edecegim cok rahatsiz etmezse tekrar gogusu actirmayacagim. Sunroofun perdesi icin birseyler sikip yagladilar o simdik duzeldi gibi bakalim.
  • quote:

Bugun Hastalya servise goturduk on paneli sokup acaip ugrastilar ses ciddi sekilde azaldi fakat tamamen kesilmedi. Simdi istanbula kadar test edecegim cok rahatsiz etmezse tekrar gogusu actirmayacagim. Sunroofun perdesi icin birseyler sikip yagladilar o simdik duzeldi gibi bakalim.

yukarda bi, arkadaş köy yolunda bile ses gelmiyo demiş,bence servisteişini bilen birini bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerturk17

quote:

Bugun Hastalya servise goturduk on paneli sokup acaip ugrastilar ses ciddi sekilde azaldi fakat tamamen kesilmedi. Simdi istanbula kadar test edecegim cok rahatsiz etmezse tekrar gogusu actirmayacagim. Sunroofun perdesi icin birseyler sikip yagladilar o simdik duzeldi gibi bakalim.

yukarda bi, arkadaş köy yolunda bile ses gelmiyo demiş,bence servisteişini bilen birini bulmak lazım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu konu başlığını ilk açıldığından beri takip ediyorum, bende 2010 model mazda 6 var ve videodaki yoldan çok çok kötü yollarda dahi bahsettiğiniz ses olmuyor. Aracım şu anda 38.000 km.'de. Ses olayı ilginç geldi bana, mercedeste böyle bir ses duyacağımı hiç düşünmezdim.

• Benim bahsettigim ses zaten standart olarak algilanmasin, servisteki ustalar hemen ilk test surusunde hic normal olmadigini farkettiler. Birazda sans bu dogrusu, yeni cls almis bir beyfendi vardi serviste onada benzer bir piyango vurmus oda bir ses pesindeydi. Her aracta bu tip istisnai durumlar olabilir onemli olan servislerin sorunu cozmek icin ne derece yardimci oldugu. Sagolsun Has otomotivden kac kere aradilar halloldumu eger icine sinmeyen birsey varsa istanbula geldiginizde hemen serviste yardimci olalim diye. Benim icin onemli olan bu aslinda.
  • quote:

Benim bahsettigim ses zaten standart olarak algilanmasin, servisteki ustalar hemen ilk test surusunde hic normal olmadigini farkettiler. Birazda sans bu dogrusu, yeni cls almis bir beyfendi vardi serviste onada benzer bir piyango vurmus oda bir ses pesindeydi. Her aracta bu tip istisnai durumlar olabilir onemli olan servislerin sorunu cozmek icin ne derece yardimci oldugu. Sagolsun Has otomotivden kac kere aradilar halloldumu eger icine sinmeyen birsey varsa istanbula geldiginizde hemen serviste yardimci olalim diye. Benim icin onemli olan bu aslinda.
    ARKADAŞLAR BAYRAM TATİLİ İÇİN GİTTİĞİM UZUN YOLDA ARABAYI SON HIZ KONUSUNDA DENEME FIRSATIM OLDU ,ARAÇ 231 KM İLE SINIRLI ,BUNU DENEYEN OLDU MU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpc

ARKADAŞLAR BAYRAM TATİLİ İÇİN GİTTİĞİM UZUN YOLDA ARABAYI SON HIZ KONUSUNDA DENEME FIRSATIM OLDU ,ARAÇ 231 KM İLE SINIRLI ,BUNU DENEYEN OLDU MU ?

Alıntıları Göster
    180 km/h sonrası bilgi ekranının arkasından gelen rüzgar sesi rahatsız ettiği için son hızı ben deneyemedim.
    Bu rüzgar sesi dışında bozuk yollar da dahil herhangi bir hızda, aracın herhangi bir yerinden gelen rahatsız edici ses sorunu da yaşamadım.

