Şimdi Ara

Malesef köpeğe çarptım görüş ve öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nacker

Yan sanayi tamponun plastik kalitesinde bir fark var mı hocam? Yani volvo tamponuyla kıyaslarsanız, fiyatına değiyor mu? Gerçi orijinal tamponun fiyatını bilmiyorum.
    Valla hocam orijinal tamponun yanında arabaya takılacak şey değil de işte, tampon zaten daha önceden dikine tamirliydi, şimdi de komple enlemesine tamir olacaktı. Dedim temiz olsun ama keşke tamir ettirseymişim. Orijinal tampon çok daha pahalıdır ama. Ben 650 ye almıştım bunu.
  • Tampon guvenlik icino onemli bir parca. Bir kaza sirasinda ilk darbeyi sonumleyen parca, degistirin gitsin. Caniniz daha onemli.

Degistirmem dersiniz, baglanti bolgelerine iyice baktirin hocam. Ozellikle tirnaklar kiriksa risk almayin.

Gecmis olsun 2 tarafa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: campos67

Tampon guvenlik icino onemli bir parca. Bir kaza sirasinda ilk darbeyi sonumleyen parca, degistirin gitsin. Caniniz daha onemli.

Degistirmem dersiniz, baglanti bolgelerine iyice baktirin hocam. Ozellikle tirnaklar kiriksa risk almayin.

Gecmis olsun 2 tarafa da.
    Tampon? Güvenlik?

Tamponun, çamurluğun ve kaputun araç güvenliğine hiç bir etkisi yoktur.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam.

Tampon falan oylesine konuyor, maksat arac guzel gorunsun.

Adamlar bosuna o kadar analiz yapip, hangi malzemeden yapsak, nereden baglasak, karosere en az hasar nasil olusur, yayaya carpsak en az zarari verir diye kafa yoruyorlar.

Tampon bir ABS ya da emniyet kemeri degil tabi ki.

Ozellikle dusuk hizlardaki kazalarda darbeyi emen, sonumleyen,kolayca feda edilen, aracin motor ve karoserine gelecek zararlari en aza indirmeye yarayan bir pasif guvenlik elemanidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campos67 -- 28 Ocak 2019; 20:29:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: campos67

Haklisiniz hocam.

Tampon falan oylesine konuyor, maksat arac guzel gorunsun.

Adamlar bosuna o kadar analiz yapip, hangi malzemeden yapsak, nereden baglasak, karosere en az hasar nasil olusur, yayaya carpsak en az zarari verir diye kafa yoruyorlar.

Tampon bir ABS ya da emniyet kemeri degil tabi ki.

Ozellikle dusuk hizlardaki kazalarda darbeyi emen, sonumleyen,kolayca feda edilen, aracin motor ve karoserine gelecek zararlari en aza indirmeye yarayan bir pasif guvenlik elemanidir.
    Peki bunun can güvenliği ile alakası nedir? Tamponun görevi alt tarafı ufak kazalarda aracı korumak. Tamir edilmiş orijinal bir tampon da aynı işi büyük ölçüde görecektir. Kimse tamponu yan sanayi diye kazada korunmasından feragat etmez. Bütün olay aracın kabini ve şasesindedir. Gerisinin güvenlikle ilgisi yoktur.

• bence servise gerin tampon demirleri ne durumda vs goremezsiniz hem garanti olsun yarin ben araci alirken duzeltildigini farketsem baska nereler duzeltildi derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampon umurumda değil. Köpek ne durumda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köpeğin durumunu merak ettim. Hayvancağız sakatlanmamıştır inş.
    Köpeği veterine götürdünüz mü ?

Tamponda bişey yok, rütuş at geç...
  • Arkadaşlar köpeğe hiçbirsey olmadı. Mesajında da belirttim zaten. Maşallah canavar hiçbirşeyi yok. Tamponu bu hale getirip nasıl birşey olmadı anlayamadım. Heyecana gerek yok. Köpeğin sahibi de oradaydı şimdilik iyi herhangi bir şeye gerek yok dedi. Birşey olursa Haberleşeceğiz.

Ayrıca tamponu rötüşle kapatmak mümkün değil foto tam belli olmuyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya birde ekonomik kayıp açısından bakmak isterim.
    Önce tamponun tamir edilip edilemeyeceğine bakın. Düzgün bir şekilde ve makul bir bedel karşılığında
    tamiri mümkün ise o şekilde yapılması ekonomik açıdan daha faydalı olacaktır.

Eğer tamiri pahalı ve bir takım kusurları olacaksa zaten gidin kasko halletsin.
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım teşekkür ederim.

• campos67 kullanıcısına yanıt
    Tırnakların bir kaç tanesi aldığımda kırıktı zaten şimdi tam kırıldı. Daha önce kaportacı ya götürmüştü garın yanında açıklık vardı çok az bu yapılmıyor içinde bir parça var değişmesi lazım falan demişti.
    Teşekkür ederim yorumunuz için

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok sağolun. İstanbul Anadolu yakasında düzgün iş yapan varsa bildiğiniz tavsiyelere açığım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.