Şimdi Ara

Malatya içi dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktada belirtiğim gibi galiba bu sene mezuna kalıcam şuanda istanbuldayım fakat mezuna kalırsam malatyada kafam rahat bir şekilde çalışmayı planlıyorum bunun içinde şu sıralar dershane aramlarına başladım eğer bildiginiz veya duyduğunuz önerebileceğiniz bi dershane varmı ?

• kou günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant95

kou günceldir.
    Hayla beklemekteyim :)
  • Malatyadayim ..kültür dershanesine gidiyorum haklarını yemek gibi olmasın ama çok beğenmiyorum..biraz kalabalık kardeş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birey oneririm mezunken fem e gittigime pisman oldum ve ama en com onerecegim atlas dersanesi gitmedigime pisman oldum isime bakmayacaksingercejren iyiler iyiilgileniyorlar arklarim orayi secti ben fem i deneme suresi falanda vwrdi

• quote:

Orijinalden alıntı: rozita

birey oneririm mezunken fem e gittigime pisman oldum ve ama en com onerecegim atlas dersanesi gitmedigime pisman oldum isime bakmayacaksingercejren iyiler iyiilgileniyorlar arklarim orayi secti ben fem i deneme suresi falanda vwrdi
    bireyi ben de öneririm kadroda fen lisesinde çalışmış hocalar vardı fakat mat 2cisi gitmişti geçen sene. onun dışında yine atlas da iyidir fizik kimya ağırlıklı ve kesinlikle kurucusuyla görüşün derim baya iyiymiş demiştim çıktıktan sonra. lider ilfende kadro ve yayınlar çok iyi fakat çok kalabalık olduğu için iki devre yapmışlar ilgilenmeleri çok zor o yuzden önermem. rekorla da görüş hem fem simetri hem de ayrı bi kaynak veriyordu
  • bireyi öneririm gideceksen final-birey-fem hariç gitme final kalabalık olduğundan ilgi az olabilir fem ya da bireye gidersen çok farkedeceğini düşünmüyorum seneye 2side fem simetri verecek zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam malatyadayım üc senedir finale gidiyorum 2 sene sayısal okudum bu sene son senem ve tmciyim banan sorarsan finale sadece sayısalcıysan gel fem e gitmedim bilmiyorum da tm ciysen hiç bulaşma finale 2 mat hocası var senenin başından beri bi zıkkım anlamadım onlardan senenin ceyregi dolmadan hoop sınıf degisiyor bi bakiyorsun anlatamayan birinin sınıfına gitmişsin(sinif düsme icin demiyorum bugune kadar hic sınif düsmedim yükselince de aynı mok sözde en iyi ikinci sıníftayım)Valla uzun lafın kısası hocam gitme gidersen de iyi anlatiyorsa hoca anlíyorsa ne yap ne et o sınıfta kal....

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

hocam malatyadayım üc senedir finale gidiyorum 2 sene sayısal okudum bu sene son senem ve tmciyim banan sorarsan finale sadece sayısalcıysan gel fem e gitmedim bilmiyorum da tm ciysen hiç bulaşma finale 2 mat hocası var senenin başından beri bi zıkkım anlamadım onlardan senenin ceyregi dolmadan hoop sınıf degisiyor bi bakiyorsun anlatamayan birinin sınıfına gitmişsin(sinif düsme icin demiyorum bugune kadar hic sınif düsmedim yükselince de aynı mok sözde en iyi ikinci sıníftayım)Valla uzun lafın kısası hocam gitme gidersen de iyi anlatiyorsa hoca anlíyorsa ne yap ne et o sınıfta kal....
    ben çağdaş atlas'a gidiyorum sayısalcıysan düşünme bile gel ama sözel için yorum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

ben çağdaş atlas'a gidiyorum sayısalcıysan düşünme bile gel ama sözel için yorum yok :)

Arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ilginiz için

Benim aklımda fem vardı fakat sizin söylediklerinizi okuyunca fikrim değişti zaten bende fem simetri set mevcut şuanda dergilerle birlikte yani sırf femi düzenlerinden dolayı seçicektim fakat dershane kalabalık demişsiniz o zamn pek düzen olacagını sanmıyorum fakat çağdaş atlas dershanesi açıkcası hiç duymadım biraz daha bilgi verirseniz ona gidebilir bu arada sayısalcıyım ve gerçekten çalışmayı kafama koydum o zaman dershane seçiminde biraz titiz davranıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ilginiz için

Benim aklımda fem vardı fakat sizin söylediklerinizi okuyunca fikrim değişti zaten bende fem simetri set mevcut şuanda dergilerle birlikte yani sırf femi düzenlerinden dolayı seçicektim fakat dershane kalabalık demişsiniz o zamn pek düzen olacagını sanmıyorum fakat çağdaş atlas dershanesi açıkcası hiç duymadım biraz daha bilgi verirseniz ona gidebilir bu arada sayısalcıyım ve gerçekten çalışmayı kafama koydum o zaman dershane seçiminde biraz titiz davranıyorum.

öm ye gel

• Kesinlikle Alfa kardeş,birebir ders iyi kadro,kalabalık olmadığı için acayip ilgileniyorlar,git görüş göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: queris

Kesinlikle Alfa kardeş,birebir ders iyi kadro,kalabalık olmadığı için acayip ilgileniyorlar,git görüş göreceksin
    bende malaytyadyım, kubilay lisesini bitirdim bu sene, niye kimse yeni hamleyi önermemiş, çok iyi dershane, çok fazla iyi anlatıyorlar
  • Arkadaşlar şimdi Malatya'da bulunmaktayımda aklımdaki dershaneleri size söyliyim siz bana birini önerin şimdi ben istanbuldan geldiğim için yöresel dershaneleri bilmiyorum tanınmış dershanelerdende fen bilimleri final fem bunlarla görüştüm fen bilimleri biraz daha ağır basıyor siz ne düşünüyorsunuz

• quote:

Arkadaşlar şimdi Malatya'da bulunmaktayımda aklımdaki dershaneleri size söyliyim siz bana birini önerin şimdi ben istanbuldan geldiğim için yöresel dershaneleri bilmiyorum tanınmış dershanelerdende fen bilimleri final fem bunlarla görüştüm fen bilimleri biraz daha ağır basıyor siz ne düşünüyorsunuz
    Ne kadar çok malatya da bulunan varmış.Bende feme gittim.Matime yani.Hiçbişey yok ya berbat(10. sınıf için söylüyorum)Hiç ilgilenmiyolar adam gibi.Siz siz olun 10. sınıfta feme gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

Ne kadar çok malatya da bulunan varmış.Bende feme gittim.Matime yani.Hiçbişey yok ya berbat(10. sınıf için söylüyorum)Hiç ilgilenmiyolar adam gibi.Siz siz olun 10. sınıfta feme gelmeyin

Alıntıları Göster
    hocam ödg sınıfına yani özel dereceli sınıfta olabileceğine inanıyorsan fem ancak çok başarılı değilim orta düzey bir öğrenciyim diyorsan da yeni hamle/lider ilfen/fen bilimleri arasında bir seçim yapman çok doğru olacaktır. Final için ise yine fem dershanesi için düşündüklerimi düşünüyorum. İyi öğrenciysen fem/final olabilir. Cemaat takıntın vs. yoksa fem daha iyi olacaktır

• Hocalara cok soru cozduruyorsan birey
    Kaynak istiyosan fem

(NOT düz lisede ookudum bireye gittim tm2 sıram 18190

• Günceldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

bende malaytyadyım, kubilay lisesini bitirdim bu sene, niye kimse yeni hamleyi önermemiş, çok iyi dershane, çok fazla iyi anlatıyorlar

Bende kubilay mezunuyum bu arada forumda bayagi malatya varmis sasirdim:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: rozita

quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Bende kubilay mezunuyum bu arada forumda bayagi malatya varmis sasirdim:-)

kaç mezunuzun ? ben bu sene mezun oldum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.