Bu habere göre yakın zamanda 512 yi unutmamız gerekiyor sanırım. Tüm haberlerin asılsız ve yalan olduğunu söylüyor. O kadar da alıştırmıştım ki kendimi 1 Nisana. Umarım doğru olmaz bu haber.
ben hiç umutlanmamıştım zaten
quote:
Orijinalden alıntı: codellnet
Belli olmaz ya telekomun ne yapacağı belli olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: codellnet
ohh beaa rahatladim ! en azindan bitecek nu muhabbet !
quote:
Orijinalden alıntı: erhaxx
Alıntıları Göster
Çok Şükür!!!...
quote:
Orijinalden alıntı: feylesof
Çok Şükür!!!...
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: erhaxx
Alıntıları Göster
zaten 256 yetiyor ama fazla kb göz çıkarmaz tabi
quote:
Orijinalden alıntı: feylesof
Çok Şükür!!!...
Alıntıları Göster
Bir dakika burda bahsi geçen 256- 512 haberi değilmiş gibi geldi bana! Sanki bir yazar eski tarifeyi yeni gibi anlayıp yanlış haber yapmış telekomu protesto etmiş onun üzerine yazılmış gibi
Neyse boşverin 256k da iyi. Zaten sıkılmıştık beklemekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Daywalke®
mı acabaaaa
Alıntıları Göster
Hunter_one arkadaşım sanki bana Radikal gaztesinin haberini anlatıyor gibi. Yani Radikal yazarını araştırmamakla suçluyor. Adamlar en yetkili kişi ile görüşmüş böyle bir olay olmadığını zaten olsa herkesten önce biz yazarız diyorlar. Sence de öyle değilmi.
quote:
Orijinalden alıntı: Seyyahım
Hunter_one arkadaşım sanki bana Radikal gaztesinin haberini anlatıyor gibi. Yani Radikal yazarını araştırmamakla suçluyor. Adamlar en yetkili kişi ile görüşmüş böyle bir olay olmadığını zaten olsa herkesten önce biz yazarız diyorlar. Sence de öyle değilmi.
Alıntıları Göster
512 olsun artık
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Valla ben neye istinaden yazdıklarını anlayamadım kaynakta göstermemişler
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter_one
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Valla ben neye istinaden yazdıklarını anlayamadım kaynakta göstermemişler
Alıntıları Göster
posta gazetesinde flnda okumuştum ben 512 k olcak diye haber şeklinde köşe yazısı değildi bakan açıklama yaptı fln yazıyodu bu haberlerin hepsimi yalan oldu şimdi anlamadım hürrüyetim.com da da yazılar çıktı kafam karıştı iyice
quote:
Orijinalden alıntı: King Arthur
posta gazetesinde flnda okumuştum ben 512 k olcak diye haber şeklinde köşe yazısı değildi bakan açıklama yaptı fln yazıyodu bu haberlerin hepsimi yalan oldu şimdi anlamadım hürrüyetim.com da da yazılar çıktı kafam karıştı iyice
Alıntıları Göster
İyi de bu haberi yazan Murat Büke 512 olacak haberini de yazmış.Ayrıca bu yazı cok karmasık ve bahsettiği internet tarifesi değil zannedersem.
quote:
Orijinalden alıntı: hamlet
İyi de bu haberi yazan Murat Büke 512 olacak haberini de yazmış.Ayrıca bu yazı cok karmasık ve bahsettiği internet tarifesi değil zannedersem.
Alıntıları Göster
Herkesin dileği 512 olması. Hem o kadar konuşuldu ki çoğumuz inandık. Eğer olmaz ise bir çocuğun elinden oyuncağı alır gibi bizi üzüntüye boğacaklar yani.
Bir yetkilide bu olaylar üzerine çıkıpta yalansa bu olaylar yalan bizim böyle bir çalışmamız yok yada eğer aslı var ise böyle bir çalışmamız var ama tarih kesin değil dese ya. Çok mu zor iki kelime etmek.Millete böyle eziyet ediyorlar.
quote:
Herkesin dileği 512 olması. Hem o kadar konuşuldu ki çoğumuz inandık. Eğer olmaz ise bir çocuğun elinden oyuncağı alır gibi bizi üzüntüye boğacaklar yani.
Bir yetkilide bu olaylar üzerine çıkıpta yalansa bu olaylar yalan bizim böyle bir çalışmamız yok yada eğer aslı var ise böyle bir çalışmamız var ama tarih kesin değil dese ya. Çok mu zor iki kelime etmek.Millete böyle eziyet ediyorlar.
Alıntıları Göster
kardeşim iyide o site bana biraz sallıyor gibi geldi bakanın açıllamalrı var 1 nisan diye deği ama olcak elbet
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis returned
kardeşim iyide o site bana biraz sallıyor gibi geldi bakanın açıllamalrı var 1 nisan diye deği ama olcak elbet
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis returned