Şimdi Ara

Makyajlı Passat B8 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
9.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,babama araba bakıyorum,passatın lansman fiyatları fena durmuyor.Kendisi senede 20.000 km civarı yapıyor 1.5 tsi 150 beygirlik motorun yakıt tüketimi ne olur emin olamadım.Bu motoru bilen arkadaşlar varsa yardımlara açığım.Birde şanzıman konusunda 1.5 tsi’da 250 tork 1.6 tdi’da 250 tork.İkisinin de şanzıman ömrü benzer midir yoksa bu işler şansa mı bakıyor,daha önce dsg şanzımanlı bir araç kullanmadık ve yaşadığı ilde fazla trafik olmuyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemert -- 3 Ekim 2019; 21:31:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1.5 tsi busines passat kullanıyorum. Dsg konusunda kavrama değiştirmeyi problem etmezseniz mutlu Mesut kullanırsınız bizim diğer araç 2011 model dizel Octavia’nın kavraması 120 bindi değiştirdim. Yukarıda arkadaş yazmış 15-20 gün değil kavrama değişimi 5 saat sürdü. Mekatronik ne makyajsız passatta ne de a3 de değiştirmedim. Arıza vermedi ama verebilir kesin konuşulacak birşey değil. Önceden ciddi sıkıntılar vardı.

Yakıt konusuna gelirsek 20 bin için 1.5 tsi yorar. 1500 km’ye yaklaştım. Uzun yolda ekonomik dizelden pek farkı yok ama şehir içinde dizel daha avantajlı olur henüz şehir içi 8 civarı yakıyorum ama sonuçta 150 beygir d sınıfı araç ve benzin 7 lira.

Bu arada makyajlı kasada gelen led farlar çok başarılı ve yalıtımda iyileştirme var. Aklınızda bulunsun.

Tüketimden bahsedeyim Diyarbakır-Tokat arası 4 kişi klima açık. Malatya’da gs maçına denk gelince ortalama hız bu hale geldi genel kullanım hızı 120 civarı.

• motorun daha potansiyeli var ama meşhur DQ200 kodlu dsg şanzımanın tork dayanımı 250'ye kadar yani tam sınırda.

ben garantili olsa bile sorunlu versiyona sahip dsg riskine girmem, niye sıfır aldığım araç bi zaman sonra şanzıman sorunu yüzünden serviste bi hafta - on gün yatsın, sonra "arabana ne oldu neden bozuldu daha yeni araba değilmi bu" diyen arkadaşlar eş dost vs.de cabası :/

DQ200 kodlu kuru çift kavrama DSG, sonradan pişman olmamak için iyi düşünün derim hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 3 Ekim 2019; 21:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 tsi busines passat kullanıyorum. Dsg konusunda kavrama değiştirmeyi problem etmezseniz mutlu Mesut kullanırsınız bizim diğer araç 2011 model dizel Octavia’nın kavraması 120 bindi değiştirdim. Yukarıda arkadaş yazmış 15-20 gün değil kavrama değişimi 5 saat sürdü. Mekatronik ne makyajsız passatta ne de a3 de değiştirmedim. Arıza vermedi ama verebilir kesin konuşulacak birşey değil. Önceden ciddi sıkıntılar vardı.

Yakıt konusuna gelirsek 20 bin için 1.5 tsi yorar. 1500 km’ye yaklaştım. Uzun yolda ekonomik dizelden pek farkı yok ama şehir içinde dizel daha avantajlı olur henüz şehir içi 8 civarı yakıyorum ama sonuçta 150 beygir d sınıfı araç ve benzin 7 lira.

Bu arada makyajlı kasada gelen led farlar çok başarılı ve yalıtımda iyileştirme var. Aklınızda bulunsun.

Tüketimden bahsedeyim Diyarbakır-Tokat arası 4 kişi klima açık. Malatya’da gs maçına denk gelince ortalama hız bu hale geldi genel kullanım hızı 120 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 3 Ekim 2019; 21:52:8 >

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin 1.6 tdi'nız da vardı diye hatırlıyorum. Yılda 25.000km yapan birisi için hangisini tavsiye edersiniz ? Genelde trafiğin yoğun olmadığı saatlerde kullanılıcak.
    Yakıt konusu benimde aklımı kurcalıyor dizel ile karşılaştırma yaptınız mı hiç?

• Araba kesinlikle alınır da bence siz dizel alın arada 10.000 oynuyor ancak

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    halisha H kullanıcısına yanıt
    1.6 tdi vardı sattık 1.4 tsi geldi sonra 1.0 tsi Audi a3 geldi şu an 1.5 tsi ile devam :)

25 bin km için tdi alın geçin. Hiç düşünmeye bile gerek yok.

