Şimdi Ara

Maltepeden istinye parka nasıl gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç eski konuyu karıştırdım fakat yeni hatlar eklendiğinden bir farklılık var mı diye yazıyorum. Hobbit geliyor az kaldı malum imax izlemek istiyorum. Nasıl gidebilirim maltepeden istinye parka ? 4.levente 500t ile oradan metro ile itü'ye aktarma yaparak mı ? başka bir yol var mı ?

• maltepe'den istinye park'a gidilmez hocam hiç uğraşma bosver
  • maltepe metroya bin+ünalan da in+ metrobüse aktarma yap + zincirlikuyuda in, orada kalkan otobus ve dolmuşları görürsün:)
  • geçen sene ben gittim.Trenle gitmiştim şimdi tren yok :)

Metroya bin Ünalan'da in metrodan çıktıktan sonra az yürüyeceksin metrobüs durakları var.Zincirlikuyu ya giden metrobüse bieneceksin.Sonra Zincirlikuyudan indikten sonra yeşil minibüsler var zaten üstünde yazar istinye park diye onlara bin istinye parkta inersin.Bu arada biletler hala satışa çıkmadı
  • teşekkürler herkese. hobbit için gidilir. gerçi geçen sefer nautilusde 3d sonrasında imaxte izledim nedense çok fark göremedim. araba ile gitmiştik 2 saat trafikte kalmıştık pişman olmuştum neredeyse.
    yurtdışında imax bilet satışları çıkmış. burada da hergün bakıyorum tahminimce hafta içi çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.