Şimdi Ara

Maliye Bakanı Naci AĞBAL: 'Vatandaşın tepkisine hak veriyorum' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 29 Eylül 2017; 17:00:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski enerji bakanı Taner YILDIZ gibi birgün bunun da burnunu kırmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Maliye Bakanı Naci AĞBAL: "Vatandaşın tepkisine hak veriyorum"

Arkadaşlar bu pişkin sırıtışa çok dikkat edin. neden mi. çünkü naci ağbal ingilterede Exeter üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Exeter üniversitesi ise ingiliz isihbaratının adam yetiştirme yerlerinden biridir. burada eğitim görenler arasında Ekmeleddin ve Gül de vardır. Ayrıca naci ağbalın anne adı Minteha baba adı Yakup. Bunlar İsrai isimleridir dikkat ediniz.

Yeniçağ dan Arslan Bulut bu konuyu 17 Haziran 2014 de kaleme almıştı:
    " “İngiltere’de bir Exeter Üniversitesi vardır. İngiliz Üniversiteleri arasında ’Kürt Araştırmaları Enstitüsü’ olan tek yüksek öğretim kurumudur. Exeter Üniversitesi’nde ayrıca ’Arap ve İslami Araştırmalar Enstitüsü’ de bulunuyor! İngiliz istihbarat servislerinin yurt dışı görevlere gönderilecek ajanlarının önemli bir bölümü Exeter Üniversitesi’nde eğitim görür. Arap ve İslam Dünyası ile Kürtler hakkında uzmanlaşması gereken İngiliz ajanlar, bu üniversitenin hocaları tarafından eğitilir. Exeter Üniversitesi’nden mezun olan veya doktorasını burada yapan kişileri, daha sonra özellikle İslam ülkelerinde önemli ekonomik ve siyasi kuruluşların başında veya devlet görevlerinde görmek mümkündür. İslam Kalkınma Bankası’nın bütün önemli yöneticileri Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans veya doktora yapmıştır! Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Exeter Üniversitesi’nde iki yıl eğitim-öğretim görmüştür. Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz da Abdullah Gül’ün bu üniversitedeki sınıf arkadaşıdır!" Kaynak: Aday yine Exeter’den! - Arslan BULUT

Türkiye'yi yönetenler habire kandırıladursun. Fetoyu devletten temizliyorlar ama yerine İngiliz ve İsrail Gizli servislerinin devşirmelerini getiriyorlar.

ülkemizin ve Milletimizin Osmanlı'dan buyana devam eden hastalığı geçmiş değil: " GAFLET, DALALET ve HIYANET" M. Kemal ATATÜRK

aynı sülaleden biri daha

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: Biz özellikle fosil yakıtları ve taşıtları çok yüksek vergilendiriyoruz.

http://www.haberturk.com/mehmet-simsek-yenilenebilir-enerjiye-muazzam-yatirim-hamlemiz-var-1653558-ekonomi

• Şu 2-3 gündür sayın yöneticilerimize hunharca giydirildi valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Şu 2-3 gündür sayın yöneticilerimize hunharca giydirildi valla.

15 yıldır Johnny Sins misali yapmadıkları kalmadı yüzde 50'ye ona bakarsan.

• ekonomi bakanı 75 i ikiye bölüyor 32.5 buluyor. bak bunu uganda ekonomi bakanı bile yapmaz. kafalar pırıl pırıl tertemiz sahibinden az kullanılmış... küfürü bunlara oy verenlere ediyorum.
  • Aciklamanin amaci nedir belli degil. Herhalde resmi gazeteye basilsin diye aciklama yapmis.
  • Ya dese ki bize, arkadaş bu sene sıkışığız, askere para lazım, bu senelik %40 zam yapıcaz ama önümüzdeki 3 sene zam yok dese kimse itiraz etmeyecek, size hak verecek. ama bi anda %40 zam nedir ya ? araba almak hayal binmek daha da büyük bir hayal haline geldi.
    çok afedersiniz, fransızın moktan cliosu ile gezmeye devam.
  • 75i 2ye bölemeyen adam bakan olmuş bizi yönetiyor.Gelde kafanı duvarlara vurma arkadaş

• en iyisi bisiklet alırken sadece kdv var ötv yok.alıp sürüyorsun muayene yok+mtv yok+sigorta yok+yakıt masrafı yok+bakım masrafı yok mis gibi en çok gittiğim mesafe yaklaşık 3 km den biraz fazla 15-20 dk da varıyorum otomobil olsa 10 dk ya giderim ışıklar vs bekle bi de park yeri ara dur
  • "32,5+32,5 nasıl 75 olmaz ya? Tam 75 olacakmış havası yok mu?" kafasında sanırım Maliye Bakanı...

• Bunlar insan bile değiller, yedi sülalenizden çıksın inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

"32,5+32,5 nasıl 75 olmaz ya? Tam 75 olacakmış havası yok mu?" kafasında sanırım Maliye Bakanı...

ben ruyamda bile böyle ucuk şeyler görmüyorum. adamlar ayıkken, uyanıkken, canlı kanlı karşımızdayken bu seviyedeler... ne desek boş...

75 olacak havada hııı

• arkadaşlar bugün tuhaf bir rüya gördüm (hayır olsun)
    bir bakan çıkmış bu sene 575 tl. mtv. ödeyecektiniz ,biz bunu 700 yaptık diyor ve sonra şöyle bir hareket çekiyor
    bir diğeri ise kabul dünyanın en yüksek vergileri bizde ama biz çevreci bir yönetimiz o nedenle çok vergi alıyoruz diyor ve sonra şöyle bir hareket çekiyor
    bir diğeri ise şuan uygulanan eğitim sistemi çok kötü (kendilerinin öve öve getirdikleri sistem) bunu düzeltiyoruz diyor ve sonrasında şöyle bir hareket çekiyor

biran da zıplayıp uyanmışım töbe töbe
    şimdi sizce bir rüya yorumcusuna mı gidip bunlar nedir sorayım ?
    yoksa acil psikiyatriye falan mı gitmeliyim ?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Hort!

Merkez Bankası Başkanı Naci Bey'e selamlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.