Yalnız Mercedes-Benz markasının beklentileri yükselttiği fikrine katılıyorum. %100 başarı beklenmesi normal. Ama gerçek hayatta ne yazık ki bazı istisnalar var. Üstelik güncel modellerde (E serisi dahil) eskiye göre bir parça daha f/p göz önünde bulundurulmuş. Özellikle araç içinde kullanılan malzemeler açısından durum bu. Eski E kasalarla güncel E kasa arasında kıyas yapan herkes bu farkları gözlemleyebilir. Bahsettiğim tüm araçlar standart fabrika çıkışlı modellerdir. Özel sipariş verilen araçlarda bu farklar çok azdır. Tabii mevcut rakip firmalarla kıyaslandığında hala üstün yanlar vardır. Makyaj ile de bir parça kantarın topuzunu kaçırdıkları noktaları yok ettiler. Bu hareket bile (müşteri zoruyla da olsa) hala f/p değerlerini bir yana bırakarak kaliteye önem verebildiklerini gösterir. Örnekse makyajlı C'nin direksiyonu eskisinden pahalıdır ve CLS gibi bir araçta kullanılıyorken C serisinde de kullanılır hale getirilmiştir.

Rekabet koşulları, tüm dünyada hedeflenen müşteri kitlesi adet olarak az olsun ama karlı olsun modelini artık kaldırmıyor. Bu nedenle lüks araç üreticileri geniş kitlelere, düşük kar marjı ile araç satmak zorunda kalıyorlar. Otomobil üreticileri dengeyi iyi kurmazlarsa zaman zaman şahit olduğumuz gibi çok kolay finansal zorluk yaşayabiliyorlar. Bir gün tüm otomobil markaları Çin'e ait olacak gibi geliyor bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

180 km/h sonrası bilgi ekranının arkasından gelen rüzgar sesi rahatsız ettiği için son hızı ben deneyemedim.
    Bu rüzgar sesi dışında bozuk yollar da dahil herhangi bir hızda, aracın herhangi bir yerinden gelen rahatsız edici ses sorunu da yaşamadım.

Yalnız Mercedes-Benz markasının beklentileri yükselttiği fikrine katılıyorum. %100 başarı beklenmesi normal. Ama gerçek hayatta ne yazık ki bazı istisnalar var. Üstelik güncel modellerde (E serisi dahil) eskiye göre bir parça daha f/p göz önünde bulundurulmuş. Özellikle araç içinde kullanılan malzemeler açısından durum bu. Eski E kasalarla güncel E kasa arasında kıyas yapan herkes bu farkları gözlemleyebilir. Bahsettiğim tüm araçlar standart fabrika çıkışlı modellerdir. Özel sipariş verilen araçlarda bu farklar çok azdır. Tabii mevcut rakip firmalarla kıyaslandığında hala üstün yanlar vardır. Makyaj ile de bir parça kantarın topuzunu kaçırdıkları noktaları yok ettiler. Bu hareket bile (müşteri zoruyla da olsa) hala f/p değerlerini bir yana bırakarak kaliteye önem verebildiklerini gösterir. Örnekse makyajlı C'nin direksiyonu eskisinden pahalıdır ve CLS gibi bir araçta kullanılıyorken C serisinde de kullanılır hale getirilmiştir.

Rekabet koşulları, tüm dünyada hedeflenen müşteri kitlesi adet olarak az olsun ama karlı olsun modelini artık kaldırmıyor. Bu nedenle lüks araç üreticileri geniş kitlelere, düşük kar marjı ile araç satmak zorunda kalıyorlar. Otomobil üreticileri dengeyi iyi kurmazlarsa zaman zaman şahit olduğumuz gibi çok kolay finansal zorluk yaşayabiliyorlar. Bir gün tüm otomobil markaları Çin'e ait olacak gibi geliyor bazen...

Alıntıları Göster
    birde kadran konsolunda mavi renkli P harfi çıkıyor ,ne anlama geldiğini bile varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpc

birde kadran konsolunda mavi renkli P harfi çıkıyor ,ne anlama geldiğini bile varmı ?

Park asistanı o ama ben kullanmayı bilmiyorum tam olarak. Park etmeye musait yer olduğunda P harfi cıkıyor sanırım ve sen park etmeye basladığında direksiyonu söyle cevir böyle cevir diye ekranda bilgi veriyor olması gerekli ama ben öyle birşey görmedim ekranda henuz. Baslatmak için birşey yapmak gerekiyor büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.