Şimdi Ara

Maltepe-Küçükyalı-Bostancı civarı oto kuaför tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartal REAL’in açık otoparkı civarında oto yıkamacı var. Geçen gün sordum, “12 TL’ye yıkıyoruz, abi” dediler. Fırçasız yıkanıyormuş. Havalar düzelirse önümüzdeki günlerde götürmeyi düşünüyorum. Çalışanlar düzün, efendi çocuklar.

Minibüs Caddesinde, Kartal istikametine doğru giderken Adatepe civarında bir birine yakın üç tane oto yıkamacısı var. Ancak oralarda hiç arabamı yıkatmak kısmet olmadı. Oralarda arabasını yıkatan arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Evet Altıntepe'de oturan biri olarak bahsedilen civardaki bütün yıkamacıları iyi bilirim:)

TheGate arkadaşımızın önerdiği yer(3M Car Care - Mustafa Taşkın) sevdiğim bir arkadaşımın babasının ve senelerdir bu işi düzgün bir şekilde yaparlar, tavsiye ederim. Ama devretmiş olabilirler tam emin de değilim bir ara öyle söylentiler vardı:)

Lunapark'ın yanındaki Yıka Beni de işini güzel yapar ancak ben sadece normal iç-dış yıkama için hızlı bir çözüm olarak görüyorum orayı, detaylı işlemleri hakkında olumlu ya da olumsuz bir bilgim yok. Minibüs caddesi üzerindeki Bostancı Sonax'a hiç gitmedim ancak çoğunlukla üst sınıf araçları görüyorum orada yıkanırken veya uygulama yapılırken. Böylesine sağlam araçlar gittiğine göre orası da iyidir eminim.

Beni sorarsan, ben mazot aldığım yerlerde bedava yıkatıyorum aracımı. Çünkü aracım sıradan C sınıfı bir araç ve çok fazla üzerine düşme gereği duymuyorum, içi dışı temiz olsun arabaya binen kızlar arabanın pisliğinden bıdıbıdı yapmasın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

TheGate arkadaşımızın önerdiği yer(3M Car Care - Mustafa Taşkın) sevdiğim bir arkadaşımın babasının ve senelerdir bu işi düzgün bir şekilde yaparlar, tavsiye ederim. Ama devretmiş olabilirler tam emin de değilim bir ara öyle söylentiler vardı:)

3M Bostancı devrolmadı.....söylentiler asılsız...
    yaklaşık 17 senedir aynı kişi işletiyor ve dediğiniz gibi işini düzgün yapan Mustafa Taşkın bu işte devam ediyor
  • Arabayı sünger çizer dikkatli olun
  • arkadaşlar maltepede elit hotel in hemen yanında gürhan kolejinin arkasında AutoPlus var aracınıza özenle istediğiniz hizmet verilir benim eniştemin yeri nasıl giderim
  • Clean&Go

CLEAN&GO MALTEPE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar.. Özellikle gitmeyin dediğiniz yerler bu tür konularda çok işe yarıyor

ergin abi benim yer tavsiyesi isteğim bostancı meguiarsta kart geçmiyor... yıkama için neysede daha büyük işçilikte kart avantaj...
    bugün bütün gün bostancı sanayideydim... ön düzen elden geçti , kış lastiklerini taktırdım fln...
    3M e gitmeyi düşünüyordum çok yoruldum yağmurda atıştırmaya başlayınca gene gittim meguiarsa...
    sahibi yaşlıca şeker gibi bir insan muhabbeti süper
    iç dış yıkattım her zamanki gibi mükemmel iş çıkardılar aracın kadran camı yok diyebilirim şuanda her yer tertemiz olmuş nokta toz yok...
    bugün sormayı unuttum kart geçiyormu artık diye ....ancak o ilgi alaka ve işçilikten sonra gene tanıdık olduğum yerden vazgeçmiyim dedim..
    büyük iş yaptırcak olsamda oraya gidicem..

yeri bostancı kavşağından yukarı doğru çıkarken büyük bir camcı var onu geçince inşaat var ordan sağa sapıyorsunuz..
    (green park ve isviçre hastanesinin caddesi).. sağa döndükten sonra hemen sağda zaten görebilirsiniz..

ilgilenen herkese tekrar teşekkür ederim

W911 arkadasım sana çok teşekkür ederim , tavsiyen üzerine buraya gittim çok mükemmel ilgilendiler. 10 numara işçilik ve fiyatlar gayet makul. Bende herkese tavsiye ederim. ne isterseniz yapıyorlar ben sadece iç detaylı temizlik istedim ancak taban halısı ve tavanı istemedim , fiyatta düştüler. Baktım işçilik güzel , şişirme iş yapmıyorlar , komple bıraktım pasta cila koruma yaptırdım, 7 saat sürdü Aracin ici disi mükemmel oldu.

