Şimdi Ara

makyajlı polo 1.4 tdi dsg - clio 4 1.5 dci edc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Full donanım hibrit yaris spirit veriyorlar 60bine. Eğer şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız dizellerden daha ekonomik olur. Yaris hibritteki kullanım zevki, konfor clioda poloda bulunmaz.

Spirit hibrit yarisin poloya göre avantajları,

hız sabitleme,
    alaşım jant,
    yan hava yastıkları,
    perde hava yastıkları,
    diz hava yastığı,
    kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,
    akıllı giriş anahtarsız çalıştırma,
    bluetooth,
    usb,
    geri görüş kamerası,
    çift bölgeli dijital klima.
    ön sis farları

Polodan donanım olarak çok üstün, buna rağmen fiyatı da daha uygun. Clio donanımını bilmiyorum ama bu paraya bu donanımdaki polo almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 25 Haziran 2014; 12:20:58 >
  • Katılıyorum hybrid yaris kesinlikle çok iyi ve dolu bi araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001-2003 arası poloların 2. el piyasası nasıldır arkadaşlar çabuk elden çıkarılabiliyormu ?
  • arkadaşlar otomaitk şanz. konusunu yanlış ifade etmişim.
    kastettiğim citroen ya da peugeot daki gibi sarsıntı yapan şanz. lardı. yani konforsuz şanz. istemiyorum
    bunların yerine edc,dsg ya da powershift gibi şanz. tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liqueurx -- 25 Haziran 2014; 20:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: sckemn

vw tüm modellerinde güvenlik üst düzeyde. en baz modellerinde bile standart. binek araç ticari fark etmiyor. clio da bir esp standart mı bilemiyorum. ( esp videolarını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fikrinizi derinden etkileyecektir.) 2 elde clio belki bir adım önde olabilir ancak otomatik vites konusunda dsg nin eline değil renault çoğu marka su dökemez. dsg, çoğu manuel vitesten daha hızlı geçiş yapabilen otomatik vites ayrıca geçişleri hissetmiyorsunuz neredeyse. araca 2 yıl binecekseniz makanik garanti altında olacağınızdan dolayı bir dsg mağduru da olmayacaksınız. clionun içine binmedim fakat polo bir hayli küçük. (1.85 cm 92 kğ hacmine göre)

vw poloda güvenlik donanımı pek üst düzey değil sanki. Yeni yasa gereği esp yi standart yapmışlar ama full diye sattıkları araçta yan hava yastıkları bile yok.

Clioda güvenlik donanımları standart.

Hem daha güvenli, hem de çok daha donanımlı clio almak daha mantıklı. Ayrıca edc motor tdi ye göre daha başarılı.

Anti blokaj fren sistemi (ABS)

Elektronik motor çekiş kontrolü (MSR)

Elektronik diferansiyel kilidi (EDL)

Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR)

Elektronik stabilizasyon programı (ESP)

Hidrolik fren asistanı (HBA)

Hill Hold fonksiyonu (Eğim kalkış asistanı)

İkincil çarpışma freni (Multi-collision brake

vw polo da standart sunulan özellikler. yan perde hava yastıkları yok doğru.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    o zaman şöyle diyelim sizi de kırmayalım bu sınıf araçlarda yol tutuşu zayıf virajlara sakin ihtiyatlı girmekte fayda var. şanzımanı ve iç hacmine kötü demedim zaten. ancak cvt şanzımanı herkes sevmeyebilir. ben sevmiyorum. mesela; araçla ilgisi yok yani audi de olsa araç, şanzıman multitronikse sevmiyorum s-tronik olacak olursa. aracın vites geçişleri olacak ne o öyle bi de yalandan (cvt ve multitronik için söylüyorum) direksiyona vites koymuşlar insan kendini kandırıyor arkadaş vites geçişi falan yok 5.6.7. vites sonu yok neymiş belli vites sayısında sabitlemişler ne sabiti vites ortada yok. sonsuz dönüyor dişliler.

cvt , multitronik şanzıman severlere lafım yok tercih meselesi saygı duyarım o da ayrı mesele.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.