Şimdi Ara

Maliye Bakanı: Açgözlülük olunca her yere TEDES ceza sistemi kuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyyy maliye bakanım aferin bak yıllardır şirketlere para akıttıgımızı şimdi soyleyıp yıne halkın guvenını kazanıp onları kandırıyorsun. Aferın onumuzdekı donemde senı yardımcım yapıyorum
  • Kurallara uyun yavaş gidinciler geldi mi konuya ?

Adamlar ihale yapıp devir bile etmişler valla süper. Otobanlarda da var artık.

Bu sabah erken saatte İzmir den kaş a geldim. 2 sabit radar , 1 hareketli radar atlattım. Üstüne otoban zaten ogs den kilit. Valla helal olsun , araba kullanmayı keyiften öte eziyete çevirdiler. Ne zaman nerede cezayı çakacaklar merakla bekliyorum. Gerçi ceza falan ödemem ben artık. Bu vergilerle araba falan da almam 10 sene satmam arabaları da. İllaki af çıkar.

Bu iş zorunlu trafik sigortasına döner demiştim. Milleti bu kadar zorlarsan kimse ödemez. Adamlar Ordu da 50 yazan yere tedes kurmuşlar 5000 tl ceza kesmişler 15 günde ayni araca. Sahibi gelin haciz edin alın arabayı diyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wooow bismillah admin hukumeti elestiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Wooow bismillah admin hukumeti elestiriyor

Dostum bu tür konularda siyasi görüşün önemi Yok. Aklıselim olmak lazım. Burada forumda her ne kadar yavaş gidin ceza yemeyin , kurallara uyun , oh iyi olmuş gibi yazanlar varsa da ( ki onlara da saygı duyuyorum) yarın öbür gün bu sistemde onlar da ceza yiyecekler. Yani kaçma imkan ihtimali yok.

O cezalar yendiği zaman burada eleştiriler de artacak. Yapılan uygulama akıl mantık işi değil. Komşusunu rahatsızlandığı için veya eşini Doğum sancısı yüzünden hastaneye yetiştiren adamın bu tür şeyleri düşünmemesi lazım. Vicdansız ve aç gözlü uygulamalar bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettigi belediyelerin hepsi akp'li

• Yanlış bilmiyorsam devletin görevi düzenlemeleri sağlamak. Sistemi kötüye kullanıp açgözlülük yapıyorlar demenin , bu kötüye kullananlar tarafından mağdur olan insanlara ne faydası var sayın bakan. Herhangi bir Vatandaş gibi yorum yapmanızı değil, yetkilerinizi kullanıp bu tip soygunculara karşı vatandaşlarınızı korumanızı yani kısacası yetkilerinizi kullanmanızı bekliyoruz milletçe.

• akp li lerin paravan şirketleri var bu şirketler bir apartman dairesinde masa sandalye den ibaret bu paravan şirketler üzerinden paralar uçuruluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

kaçak elektirik cezasını ben niye ödüyorum ben aptalmıyım ? kaçak kullanmadan kaçak cezası yiyen ülke türkiye denir

Hayatın boyunca belkide hiç kullanmayacağın bir köprüye neden para ödemen gerekiyorsa kaçak elektrik cezasını ödemen aynı mantıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video geldi aklımahttps://youtu.be/oJBMkQ_naXg

• Bugün itibariyle Kaş'tan İzmir'e geri dönüşümü yaptım. Herhangi bir değişiklik yok. Yine göcek'te radar , gökova yakınında radar , çine'de her zamanki gibi radar + otobanda mesafe kontrollü radar.

Bu arada aydın otobanına girdiğim andan itibaren gidişte de dönüşte de 130 cruise sabitleyip sürdüm. Selatin tüneline 500 metre kala hızı 87 cruise , gerisi yine 130 sabit.

Eğer ceza gelir ise itiraz edeceğim zaten , gelmezse de ayrıca konu açar paylaşırım. İnsanlar boşu boşuna sağa çekip beklemesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Yiyin yiyin daha çok yiyin.
    Ben köşede sessizce oturup plakayı çantaya atar gezerim.
    Ne HGS veriyorum, ne ceza ödüyorum fıstık gibi.
    Sizinle mi uğraşıcam lan?
    Yemin ediyorum 1 yıldır çeviren yok, soran yok. Dert yok tasa yok.
    He olursa ne olur? gider cezamı öderim ama her şekilde daha karlıyım.

En güzelini yapiyorsunuz yeminle

Trafikte plakasiz mi geziyorsunuz? Polis çevirmiyor mu?

• waze nevigasyonu telefonunuza yükleyin nerde radar var nerde polis var nerde trafik sıkışması nerde kaza var anında raporlayın amerikada yaygın olarak kullanılan bir uygulamna.
    https://www.youtube.com/watch?v=puUXh2Ziyaw

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Doğuda herkes kaçak elektrik kullanıyor, onların elektrik parasınıda bizlere ödetiyorlar. Yıl olmuş 2017 hala buna bir önlem almıyorlar, tabii batıdakilere ödetmek kolay.

her halukarda malini satmis oluyor, hatta kullanim da arttigindan ve hepsi sana odettirildiginden kacak elektrik, sirketin isine geliyor. bu yuzden kacakla mucadele etmiyor. biz neden biz oduyoruz, sorumluluk elektrik dagitimcilarinindir demedikce bu surer.
  • tr de araç sahibi olmak akıl karı değil.

• tedes olan ilçeden alışveriş yapmayın
  • Şikayet edeceğine kaldırt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınında yoğun bir yol geçen bir trakya kasabasindayim .kasabanin kavşagına eds radar konuldu bu yaz .Duyduğum kadarı ile kasabanın belediye başkanı keyiften dört köşe olmuş kesilen cezalardan alacagı küçük pay bile belediyenin hayal bile edemeyeciği bir gelir kaynağı olmuş.

• quote:

Cezası 1.763 lira.

Plakasız geziyorum kimse durdurmadı çevirmeye yakalanmadım demek biraz mantıksız değil mi sizce? Direk sizi çevirirler her çevirmede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Cezası 1.763 lira.

Plakasız geziyorum kimse durdurmadı çevirmeye yakalanmadım demek biraz mantıksız değil mi sizce? Direk sizi çevirirler her çevirmede.

Her şey mantıklı bir tek bu mantıksız zaten.
    İmkanım olsa yurtdışından motor getirip plakayı söküp atıcam. Alayına isyan.
    %20 gümrük vergisi hayırlı uğurlu olsun sokmaya devam.
    Böylelikle %18 KDV + %34 ÖTV + %20 gümrük vergisi ile toplam vergi miktarı %72'ye ulaştı...

• Adamlar para kazanmaya başlayınca ülke komple ticaret oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.