Şimdi Ara

makyajlı polo 1.4 tdi dsg - clio 4 1.5 dci edc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sıfır bir araç almak üzereyim. kesinlikle dizel otomatik olacak ve yari otomatik olmayacak.
    maliyet koşullarını göz onune alınca şu iki araç arasında kaldım. (her ikisi de sıfır ve 2014 model)

1-) Makyajlı Polo 1.4 tdi comfortline dsg
    2-) Clio 4 icon 1.5 dci edc

bir kaç bayi ile goruştum ve fiyat farkı 5-6 bin lira civarına geliyor. (polo pahalı)

bu fiyat farkına rağmen clio polo ya gore daha donanımlı bir araç. muhtemelen alacagim araca 2 yil civarinda bineceğim.

ikinci el, kalite,maliyet, edc-dsg gibi unsurları dikkate alarak nasil bir tercih yapardiniz?

• Dsg malumunuz. Polo Cliodan iyi ama gereksiz pahali clionun motoru daha iyi. 60 bin verilirmi bence verilmez.
  • liqueurx kullanıcısına yanıt
    clio Daha donanımlı bir araç. Zaten dizel otomatik çok değerli bir ikili. Bundan dolayı Ikinci elde bu iki araçta sizi üzmez. Ama Benim açımdan bu iki araç arasında tercih tabiki clio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

clio Daha donanımlı bir araç. Zaten dizel otomatik çok değerli bir ikili. Bundan dolayı Ikinci elde bu iki araçta sizi üzmez. Ama Benim açımdan bu iki araç arasında tercih tabiki clio.
    clioyu seçerdim
    Yalnız yarım otomatik olmasın demişsiniz de edc ve dsg yarım otomatik diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdar22

Yalnız yarım otomatik olmasın demişsiniz de edc ve dsg yarım otomatik diye biliyorum
    BENCE

Polo Fiyatının çok çok çok üstünde satılan araçların başında gelir.
    Dar ve kasvetli olmasının dışında dış tasarımı hoşuma gidiyor fakat bagaj hacmi ve fiyatı yüzünden asla almayacağım bir araba

Clio özellikle kırmızı rengi çok güzel duruyor.DCİ motorun ekonomisi ve başarısı ortada lakin
    Araba nedense hiç güven vermiyor ,plastik bir kabın içinde gidiyormuşum gibi hissettim.
    Aynı şekilde b sınıfı araba o para çok.

Ben olsam o paralara düşük km de ikinci el C sınıfı dizel alırım.

Tekrar söylüyorum BENCE.Bunlar benim fikirlerim.katılmayanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftp_57

BENCE

Polo Fiyatının çok çok çok üstünde satılan araçların başında gelir.
    Dar ve kasvetli olmasının dışında dış tasarımı hoşuma gidiyor fakat bagaj hacmi ve fiyatı yüzünden asla almayacağım bir araba

Clio özellikle kırmızı rengi çok güzel duruyor.DCİ motorun ekonomisi ve başarısı ortada lakin
    Araba nedense hiç güven vermiyor ,plastik bir kabın içinde gidiyormuşum gibi hissettim.
    Aynı şekilde b sınıfı araba o para çok.

Ben olsam o paralara düşük km de ikinci el C sınıfı dizel alırım.

Tekrar söylüyorum BENCE.Bunlar benim fikirlerim.katılmayanlar olabilir.

Alıntıları Göster
    Şanzımanların ikisi de çift kavramalı yarı otomatik o nolacak

• Ikisini de almam yaris e bakın derim ama illa bunlardan biriyse sevmesemde polo derim
  • Yarı otomatikten kasıt MCP etg6 Auto6R dualogic gibi yığıntı şanzımanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Yarı otomatikten kasıt MCP etg6 Auto6R dualogic gibi yığıntı şanzımanlar.
    dediğiniz araçlar içerisinde tam otomatik şanzımanı bulursanız söyleyin bizde alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sckemn -- 25 Haziran 2014; 0:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Ikisini de almam yaris e bakın derim ama illa bunlardan biriyse sevmesemde polo derim

