Şimdi Ara

Makyajlı Toyota Coralla D4D M/M (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Fanatiklerin meydan muharebesi gibi olmuş konu

Benim için yazdıysan ben bu aracı kullanmıyorum.

Benim aracım Passat

Yazdıklarımı okursan aracın olumsuz yanlarını da yazdım,

Toyota kullanmıyorum, ama aracı çok iyi tanıyorum, bu yüzden insanları bilgilendirmek için bir kaç kelam da ben ettim.

Ben cebimden çıkan paraya ve cebimden çıkan paranın bana geri dönüşüne bakarım.

Yoksa banane Toyotasından, banane Vw' inden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Fanatiklerin meydan muharebesi gibi olmuş konu

Benim için yazdıysan ben bu aracı kullanmıyorum.

Benim aracım Passat

Yazdıklarımı okursan aracın olumsuz yanlarını da yazdım,

Toyota kullanmıyorum, ama aracı çok iyi tanıyorum, bu yüzden insanları bilgilendirmek için bir kaç kelam da ben ettim.

Ben cebimden çıkan paraya ve cebimden çıkan paranın bana geri dönüşüne bakarım.

Yoksa banane Toyotasından, banane Vw' inden.

Ben yazdığımda sizin mesajı henüz görmemiştim. sizin için değil yani

• focusla kıyaslayanlar olmuş, dizel corolla manuel 47.250. focus ne kadar? titanium + esp ve metalik boya ile 48.180tl. Focusun donanım olarak üstünlükleri var ama bunun yanında model olarak dezavantajı var. Otomatik vitesi yok.
    Fluence ne kadar. Fluence dynamic 46.700 metalik boya ve esp eklersen fiyat çıkıyor yine 49binlere. Jetta ne kadar? Jetta 1.6dizel exclusive metalik boya 49.750. Esp yok.
    Sınıfındaki sedan aralara bakarsak çok da pahalı değil.ki toyotada 2500tl indirimi hemen yapıyorlar.İkinci el değerini de hesaba katarsak rakiplerinden uygun bile. Fiyatına eder mi derseniz bence kesinlikle etmez. 50bin tl c sınıfı dizel araç için çok fazla ama yapacak bir şey yok. uygun ara kalmadı.
    Bravo ile karşılaştıranlar olmuş, bravonun rakibi auris. Onunla da çok fark yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcugum -- 18 Ağustos 2010; 23:56:32 >
  • yaw herkes 2000-2500 tl indirim oluyor demiş, biz gittik yüzümüze bakmadılar Nataş Toyota'da.
    Var mıdır insan gibi araç satan ve indirim yapan bir Toyota yetkili satıcısı.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

focusla kıyaslayanlar olmuş, dizel corolla manuel 47.250. focus ne kadar? titanium + esp ve metalik boya ile 48.180tl. Focusun donanım olarak üstünlükleri var ama bunun yanında model olarak dezavantajı var. Otomatik vitesi yok.
    Fluence ne kadar. Fluence dynamic 46.700 metalik boya ve esp eklersen fiyat çıkıyor yine 49binlere. Jetta ne kadar? Jetta 1.6dizel exclusive metalik boya 49.750. Esp yok.
    Sınıfındaki sedan aralara bakarsak çok da pahalı değil.ki toyotada 2500tl indirimi hemen yapıyorlar.İkinci el değerini de hesaba katarsak rakiplerinden uygun bile. Fiyatına eder mi derseniz bence kesinlikle etmez. 50bin tl c sınıfı dizel araç için çok fazla ama yapacak bir şey yok. uygun ara kalmadı.
    Bravo ile karşılaştıranlar olmuş, bravonun rakibi auris. Onunla da çok fark yok gibi.

• ben aldığımda 2000 tl artı extralar oldu benden sonra bir akrabam aldı showroom da bekleyen aracı almış 2800 tl indirmişler ama ankara sanırım sen ist dasın
  • Hocam 2000 tl için gelirim ben Ankaraya
    Özelden ya da buradan yazabilirsen sevinirim bayiyi.

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ben aldığımda 2000 tl artı extralar oldu benden sonra bir akrabam aldı showroom da bekleyen aracı almış 2800 tl indirmişler ama ankara sanırım sen ist dasın
  • Telefonla arayarak tek tek sor, pazarlık yap bence. Ama toyota geçen ay çok fazla sattı, bu nedenle pazarlığa fazla yanaşmayabilirler. Adapazarı bayiisini de arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosbaga_tosbaga

Hocam 2000 tl için gelirim ben Ankaraya
    Özelden ya da buradan yazabilirsen sevinirim bayiyi.

quote:

ben aldığımda 2000 tl artı extralar oldu benden sonra bir akrabam aldı showroom da bekleyen aracı almış 2800 tl indirmişler ama ankara sanırım sen ist dasın

özele gerek duymuyorum zaten ankarada 3 tane bayi var üçüde inmişti 2000 tl bahsettiğim iki indirimi de yapan yer toyan eğer gelirsen ankaraya beraber gideriz zaten arkadaş gibi oldum satış elemanı ile senide tanıştırırım memnuniyetle gereğini yapacaktır yine

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Telefonla arayarak tek tek sor, pazarlık yap bence. Ama toyota geçen ay çok fazla sattı, bu nedenle pazarlığa fazla yanaşmayabilirler. Adapazarı bayiisini de arayın.

tel ile yardımcı olmuyor ankaradakiler gidip ciddi bir şekilde pazarlık yapmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

Arkadaşlar bu saçma sapan tartışmayı geçin .

