Şimdi Ara

Malatya içi dershane önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şoyle diyeyim seneye bi daha dersaneye gidecek olsam rekoru dusunmem bireye bi bakarim yada kulture

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında dershaneden ne beklediğinle ilgili
    ben sana sadece tavsiyelerimi söylüyorum
    bizzat tecrübelerimle iyi hoca(ama biraz yaşlılar)
    birebir,ilgi yani gerçek eğitim istiyorsan
    alfa git görüş zaten görürsün
    ama kompleksler varsa illada isme gidecem
    ortam kız filan dersen o
    ayrı mevzu...
  • arkadaşlar bu sene istediğim yer olmadı zaman denemelernden yaptğmın 40-50 net daha aşağısını yaptım bu sene hügeme gttim ciddi anlamda kötü bir dershane seneye için malatyada dershaneye gtcem sizce hangisi daha iyi malatyada final mi birey mi lider ilfen mi ? deneyimlerinzden yarralanarak o dershaneler hakkında bilgi verir misiniz ?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Öz -- 5 Mayıs 2014; 14:56:16 >
  • boncuukum kullanıcısına yanıt
    kültür iyi değil eğer kadrosunu değiştirmediyse lise 3 te gttm hiç güzel deildi
  • M.Öz M kullanıcısına yanıt
    eger bu sene olmazsa bende bireyi düşünüyorum. Hocaları daha tecrübeliymiş birde ögrenciyi daha çok önemsiyorlarmıs fen alanı oldukça iyiymiş .
    lider ilfeni hiç düşünmüyorum giden arkadaşlarım var (seviyesi iyi arkadaşlarım) memnun degiller tavsiye etmiyorum. Finali kesinlikle ama kesinlikle onermiyorum bende hiç düşünmem neden diyeceksin hocaları sadece derece sınıflarıyla ilgileniyorlar(derece sınıfına gireceksen git) teecrübeli hocaların hepsi öds sınıfına veriyorlar birde ortamı falan da biliyorum ders açısından hiç tavsiye etmiyorum şu an birde kültürü düşünürdüm ama pek bi bilgim yok kültür hakkında ondan bundan duydugum kadarıyla iyi gibi. ama gidip tek tek dersaneleri gezip bilgi almak şart tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuukum -- 22 Mayıs 2014; 18:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuukum

eger bu sene olmazsa bende bireyi düşünüyorum. Hocaları daha tecrübeliymiş birde ögrenciyi daha çok önemsiyorlarmıs fen alanı oldukça iyiymiş .
    lider ilfeni hiç düşünmüyorum giden arkadaşlarım var (seviyesi iyi arkadaşlarım) memnun degiller tavsiye etmiyorum. Finali kesinlikle ama kesinlikle onermiyorum bende hiç düşünmem neden diyeceksin hocaları sadece derece sınıflarıyla ilgileniyorlar(derece sınıfına gireceksen git) teecrübeli hocaların hepsi öds sınıfına veriyorlar birde ortamı falan da biliyorum ders açısından hiç tavsiye etmiyorum şu an birde kültürü düşünürdüm ama pek bi bilgim yok kültür hakkında ondan bundan duydugum kadarıyla iyi gibi. ama gidip tek tek dersaneleri gezip bilgi almak şart tabii.

Bende Bireyle Final Arasında Finale Yakınım şu an çünkü final bireye göre daha sistemliymiş duyduğuma göre birde kütüphane olayı olarak birey acayip sıkıntılıymş bi oda kadar bi kütüphanesi varmış bide duduğuma göre hafta sonu mezun öğrencilerin dershaneye girmesi Yasakmış :/ çok kararsızım bu hafta araştırcam iyice çünkü seneye garanti kaldım eğer araştırırsan dostum banada haber ver Tabi bende sana haber veririm

• Beyler 11 im okul bitiyor bende malatyalıyım fen için sizce hangi dershane

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRe4440

Beyler 11 im okul bitiyor bende malatyalıyım fen için sizce hangi dershane

Fem ve hügem den uzakdur bence final birey yada liderilfen

• hangısıne gıdersen gıt evde çalışmazsan hıc bısey yapamazsın bunu bıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe4440

Beyler 11 im okul bitiyor bende malatyalıyım fen için sizce hangi dershane

bence ılfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc.KaaN.cCc44

hangısıne gıdersen gıt evde çalışmazsan hıc bısey yapamazsın bunu bıl.

