Şimdi Ara

Malkoç açıkladı: Suriyelilerin yüzde 80'i kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öksüz yetim kalmış çocuklar veya kocasız kalmış yardıma muhtaç olanlar kalsın tamam

ama %80 rakamı çok fazla, gerekirse 3 yıl 5 yıl daha dursunlar ama kuzey suriyede güvenli bölge oluşturulup birçoğu geri gönderilmeli

diğer taraftan da yorumlar çok acımasız edilmedik hakaret kalmamış, yok kıllı yok çirkin yok maymun terörist hırsız bilmem ne kafayı mı yediniz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuicklyMove

Çok acımasızca bakıcam ama;

Bırak terör örgütlerini falan bir kenara, zaten kürtlerin oluşturduğu kirli gen havuzu yetmiyormuş gibi bir de bu Araplar gelecek. Bunların alayı çirkin, orasından burasından tüy çıkıyor maymunun evrimde kalmış hali resmen. Anadolu halkı bunlar yüzünden nesilden nesle çirkinleşiyor

Hiçte acımasızca değil benim sosyo-ekomik sıkıntıdan daha ön planda tuttuğum bir bakış , resmen göz göre göre genetiğimizle oynayıp çirkinleştiriliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamda neden böyle bir konuya sadece ONLAR! karar veriyor?
    Bize sordularmı? bu ülkenin sahibi biziz herşeye onlar karar veriyor
    halk onların söylediğine uyacak? oldu canım ben onlarla yaşamak istemiyorum
  • %80 az ne %80i

bunlar için türkiye cennet cennet

herşey beleş

ohhhh yan gel yat osman

daha gider mi lan geri

adamlar savaştan kaçıyor. kampta çocuk yapıyor. o şartlarda

10 yıl sonra bunların nüfusları kaç milyon olur

tavşandan fazla ürüyorlar
  • Suriye'nin nüfusu 23 milyonmuş, bunlar bu hızla üremeye devam ederlerse 10 yılda suriyeyi geçecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ne kalifiyesi

avrupanın çeşitli yerlerindeki multecileri görmediniz galiba

bunların kaçı kalifiye
    ayrıca
    sadece suriyesiyle bitmiyorki

kim varsa araya karışıp geliyor

fırsat bu fırsat.
  • Her biri 7-8 cocuk da yaptginidan artuk Turkler olarak bu ulkede azinligiz

• Zerre acımıyorum. Suriyelileri istemiyoruz. Bu şekilde devam ederlerse sandıktada ona göre cevabı alırlar.

• Kalması gereken derken biliyorum olmadığını ama fizikçi, matematikçi, mühendis, bilim insanı gibi faydalı olanları kastetmiştim. Esad rejiminden dolayı siyasi sürgün/kaçak olanlar da ya Avrupaya ya da en kötü Esad gidince ülkelerine. Ayrıca bu Suriyelileri sınara yakın belli bölgelerde tutmak gerekli bahsettiğim zaman geldiğinde geri dönüş süreci planlı bir şekilde ilerlemeli, şuan ki dağınık yerleşim durumda işler hiç bir zaman düzgün olamaz ne bizim için ne de Suriyeliler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh yarasin ekside yakinda baslik acarlar " suriyelilerin kuracagi yeni teror orgutune isim onerileri"

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.