|
Makyajlı Skoda Kodiaq Türkiye fiyatı belli oldu
-
-
1 milyoncular eskide kalmamış mıydı ya?
Hayaldi gerçek oldu….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanyalı fiyat dediği ötv indirimi değil mi zaten.
-
D segmenti bir SUV ve hâlâ daha ısrar edilen o multimedya sistemi. Skoda nin araçlarını seviyor ve takip ediyorum. Octaviada olduğu gibi bir multimedya sistemi beklerdim, D sınıfı olan bu aracın vw nin artık multimedya ve klima sistemlerini kullanmaktan vazgeçmesi gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuraya bir tane "Bizim alamadıklarımız çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın" bedduası edelim.
-
ÖTV indirimini kimse kampanyalı fiyat diye satamaz ki bu fiyatta olan bir otomobile ÖTV indirimi denk gelmedi bile.
Büyük ihtimalle lansmana özel olan bir kaç bin liralık indirimdir diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 far ve tampon tasarımı 20 bin fark attırıyor mazallah
-
ww çatısına giren her şirket fiyat konusunda çoşuyor.
-
Seneler önce attıgımız o sıfırlar geri gelmiş.
-
Fiyatlar muhteşem, özellikle kampanya indiriminin kaçırılmaması gerekiyor. Sıraya girip sardırmak lazım birer tane…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekonomi çok iyi. Böyle devam harika. !
-
Kore grubu içte,dışta,motorda,donanımda çağ atlarken şu iç tasarımın iğrençliğine,kötülüğüne bakın. Skoda,Seat,Volswagen bu iç tasarımla kaç yıl daha geçirmeyi planlıyor acaba? Gerçekten çok ama çok kötüler. 2008 yılından kalmış iç tasarımı 13 yıldır makyajlayıp makyajlayıp satıyorlar.
-
Tamam
-
1m TL skodaya vereceğime, şu mesajı yazan elimi kırar doktora alçı parası veririm daha iyi...
-
Ne zaman bu arabaları alabileceğiz merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kafalarla devam edersek, bizi daha çoooook sevecekler !
-
Arabaların bize bindiği çağa hoş geldiniz!
-
Kore grubu önce arabayı araba yapan şeyi yapmayı öğrensin. Araçları ağır süspansiyonları sert buna rağmen yol tutmuyor. Arabanın tasarımını oyıncaklı yapıp donanım koymakla araba yapılmıyor. Burada fanboy saldırısı olacak ama yıllarca hyundai grubu kullandım kia da kullanmışlığım oldu öğrenecek çok şeyleri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı arabanın aynı donanımlısı sadece motor hacmindeki küçük bir rakam farkından dolayı 300 bin tl fark atıyor, bir ev parası yahu.. mantığa bak. rezalete bak, komediye bak...
-
Siz Hyundai getz kullandınız galiba, kesinlikle çok cahilce yorum. Hyundai Tucson segmentinde 4 bağımsız süspansiyon sunan nadir C Suvlardan. Yol tutuşu ise geyik testleri mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kore grubu içte,dışta,motorda,donanımda çağ atlarken şu iç tasarımın iğrençliğine,kötülüğüne bakın. Skoda,Seat,Volswagen bu iç tasarımla kaç yıl daha geçirmeyi planlıyor acaba? Gerçekten çok ama çok kötüler. 2008 yılından kalmış iç tasarımı 13 yıldır makyajlayıp makyajlayıp satıyorlar. |
1 milyoncular eskide kalmamış mıydı ya?
Hayaldi gerçek oldu…. |
Seneler önce attıgımız o sıfırlar geri gelmiş. |
aynı arabanın aynı donanımlısı sadece motor hacmindeki küçük bir rakam farkından dolayı 300 bin tl fark atıyor, bir ev parası yahu.. mantığa bak. rezalete bak, komediye bak... |
Arabaların bize bindiği çağa hoş geldiniz!
|
Ekonomi çok iyi. Böyle devam harika. !
|
Siz Hyundai getz kullandınız galiba, kesinlikle çok cahilce yorum. Hyundai Tucson segmentinde 4 bağımsız süspansiyon sunan nadir C Suvlardan. Yol tutuşu ise geyik testleri mevcut. |
Hemen almak lazım kalmaz malmaz!!!! 450 000 TL den başlıyor! Lastiklerden başlarız birer birer 2050 ye anca tamamlar biner gezeriz artık
|
Benzer içerikler
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- silo 2. sezon
- spotify jam nasıl başlatılır
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- çizim programları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X