@halisha hocam dizel ile uzun yolda yaklaşık olarak aynı. Şehir içinde 1.5 tsi için konuşuyorum 2-2.5 litre fark var. Uzun soluklu şehir içinde kullanacak biri için ağır olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 4 Ekim 2019; 9:46:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar. Ben de almayı düşünüyorum ama business mi yoksa elegance mı bilemedim. Daha konuşmadım, bugün kartal doğuş oto'ya bi uğrayacağım, fiyatları ne kadar düşürüyorlar bilmiyorum. Skoda'ya da bakacağım bi, yeni superb geldiyse bir göreyim istiyorum

• Citroen c5 aircorss alırdım ben olsam. İnerken binerken kullanırken daha rahat eder. Yüksek araç daha kullanışlı. 1.5 130 hp dizel yeni nesil dizel motor, 8 ileri tam otomatik şanzıman da passattaki motor şanzımana göre daha alınası.
  • Mondeo makyajlandı. En önemli yenilik 6 ileri leş şanzıman gitti, yerine yeni nesil 8 ileri tam otomatik şanzıman geldi. Bu 8 iler şanzıman testlerde oldukça beğenilen bir şanzıman.

1.5 ecoboost 165hp + 8 ileri yeni şanzıman.

Makyajlı Mondeo'nun fiyatları oldukça uygun tutuldu diye biliyorum. 1.5 ecoboost Titanium otomatik 200.000TL civarı diye biliyorum.

Bu aracı da göz önüne alın bence. D-segmentinin en konforlu ve en sessiz arabası.
    Uzun yolda tempolu kullanırsanız aynı olmaz tüketim, 90-100 ile sabırla sakin gidebiliyorsanız göz ardı edilebilir belki. Esas tercih sebebi bence motor gücü olmalı, uzun yolda 100 km.de 1 litrenin bile hesabını yapıyor sonuçta insanlar.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    fordun sitesine baktım şimdi 8 ileri sadece 2.0 dizelde diyor. birde titanyuma led far ekletmek 33.400 tl imiş :D
  • Site yenilenmedi.

Makyajlı kasada 1.5EB ile 8 ileri geldi diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

fordun sitesine baktım şimdi 8 ileri sadece 2.0 dizelde diyor. birde titanyuma led far ekletmek 33.400 tl imiş :D
    bende baktim az once 8 ileri ve 200 deyince titaniuma led far icin istenen paraya araba alinir kafayi yemis bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Mondeo makyajlandı. En önemli yenilik 6 ileri leş şanzıman gitti, yerine yeni nesil 8 ileri tam otomatik şanzıman geldi. Bu 8 iler şanzıman testlerde oldukça beğenilen bir şanzıman.

1.5 ecoboost 165hp + 8 ileri yeni şanzıman.

Makyajlı Mondeo'nun fiyatları oldukça uygun tutuldu diye biliyorum. 1.5 ecoboost Titanium otomatik 200.000TL civarı diye biliyorum.

Bu aracı da göz önüne alın bence. D-segmentinin en konforlu ve en sessiz arabası.
    Otosan yüzünden o halde Mondeo.

Passat 1.5 tsi business + cam tavanına 196.700 TL fiyat vermişler, passat turkiye forumunda yazıyor. Passatta led far var standart. Mondeoda led için bir dünya para istiyorlar. Cam tavan mondeoda hatchbak modelinde var, sunroof sedanda ekstra para. Mondeoda led + sunroof dedin mi artık 230 mu isterler, 240 mı isterler, tutturabildiklerine. Mondeoda sadece artı olarak vites kolu yok. Ayrıca en önemli özellik TSi, ecoboost'tan daha az yakıyor.

Mondeo Passattan çok daha kaliteli, çok daha sağlam araba, yol tutuş ve konfor yönünden de önde. 196.700'e passat mı, 230'a aynı özelliklerde Mondeo mu? Mondeonun ikinci elde satılamamasına daha sıra gelmedi, sadece alcaz pincez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

Selamlar. Ben de almayı düşünüyorum ama business mi yoksa elegance mı bilemedim. Daha konuşmadım, bugün kartal doğuş oto'ya bi uğrayacağım, fiyatları ne kadar düşürüyorlar bilmiyorum. Skoda'ya da bakacağım bi, yeni superb geldiyse bir göreyim istiyorum
    Fiyatlar için sizden haber bekliyoruz. Liste fiyatı değil satış memurlarından aldığınız en son indirimli fiyatları lütfen.
  • auto_motive kullanıcısına yanıt
    130 a kadar tüketim aynı. 130 dan sonra makas açılıyor hocam aynı aracın dizelini de kullandım oradan kıyaslıyorum. Yukarıda da yazdım çok km yapan yine de almasın litre fiyatı yüksek. Ama düşük km yapan için performans farkına değişilmez.

• DSG şanzıman can sıkar iice araştır sonra karar ver
  • Arkadaş neden 0 araç alıyorsunuz? 2. Elden korktuğunuz veya araçtan anlamadığınız için mi? Açıkçası D segment araçlara 200-300 bin lira bana çok acayip geliyor. O para ne 520i ler A6 tılar E ler alınır. Bakım, kasko, yakıt, mtv herşeyide aşağı yukarı aynı para. Hadi çok param olacak büyük araç istemiyorsam yeni bmw 3, mercedes c alırım madem D segment istiyorum. Ha passat gibi genişliğe ihtiyacım var E segment araçlara yönelirim. Eğer korku, arıza yapar düşüncesi var ise bu sahibinin kullanımı ve bakımlardan değilse araçta ise bu aracın 0 veya 2. El olması fark etmez.

Enes 215.000 e tdi bussines alinirmi qq dan geçiyim diyorum.

Deniz kabugu beji buldular. Ben gri yada beyaz arıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.