Şimdi Ara

Makyajlı Opel Astra tanıtıldı: Gelmiş geçmiş en verimli Astra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: white without pressure

Motorlar ve şanzımanlar PSA değil GM yanlışlık olmasın. 1.2 motor 1.6 turbo 200 beygirlik motorun bir silindir eksiltilmiş hali. 1.5 dizel de insigniada kullanılan 170 beygirlik 2.0 CDTI fiat motorunun bir silindir eksiltilmiş hali. Bir de 1.4 3 silindirli turbo benzin motor ve cvt otomatik var bunun kaynağından emin olmamakla birlikte amerikada satılan malibu modelinin 1.8 motorunun bir silindir eksiltilmiş hali olabilir. 1.5 dizelde kullanılan 9 ileri şanzıman GM nin amerikadaki chevrolet modelleribde kullandığı kendi şanzımanı yani ZF değil. 7 ileri cvtnin kaynağı nedir onu bilmiyorum. Yani motor şanzıman tamamen GM. 2021 de gelecek makyajlı insigniayı hariç tutarsak GM imzalı son opel bu makyajlı astradır.
    Uydurmayin motorlar PSA üretimi.

www.iol.co.za
    Opel reveals facelifted Astra with Peugeot engines | IOL Motoring
    https://www.iol.co.za/motoring/latest-launches/opel-reveals-facelifted-astra-with-peugeot-engines-28587425

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 4 Temmuz 2019; 2:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorlar kafama takıldı. Psa nın bluehd motoru 4 silindirli idi. Ozaman yeni bir motor bu. Yukarıdaki arkadaşın söylediklerini doğru kabul eder ve bu motorlar gm nin dersek e 1.6 cdti ne oldu çöp mü oldu? Zaten 2014 de çıkmıştı motor. Onu niye koymadılar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Motorlar kafama takıldı. Psa nın bluehd motoru 4 silindirli idi. Ozaman yeni bir motor bu. Yukarıdaki arkadaşın söylediklerini doğru kabul eder ve bu motorlar gm nin dersek e 1.6 cdti ne oldu çöp mü oldu? Zaten 2014 de çıkmıştı motor. Onu niye koymadılar?
    1.6 cdti (b16dxx) yaşamını Amerika'da Chevrolet araçlarda LH-7 motor kodu ile sürdürüyor. Bu makyajlı kasadaki tüm motorlar PSA'nin en yeni motorları. GM ile hiçbir alakası yok.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı teknik veriler açıklanınca kimin uydurduğu belli olur alıntılarsın bu mesajı.

• Beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Ayrıntılı teknik veriler açıklanınca kimin uydurduğu belli olur alıntılarsın bu mesajı.
    Tabi :)

• 300 binden aşşağı alınmaz :D

• Standart donanımda olan trim paketi çıkarılır, makul fiyata satılırsa ne ala.
  • Kadran ve sürücü gösterge paneli çok güzel olmuş. Tam benim istediğim gibi fonksiyonel. Dijital hız göstergesinin analogun içersinde olması çok iyi. Analog benzin göstergesini her zaman dijitallere tercih ederim. Ortalama yakıt tüketimi ve kullanılmış yakıtın sabit ve dijital bir şekilde kenarda olması da çok güzel. Açıkçası benim bir gösterge panelinde temelde istediğim herşeyi derli toplu güzel bir şekilde koymuşlar.

• Haberin motorlar ile ilgili kısmı komple yanlış.

Petrol power now comes exclusively from turbocharged three-cylinder units developed by Opel at Russelheim. Though the 1.2-litre engine is the same capacity as PSA's mass production petrol engine it is not the same, and the 1.4-litre is a new Opel development too. The 1.2-litre is offered in three states of tune, each mated to a six-speed manual gearbox as standard. The base version develops 108bhp and 195Nm torque, with 128bhp and 143bhp options sitting above it.

• Neyse 1.5 122 hplik makineye yazilimla 140hp verilip suremeye devam edilir.

• Hsnzan kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu yazıyı Auto Express'ten alıntıladınız. Burası motorların Opel tarafından geliştirildiğini yazan tek kaynak. Pek çok yerde de PSA'ya ait olduğu yazıyor. Opel ise kime ait olduğunu belirtmemiş. Bu konuyla ilgili şirketin ürün müdürüne mail attım ama henüz dönüş olmadı. Net bilgi ortaya çıktığında ona göre bir güncelleme yaparım. Yorum için teşekkürler.

• 20 senelik Opel fanı olarak bu durumlar beni endişelendiriyor. Opelin Peugeot Citroen gibi aynı arabaların kozmetik farklıları olmaması lazımdı.

• brscnk17 B kullanıcısına yanıt
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 1.4 psa motoru yok zaten.

• şu ilkel multimedia ekranını bi değiştirsin de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Neyse 1.5 122 hplik makineye yazilimla 140hp verilip suremeye devam edilir.
    İyide 136hp yazılımlı olarak 170hp ile geziyorum. 122 140 a çıksa ne çıkmasa ne
  • Tamamen sallamasyon yazıyorum. 1.6 cdti'ın olmamasının nedeni GM'in izin vermemesi olabilir mi? Belki de lisans hakları GM de kalmıştır o motorun ?
  • Makyajlı olan astra nerede, göremedim de.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hangi araba hocam astra j mi k mi

• astra'nın tipi zaten güzeldi bence. o yüzden fazla makyaja gerek yoktu. değişmediği iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.