Taa salgından önce gitmiştim 120 lira istemişti aylık şimdi kaç olmuştur bilgim yok. IBB spor salonu ise 70 tl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus1911 -- 16 Eylül 2021; 11:51:47 > |
Maltepe Mimar Sinan KYK çıkanlar buraya (2. sayfa)
-
-
IBB spor salonu ise şu an 70 tl hocam.
-
hazırlıkta bu yurtta kaldım. harika bi yurt kykda çıkabilecek en güzel yurt. odalar 4 kişilik tuvalet banyo içeride. mini buzdolabı var her öğrencinin çalışma masası dolabı vesaire var. yataklar baza itemleri altına atıp kilitliyorsunuz tertemiz. yemekhanesi de oldukça çeşitli ve uygun. memnun kalmadığım bir olay olmamıştı 4 ay kadar kaldım.
not: marmara'da okuyorsanız %95 bu yurt çıkıyor. göztepeye 1.5 saat. başıbüyük 1 saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 16 Eylül 2021; 11:54:44 > -
Hocam 2 3 kişilik oda var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam odalar standart 250 adet 4 kişilik odası var yurdun 3 blok halinde.
-
Tamamdır sağolun hocam
Hangi kampüs? Göztepe ise 1 saat civarı sürüyor. Ağzına kadar dolu otobüs ve minibüs eziyetine hazır ol.
-
Göztepe hocam. Hayırlısı.
3 sene kaldım o yurtta, ben de Göztepe kampüsündeydim o zaman içerisinde. Ulaşım için birkaç farklı yol var ama benim tavsiyem minibüsle sahil tarafına geçip marmarayla okula gitmek. Feneryolunda indikten sonra okula yürümen 5-10 dakika falan sürer. En hızlı ve rahat yol bu şekilde diyebilirim. Metro, metrobüs, otobüse girdiğin zaman biraz eziyete dönüyor bence.
Hayırlı olsun
-
Bu salgın döneminde küçücük oda da 4 kişi kalmak fazla değil mi ya. Hadi önceden salgın yoktu şimdi viruste var nasıl olacak bu iş. İnsanlar dipdibe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ticarete ulaşımını biliyor musunuz
Katılıyorum hocam 4 kişi fazla nasıl olacak bu iş
Her odanın tasarımı aynı değil ama benim kaldığım oda gayet geniş, yüksek tavanlı ferah bir odaydı, ama asıl sorun burda odalar olmayacak bence. Yaklaşık 2.500-3000 kişinin kaldığı bir yurttan bahsediyoruz ve tek bir market, tek bir yemekhane var. (En azından benim kaldığım dönemde öyleydi.) İş böyle olunca yemek sırasıydı vs derken asıl yığılma ve yakınlık bu tip durumlarda oluşacak. Bu bence odanın durumundan daha tehlikeli.
-
Hocam bilmiyorum ama konumuna baktım şimdi kötü bir yerde değil. Marmara'ya ulaşmaya kıyasla daha kısa sürede gidilir diye düşünüyorum. Doğrudan otobüs, otobüs+metro, minibüs+metro gibi seçenekler var gibi görünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aklı SelimHer odanın tasarımı aynı değil ama benim kaldığım oda gayet geniş, yüksek tavanlı ferah bir odaydı, ama asıl sorun burda odalar olmayacak bence. Yaklaşık 2.500-3000 kişinin kaldığı bir yurttan bahsediyoruz ve tek bir market, tek bir yemekhane var. (En azından benim kaldığım dönemde öyleydi.) İş böyle olunca yemek sırasıydı vs derken asıl yığılma ve yakınlık bu tip durumlarda oluşacak. Bu bence odanın durumundan daha tehlikeli.
Kesinlikle özellikle bu salgin döneminde nasıl olacak bilmiyorum . Bir diğer sıkıntıda yurt oda arkadaşını secememek . Yani oda arkadaşınız pakiştanlıda olabilir kürtte. Köyden gelmiş hiç edep adap bilmeyen biride. Bu arkadaşları küçümsemek için söylemiyorum ama böyle bir yerde pek huzurlu kalamazsiniz. İnsanların birbirine saygısı yok cunkü. Gece yarısı bagirarak telefonla konuşan mı dersin , oda içinde sigara içen mı dersin neler neler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bunlar olacak, yapacak bir şey yok, ben de yaşadım benzer durumları. Ancak yanlış hatırlamıyorsam müsaitlik durumunda dilekçe verip oda değişikliği yapılabiliyor. Yurdun ilk birkaç ayı çok yoğun olduğu için pek yapmıyorlardı ama yerleştikten 2-3 ay sonra kafa dengi birilerinin odasına geçiş yapmak mümkün.
-
Yemekler nasıl, bilgi verir misiniz?
Yurtta şebeke çekmeme olayı internetin yavaş olma durumu doğru mu ?
-
Bence fena değillerdi. Akşam yemeklerinde çeşit bol, mutlaka hoşuna giden bir şey bulup yiyosun. Lezzetleri de genel olarak fena değil, ben yemekhaneden memnundum.
-
Yurdun interneti çöp, kullanılabilir değil kesinlikle. Başlarda biraz yurt boşken daha iyi olabilir ama 1 aya falan çöp haline gelir. Benim zamanımda öyleydi en azından, sonradan bir iyileştirme yapıldıysa bilmiyorum.
Telefon çekmeme konusu da doğru, bazı odalarda telefonla bile konuşamıyorsun, internet çekecek de kullanacaksın falan geç yani. Ama bu bazı odalar için geçerli, genelde yüksek katlarda çok fazla telefon çekme sorunu yoktu diye hatırlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X