Evde çalışmak Ayrı Tabi Ama önemli olan programlı Olmak Dönem Başında Programın olacak Dershane Rehberliği Bunda çok önemli rol oynuyor Tabi ,
    şekil.a: görüldüğü üzere dershanenin rehberliği berbattı evde kendim program yapp uymaya çalıştı sonuç Evde :çok çalışmama rağmen ygs batık lysden umut yok

• Nerede olursan ol senin çalışman önemli, o yüzden hügemi öneririm. Erkek şubesi iyi diye biliyorum. Bence yapılan deneme sınavı da önemli. Final o açıdan zayıf, ama finalin soru çözümleri ve hocaları iyi. Sanırım seneye mezunsun, şimdiden konuları bitirip hügeme gitmeni tavsiye ederim. Ama hocalardan ilgi bekleme sen peşinden koş
    @M.Öz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 23 Mayıs 2014; 12:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Nerede olursan ol senin çalışman önemli, o yüzden hügemi öneririm. Erkek şubesi iyi diye biliyorum. Bence yapılan deneme sınavı da önemli. Final o açıdan zayıf, ama finalin soru çözümleri ve hocaları iyi. Sanırım seneye mezunsun, şimdiden konuları bitirip hügeme gitmeni tavsiye ederim. Ama hocalardan ilgi bekleme sen peşinden koş
    @M.Öz

Hügeme Gittim Ve Gerçekten Kötüydü Asla Hügeme Adımı Atmam Soru çözümleri ciddi anlamda dandik ve ayrımcılık aşırı fazla bu sene zaten hügemdeydim boşuna 1 yılım gitti hügem deneme yönünden iyi değil max dershane 10 ygs denemesi yaptı gerisi için zaman denemesine 180 tl verdk körfez felan yaptk 20 tl de ona verdik sonuçta kendi denememizi kendimz yaptk denemelerde başımızda hocalarda durmadı kendi sınıfımzda olduk optiği idareye verdik idare okudu böyle saçmaydı yani 1 yılım hügemde

Öyle olması kötü olmuş ama ayrımcılık her yerde var sen en iyisi olmaya bak. Biz de kendimiz deneme yaptık önemli olan sınıf arkadaşlarının ciddiyeti..

hım kütüphane ve haftasonu olayını bilmiyordum su lys bi geçsin birşeyler yapamazsak arastırırım sana da bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuukum

hım kütüphane ve haftasonu olayını bilmiyordum su lys bi geçsin birşeyler yapamazsak arastırırım sana da bilgi veririm.

Mutlaka Haber ver bende sana haber vercem vede artık lys benim için umutsuz vaka

• odak nasıl acaba
  • Daha önce hiç bir fikrim olmamasına rağmen şimdi söyleyebilirim ki
    kesinlikle Alfa dershanesi
    Kurucusunun katıldığı Test teknikleri ve motivasyon seminerini izledim
    tek kelimeyle muhteşemdi,hayran kaldım varsa
    imkanınız kesinlikle izleyin tecrübelerle sabit
    inanılmaz işinize yarayacak...
  • Arkadaslar eşit Ağırlık ve sözel olarak mezun için hangi dershaneyi önerisiniz

• Pablo Osvaldo kullanıcısına yanıt
    kesnlikle elit dershanelerden uzak dur kalabalık dershanelerdn felan sakn dershaneleri secmelisn ben mesela hedef: 20k yeni hamle dershanesine gitcem liderilfende iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.