Şimdi Ara

Makyajlı Passat B8 Alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abi özellikle makyajlı qq inceledim ve kalite olarak özellikle o cam açma tuşlarından sonra önünden geçmem ama bundan sonra alacağın hiçbir dizelden dci performansı bekleme.

Yakıt dışında sorunun olmazsa passat her anlamda tercih edilir ama 215 bin pahalı. 209 bine Hazır var bayide hızlı şekilde kapora verebilirsen bayiye yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel niye tercih edilmiyor acaba. Dsg ile uğraşmak istemeyenler Manuel alıp kafa rahat bir şekilde kullanabilir.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ara hızlanma yapmaz, yokuş inip çıkmazsan aynı olabilir. Yersen 😁replik gibi oldu. Aradaki fiyat farkı azken benzinli zor tercih edilir bu ülkede 😉 Dümdüz yolda zaten 1.5 tsi olmuş 2.0 tsi olmuş - tdi olmuş ne kadar fark edecek ki.. Ama ülkemizin coğrafyası ve şehiriçi / uzun yol kullanımı her kişiye göre değişken ve belirleyici etkendir.

• auto_motive kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki tüketime iyi bakın 5.6 litre olan. Başlangıç Diyarbakır varış Tokat. Bu yorumu yaptığınıza göre güzergahı bilmiyorsunuz. 600 rakımdan başlayıp 600 ile bitiyor yani iniş değil tüketime avantajı yok ama yol güzergahında Elazığ 1000 ile başlıyor yolda 1500 olan geçitlerden geçip yine Sivas’a iniyoruz 1200 rakım sonra Çamlıbel 1600. Saydıklarım hariç 4-5 tane geçit var. Türkiye’deki en engebeli güzergahlardan biri diyebilirim 😊 düz yol olsa çok daha iddialı tüketimler atardım. Bahsettim yine yazayım tdi- hdi-tdci-dci gibi çoğu dizeli uzun mesafeli kullandım ve dci dışında diğerleri benim için turbo benzinliye göre cazip tüketim sunmuyor :)

Yine de sizin tercihinize saygı duyarım ben bundan sonra dizel almam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

Otosan yüzünden o halde Mondeo.

Passat 1.5 tsi business + cam tavanına 196.700 TL fiyat vermişler, passat turkiye forumunda yazıyor. Passatta led far var standart. Mondeoda led için bir dünya para istiyorlar. Cam tavan mondeoda hatchbak modelinde var, sunroof sedanda ekstra para. Mondeoda led + sunroof dedin mi artık 230 mu isterler, 240 mı isterler, tutturabildiklerine. Mondeoda sadece artı olarak vites kolu yok. Ayrıca en önemli özellik TSi, ecoboost'tan daha az yakıyor.

Mondeo Passattan çok daha kaliteli, çok daha sağlam araba, yol tutuş ve konfor yönünden de önde. 196.700'e passat mı, 230'a aynı özelliklerde Mondeo mu? Mondeonun ikinci elde satılamamasına daha sıra gelmedi, sadece alcaz pincez. :)

Alıntıları Göster
    DSG mi

DSG ise 196'ya bu ara çok çok iyi bence.

Sizin tüketim kötü demedim hocam aksine gayet başarılı. D segment dizellerin ağırlığı fındık motor ile birleşince bir de yük binince az yakamıyorlar, tabi şanzıman faktörü de önemli. 2litre dizel aracımla Ankara-İstanbul 4.0 litre, İstanbul dan İzmir ve Antalyaya da 4.3-4.4 litre ile gidebiliyorum. 1.6dizelden çok daha keyifli, 1.5 tsi da öyle keza, şehiriçi yoğun trafik harici belirgin fark da yok dediğimiz gibi
    Farklı şeyleri savunuyoruz gibi algılanmasın..

Birincisi DSG bir saatli bomba. Kimde ne zaman patlayacağı belirsiz. İkincisi benzinli motorun o yakıt değerlerine inanmayın , kendiniz hesaplayın. Çünkü WV sever değerlerle oynamayı , kullanıcı yanıltmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

DSG mi

DSG ise 196'ya bu ara çok çok iyi bence.

Alıntıları Göster
    Passatta bildiğim kadarıyla manuel satılmıyor artık.

Passat 1. olmasına rağmen Doğuş böyle ataklar yapıyor ama Otosan habire Transit derdinde, Mondeo ne ki.

Mondeonun talihsizliği malesef.
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Henüz hiçbir Vw aracımda depo sapması olmadı. Sadece a3 0.2 litre fazla yakıyordu yol bilgisayarına göre.

Ben sorun yaşamadım çevremde de sorun yaşayan yok ha dsg sorunsuz mu hayır ama ben serilik. Konfor ve ekonomik yönünden seviyorum memnunum.

• auto_motive kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sorun yok :)

• Led farları ali ekspresten almışlar sanırım

Hiç bir benzinli dizel araç kadar az yakamaz. Uzun yolda 4 4.5 5 filan olması imkansız. Hele rakım in çık turbo benzinli ile arabayı yakarsın kullanıcı değerlerini görünce.

Şanzıman konusu passat alan kişi için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Lakin öyle olsa idi satış rakamlarında görülürdü. Alan biliyor zaten başına ne iş açacağını.

Onun haricinde bildiğimiz passat

• Yeni kasa Mondeo ecoboost'ta yuvarlak çevirmeli vites değil miydi? Hala eski vites koluyla satılıyor

Ayrıca 196.700 TL'ye cam tavanlı Passat 1.5 TSİ DSG mi yoksa 232.500 TL'ye yani 35.000 TL'ye daha fazlasına cam tavanlı Mondeo 1.5 Ecoboost eski vitesli mi?

Gel de şimdi "Mondeo ölü doğdu" deme. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedefci -- 7 Ekim 2019; 1:25:37 >

• Sanırım ben yanıldım.

Makyajlı Mondeo 1.5EB hala 6 ileri otomatik şanzımanla satılıyor.

Bu Ford'u anlamak mümkün değil. Focus'a koyduğu 8 ileriyi şanzımanı Mondeo'ya koymak için neyi bekliyor.

Makyajlı Mondeo ölü doğmadı, zaten ölüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 7 Ekim 2019; 11:34:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.