Şimdi Ara

Malesef 512 olmayacak gibi :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendimizi öyle alıstırmıştık ki 512 olacak diye gidip tarifemi degiştirsek ne yapsak
  • 2 gün daha bekleyelim ve görelim ..
  • Belli olmaz adamlar belkide yapar çok söylendi gündemde fazla durdu bu olay... 1 nisan şakasıda olabilir.. belli olmaz türk milleti bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

telekom bu hersey beklenir..

herkes bunda hemfikir snrm
  • bende alaka kuramadım sitede ne yazıyor siz ne diyorsunuz
  • haberin içeriğinde böyle bir ifadeden sözedilmiyor. bir yanlış anlaşılma olmuş haberle ilgili. haber basbaya telekomun yeni tarifelerini vermeyipte eski tarifelerini yayınlayan bi köşeyazarıyla alakalı sanırım.
  • iki üç güne; "nisan sonu" "haziran başı" diye başlıklar atılır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZipiRR

Arkadas ne sabırsızsınız , durun görelim olacagi varsa olsun , olmayacagi varsa canımız sagolsun yaw , cok takmayın su 512'ye hayat 17 inc deil

benimki 19 inch
  • 1 nisanda 512K olmazsa,gidip 512K kotalıya geçicem, 512 artık saplantı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

1 nisanda 512K olmazsa,gidip 512K kotalıya geçicem, 512 artık saplantı oldu.

şöyle yapacağım , böyle yapacağım, şuyudu buydu demem bana. git yapta görelim. icraat göster. 256k neyinize yetmiyor a aç gözlü mahlukar!
  • Arkadaşlar bir dilekçeyle 512 ye geçebilirsiniz ehi ! öhö.......!
  • ya neden bu 512 muhabbeti tek bir konu altinda toplanmadi ne bu kirlilik yaa ! elini sallasan 512 muhabbetine cikiyor. . daha un boyle konular acmayin yeter diyenler kendileri konu aciyorlar . .
  • Çok merak ediyorum ilk kim diyecek 512 1 Nisan'da değil 1 Mayıs'taymış diye... :D hehe bi de kim diycek acaba telekom 1 nisan şakası yapmış diye.. geçen ayın tekrarı gibi bu ay.. herşey aynı sırayla gidiyor.. :D hehe
  • quote:

şöyle yapacağım , böyle yapacağım, şuyudu buydu demem bana. git yapta görelim. icraat göster. 256k neyinize yetmiyor a aç gözlü mahlukar!

sana inat yapıcam lan, cumaya kadar dilekçemi vericem.
  • hadi 20 saat kaldı bakalım ??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

quote:

Orjinalden alıntı: engink

1 nisanda 512K olmazsa,gidip 512K kotalıya geçicem, 512 artık saplantı oldu.

512 olması ile ilgilenmiyorsan ne arıyorsun 512 ile alakalı başlıklarda , tok gözlü insan arkadaşım ?,senden de böyle bir yazı çıkması normal aslında nick'inden ve alıntıdan belli insanlara bakış açının ne olduğu

• Türk Telekom 2005'in birinci çeyreği için 500bin abone hedefliyordu ve tutturdu. bunu fiyatları aşağı çekip kotalı tarife, 2 kat hız getirerek yaptı. Peki 2.2 milyon gibi süper bir rakamı 2006 ya yetiştirmesi için nasıl bir kampanya yapmalı? Biraz düşününce yakın zamanda 512Kbps kaçınılmaz gibi gözüküyor. Bu arada 2006 da şöyle bir uygulama olabilir. En düşük hız 1024/256 olmayabilir. Onun yerine 512/128 yerine 512K/256 yapılabilir. Fakat sadece hız arttırımı yaparken 2.2 milyon aboneye ulaşmaları zor bence fiyatları en az %50 aşağı çekmeleri lazım. Açıkcası 20-25 milyona 512K bağlantı fena olmazdı...
  • 512 ya olacak ya olacak
  • Haberde 512 ile doğrudan yada dolaylı olarak bir şeye rastlamadım ben rastladım diyende lütfen bana anlatsın
    Benim anladığım tek şey sazan bir gazetecinin abuk sabuk bir şeyi araştırma yapmadan köşesine koyduğu oldu(meğer ayşe armanda aynı şeyi yapmış daha evvel internetten geldi diyerek) hepsi bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.