Şimdi Ara

Male El MOrad Warrior İçin Koxp suz Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana server sölermisiniz el morad warrior aççam yanlız önemle duyrulur kxop olmasın

• KOXP OLMUYAN SERVER YOKKİ
  • Senin bugun KO da oynayabılecegın her serverda koxp kullanımı mevcut ve durdurulamaz da ...
    Bu GM lerın işini iyi yapmaları ile ilgili sen aç herhangi bi serverda ama koxpsuz diil hiçbiri ...
  • en temiz server diez di oda bozuldu bu aralar en iisi arese git bence
  • Koxp un en az olduğu server ada razıyım.O hangisi sizce?
  • madem yeni başlıon git edanada aç
  • bencede edenada aç ordaki gm affetmiyo gördüğünü banlıyo 7/24 oyuda gibi bişey ama son 1haftadır tatilde galiba ama diğer serverlardan daha az olduğu kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koxpsuz server yok kardes ben goormedım yane warsa solersın
    ama derece bakımından en az edana gıbı
  • bence en fazla edenada arkadaş edenada car açtı herkeste kosp var herkes okçu
  • olympia a gel Ama orc ol ben su ana dek sadece 2 kez koxp cu gordum o kadar
  • en temiz server cyper
  • Edanada Gm uyumuyo sadece sınırları fazla zorlayanları banlıyo dikkat edersen. Sen şimdi 55e 60a kadar kasarsın ama 65 olsun die uğraşırşan direk
  • Edanadaki Gm 1 Haftadır Oyunda Yok. Sürekli Kosp Partyleri var Ashlerde ve Köpeklerde.. BEnde Giriyorum Bu Partylere Ne Yapim Onlar Kasılırken Ben Niye Kasmiyim..
  • ÇARNOBIL VIRUSU GIBI BU LANET KOXP HER YERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 11 Mayıs 2006; 3:38:38 >
  • xiegnon için temiz bir server diyorlardı..orda oynayan arkadaşlar bu ne kadar doğru?
  • Daha dün edanada 4 kişi ban yedi nasıl 1 haftadır yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Daha dün edanada 4 kişi ban yedi nasıl 1 haftadır yok...

O Yiyenler Sitede Şikayet edilenler arkadaşım.. Ben onlar Ban Yediği Sırada Gördeydin köpeklerin orası ve ashler kosper doluydu ve boşalmadı hiç bi yer.. Gm Peki Niye Hiç Ashlere yada Köpeklere Bakmıyor Günün 24 saati en az 1 party kosper var orlarda.. Ben Biliyorum çünkü çoğuyla arkadaş oldum bende partylerine giriyorum.. Bundan da utanmıyorum edana da şuan herkes öle kasıyor çünkü..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.