Not. Maltepe dragos girişi civarındaki total benzinlik karşısındaki oto kuaforu yikama konusunda kesinlikle tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 28 Eylül 2011; 23:12:25 >

• konuyu hortlatıcam ama bu bostancıdaki meguiars tam olarak nerede acaba? bir türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

konuyu hortlatıcam ama bu bostancıdaki meguiars tam olarak nerede acaba? bir türlü bulamadım

ben de merak ettim, hiç gözüme çarpmadı. bir de lunaparkın yanındaki yer rahat görünüyor, halen orada aracını yıkatanlar varsa memnunlar mı acaba?
  • Bostancı Meguiars dediğiniz idealtepe köprüsünün altındaki yer mi ?
    Biz bütün arabalarımızı orada kuaföre sokuyoruz gayet de güzel yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Bostancı Meguiars dediğiniz idealtepe köprüsünün altındaki yer mi ?

Minibüs yolunda mu dediğiniz yer? iç-dış yıkama ne kadar diye soracağım ama size indirim vardır herhalde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

quote:

Minibüs yolunda mu dediğiniz yer? iç-dış yıkama ne kadar diye soracağım ama size indirim vardır herhalde:D

Yok minibüs yolunda değil sahilyolunda. İndirim flan da yok herkese aynı 20 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dediğim yer bostancı e-5 köprüsünden yukarı doğru çıktığınızı düşünün

(sahilden - minibüs yolundan e-5 ten dahil )
    ilk sağa geniş bir giriş vardır bu bostancı sanayi girişidir. bu girişe sapmıyorsunuz düz devam ediyorsunuz 3. sağ sapıyorsunuz. (büyük bir otocamcı var onu geçince ilk cadde.

Bu cadde green parka gider ve döndüğünüzde aşağı doğru eğimlidir.
    Bu caddeye saptığınızda sağdan 2. binanın altı meguiars . .

Çok uzun süredir gitmedim şuanda durum nedir bilmiyorum onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 6 Mayıs 2012; 15:35:07 >
  • İdealtepe'deki Meguiars'a gitmeyin bence tam mafya adamlar, gerçi sahibi değişti mi bilmiyorum ancak eskiden orası Sonax idi. Sahiplerinden biri 3 yıl önce yol verme tartışması yüzünden 19 yaşındaki bir genci silahla vurarak öldürmüştü. Bu olaydan sonra gelen tepkiler üzerine Sonax bayiliği feshetti.

Bu arada ben lunapark'ın yanındaki yıkamacıda yıkatıyorum, yer sıkıntısı yok yerleri geniş. Çok çok iyi diyemem ama genel olarak memnunum bir şikayetim olmadı. İç-dış yıkama 15 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

İdealtepe'deki Meguiars'a gitmeyin bence tam mafya adamlar, gerçi sahibi değişti mi bilmiyorum ancak eskiden orası Sonax idi. Sahiplerinden biri 3 yıl önce yol verme tartışması yüzünden 19 yaşındaki bir genci silahla vurarak öldürmüştü. Bu olaydan sonra gelen tepkiler üzerine Sonax bayiliği feshetti.

Bu arada ben lunapark'ın yanındaki yıkamacıda yıkatıyorum, yer sıkıntısı yok yerleri geniş. Çok çok iyi diyemem ama genel olarak memnunum bir şikayetim olmadı. İç-dış yıkama 15 TL.

Ben de sahipleri değişti diye gidiyorum zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

quote:

Yok minibüs yolunda değil sahilyolunda. İndirim flan da yok herkese aynı 20 lira.

of çokmuş ya, neyse 15'e hallettim bugün:D

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

İdealtepe'deki Meguiars'a gitmeyin bence tam mafya adamlar, gerçi sahibi değişti mi bilmiyorum ancak eskiden orası Sonax idi. Sahiplerinden biri 3 yıl önce yol verme tartışması yüzünden 19 yaşındaki bir genci silahla vurarak öldürmüştü. Bu olaydan sonra gelen tepkiler üzerine Sonax bayiliği feshetti.

Ben de bugün arkadaşım genel olarak orayı kullanıyormuş, lunaparkın oradakine yıkattım, genel olarak güzeldi. fırçayla yıkamıyorlar, bez, sünger gibi bir şeyler sanırım. Sadece iç 13, iç-dış 15 orası biraz garip geldi sadece, içini temizleme sadece 2 tl fark etmesi, hani 10 a 15 olsa daha doğal gelecekti sanırım, neyse karıştırmamak lazım sanırım:D

• Bostancı'da minübüs yolu üzerinde lunapark'ı kadıköy yönüne doğru 100 metre civarı geçince sağ tarafta Sonax var orayı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Bostancı'da minübüs yolu üzerinde lunapark'ı kadıköy yönüne doğru 100 metre civarı geçince sağ tarafta Sonax var orayı öneririm.

Eskiden yıkatıyorduk orda.
    Çok güzel yıkıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Bostancı'da minübüs yolu üzerinde lunapark'ı kadıköy yönüne doğru 100 metre civarı geçince sağ tarafta Sonax var orayı öneririm.

Orada hep lüks araçlar görüyorum, ücreti ne kadar acaba?:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.