İşin özünü açıklıyım , isteyen haklısın desin isteyen sallıyorsun desin umrumda değil .

Toyota corollaya 50 bin tl. verecek adamın ilk önce aklı başında olması gerekir . Bizler toyotayı yere göğe sığdıramadığımız için , saolsun toyotada bizi kıramayıp fiyatları yüksek meblağlara çekip duruyor . Bana göre toyotanın en full olanı dizel olanı oto. olanı max. 40 42 eder . 50 bin mi ? eder diyorsunuz , saçmalamayın . Otomobilden anlamayan bir insan bile gider bu fiyata D segmenti bir araç alır veya illa toyota mı olacak . Gider 47 e avensis alır . Hee kim parayı ödüyecek bu araca ? siz . Ben kendimi hiç kasmam . Sonuçta sizin paranız . Hatta toyota bayiisinden çıktıktan sonra da bir BMW bayiisine uğrayıp X6 da alın .

Kasasız belasız sürüşler . .

• eyw hocam, şu makyaj olayı soğuduktan sonra pazarlıklara başlayacağım. ankaraya gelmek gerekirse rahatsız ederim sizi.

quote:

özele gerek duymuyorum zaten ankarada 3 tane bayi var üçüde inmişti 2000 tl bahsettiğim iki indirimi de yapan yer toyan eğer gelirsen ankaraya beraber gideriz zaten arkadaş gibi oldum satış elemanı ile senide tanıştırırım memnuniyetle gereğini yapacaktır yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosbaga_tosbaga

eyw hocam, şu makyaj olayı soğuduktan sonra pazarlıklara başlayacağım. ankaraya gelmek gerekirse rahatsız ederim sizi.

quote:

ne zaman istersen , bir çay içmeye beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ya bu insanlar zengin mi, fakir mi anlamıyorum.C sınıfı normal bi araca 50 bin tl verecek kadar zenginler ama aynı zamanda, 2-3 kuruş için 1.4 dizele biniyorlar.Nolur yanlış anlamayın hani benim arabada 1.2 tüplü ona bakarsanızda ne bileyim 50 bin lirada az para değil.

Belki diyeceksiniz para zor kazanılıyor vs hakkınızdır ama benimde aklım bunu almıyor.C sınıfı arabaya 50 bin lira bağlayıp ekonomimi düşünülür Allah aşkına.Zaten performansta rezalet 0-100 nerdeyse 15 sn.Şanzıman desen felaket çoğu kişi şikayetçi.Adam utanmadan benzinli modelinden 7000 lira pahalıya satıyor.O eski teknoloji 4 ileri otomatiği alırım daha iyi.En azından daha dayanıklı.Nerdeyse 2011 e geldik adamlar esp li araç getirdik diye hava yapıyorlar birde.

Herkesin parasını dilediği gibi harcar ona bi şey diyememde o kadar parayı bu arabaya vermem doğrusu.Gider 3008 falan alırım daha iyi

hmm farklı bir yorum.

bende buna ekleme yapayım. X5 e tüp taktıran arkadaşım vardı.hemde seneler önce..

neden diye sordum,senin yazdıkların gibi.

ibrenin gözü önünde hızla azalışını görmekmiş sebebi...

yol yapan için yakıt parası çok önemli dogal olarak.

her ay yüzlerce lira benzine vermek bill gates e bile koyar heralde :)

para havaya gidiyor hissiyatı olmuyor da değil ..

esp konusuna da katılıyorum.

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9E79BA17 -- 19 Ağustos 2010; 23:53:22 >
  • Boyum 2 metre degıl :)) Arabayı ısyerımıze getırdı arkadas ve araba hastaları olarak aracı 3 kısı ınceledık...Arka koltuga oturdugumuzda ki yanımdaki arkadas benden de kısa o bıle benden once arkası dar olmus dıye serzenıste bulundu...Hakıkatende arkası dar...Araba dıstan kalıplı genıs gorunumlu...Ama dıkkateımı ceken focus tada aynısı on konsol gogus epeyce uzun bırakılmıs...Bunun netıcesınde aracın ıcınde ozellıkle arkada daralma var...Yukarıda neye gore hangı araca gore kıyasladınız demısler...Sıfır focusla seyahat ettım ınceledım focusa gore kıyasladım..cam acma kapama tuslarında basıte kacılmıs....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.