yarisin yol tutuşu berbat şanzıman cvt sonsuz vites
  • hocam clio alın derim.ikisi de belli araçlar ve piyasası olan araçlar.ama gönlüm cliodan yana.çünkü araç çok yakışıklı
    vw tüm modellerinde güvenlik üst düzeyde. en baz modellerinde bile standart. binek araç ticari fark etmiyor. clio da bir esp standart mı bilemiyorum. ( esp videolarını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fikrinizi derinden etkileyecektir.) 2 elde clio belki bir adım önde olabilir ancak otomatik vites konusunda dsg nin eline değil renault çoğu marka su dökemez. dsg, çoğu manuel vitesten daha hızlı geçiş yapabilen otomatik vites ayrıca geçişleri hissetmiyorsunuz neredeyse. araca 2 yıl binecekseniz makanik garanti altında olacağınızdan dolayı bir dsg mağduru da olmayacaksınız. clionun içine binmedim fakat polo bir hayli küçük. (1.85 cm 92 kğ hacmine göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sckemn

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Ikisini de almam yaris e bakın derim ama illa bunlardan biriyse sevmesemde polo derim

yarisin yol tutuşu berbat şanzıman cvt sonsuz vites

Ben kullanıyorum berbat denecek kadar kötü değil cvt de konforlu güzel bir şanzıman ayrıca iç hacim olarak yaris sınıfının en geniş aracı.
    1.5 dCi 90 230 EDC CLİO 4 VEYA MAGNE 3 HB 110 240 EDC TOUCH ALIN
  • sckemn kullanıcısına yanıt
    Clio 4 araçların hepsinde ESP standart. Bunun yanında 4 hava yastığı da standart.

Polo için yeterli bilgim yok ama ESP yok diye biliyorum. Yanılmıyorsam bluemotion olanlarında vardı...

Polo ikinci el değeri daha iyi; bunuda gözardı etmemek gerekir...
  • Sırd ikinci elde değer kazanacak diye diye o poloya o parayı vermezdim. Doğuş grubunada kazıklanmazdım.
    Ha clio'nun fiyatıda polodan aşşağı değil..

Ben olsam boş kasa falan fark etmez dizel otomatik olacaksa megane edc alırdım.

O paralar bu arabalara yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beklet

Clio 4 araçların hepsinde ESP standart. Bunun yanında 4 hava yastığı da standart.

Polo için yeterli bilgim yok ama ESP yok diye biliyorum. Yanılmıyorsam bluemotion olanlarında vardı...

Yeni golf ve pololarda nerdeyse tum 3 harfliler standart. Son kasa poloda esp var. Makyajsizinda yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Orijinalden alıntı: beklet

Yeni golf ve pololarda nerdeyse tum 3 harfliler standart. Son kasa poloda esp var. Makyajsizinda yoktu.

Alıntıları Göster
    dsg ye toyotanın doğuştan sorunlu mmt şanzımanı gibi hastalıklı yaklaşmak her dsg kavraması bozuk çıkar demek nasıl bir cahilliktir bilmiyorum ve bu düşünceleri söyleyen insanların hiç dsg kulllanmadığına eminim kim ne derse desin bmw,mercedes vb premium markalardan sonra orta sınıfta en premiuma yakın kaliteli şanzıman dsgdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sckemn

vw tüm modellerinde güvenlik üst düzeyde. en baz modellerinde bile standart. binek araç ticari fark etmiyor. clio da bir esp standart mı bilemiyorum. ( esp videolarını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fikrinizi derinden etkileyecektir.) 2 elde clio belki bir adım önde olabilir ancak otomatik vites konusunda dsg nin eline değil renault çoğu marka su dökemez. dsg, çoğu manuel vitesten daha hızlı geçiş yapabilen otomatik vites ayrıca geçişleri hissetmiyorsunuz neredeyse. araca 2 yıl binecekseniz makanik garanti altında olacağınızdan dolayı bir dsg mağduru da olmayacaksınız. clionun içine binmedim fakat polo bir hayli küçük. (1.85 cm 92 kğ hacmine göre)

vw poloda güvenlik donanımı pek üst düzey değil sanki. Yeni yasa gereği esp yi standart yapmışlar ama full diye sattıkları araçta yan hava yastıkları bile yok.

Clioda güvenlik donanımları standart.

Hem daha güvenli, hem de çok daha donanımlı clio almak daha mantıklı. Ayrıca edc motor tdi ye göre daha başarılı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.