Şimdi Ara

Malum site dolandırıları tarafından dolandırıldım. Şasiden kaza sildirmek. DİKKAT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah hocam ah silah taşıma ruhsatı da varda işte babamda valla 30 bin lira icin olan bize olacak dedim ama 1 ay o arabayla olmak millet kapıda araba var mutluyuz sanıyor ancak içimiz kan ağlıyor evde moreller 0 felan olay çözüldü ya şükürler olsun o zaman millete baklava dağıttık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick8141 kullanıcısına yanıt
    Hocam resimi mobilden yüklemeye çalıştım da Şaseden bu mesaj geliyor tek kaza gözüküyor ancak 34 SBL 97 eski plakasindan yollayinca bu kaza ve 15000 tl kaza daha diyor ki araba 2006 model 15klik kazada 2006 7.ayinda yapılmış kaza baya eski diye acaba bir şey mi yaptılar nasıl oldu anlamadım onu bir türlü.
     Malum site dolandırıları tarafından dolandırıldım. Şasiden kaza sildirmek. DİKKAT Malum site dolandırıları tarafından dolandırıldım. Şasiden kaza sildirmek. DİKKAT

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Tutanak tutup sigortadan islem yaptirmasan dahi karsidaki arac yaptirdiysa kayitlarda gorunur. Benim araca camurlugumu ezmisdi dangalagin biri hafif vurup, tutanak tuttuk o yaptrmis ben yaptrmadim yinede bana islemis fiyat gorunmuyor.

Anladım da hocam hani fiyat yazmadığı için ilerde sorun olur mu? Mesela ben aracı satacağım zaman alacak kişi burda fiyatı olmayan hasar var deyip tehlikeli bulabilir mi bilmediğimden soruyorum.

Hocam soyle dusunun hasar kaydinda miktar yazinca ne oldugu az cok belli en azindan. Ama fiyat yazmayinca araba perte cikmis da pert fiyati falan gozukmesin diye fiyat yazdirilmamis izlenimi oluyor. 2.000 tl lik hasar olsa kimse dert etmeden alir zaten o zaman da saklamanin anlami olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

bilmemne bey yazan ilanları direk kapatıyorum, sokakta görsen ayı dersin, sahibindende bey oluyorlar

Hahahhahaha tespit gibi tespit 😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız üzre bir öneride bulundum sahibinden merkezine, elimizden geldiğince...

Sahibinden yetkilileri,
    Buradan size bir öneride bulunacağım, şüphesiz ki ülkemizde bir çok kötü niyetli insanlar var, ve yakında bir arkadaşımın başına gelen sahibinden üyesi bir insandan araba alırken dolandırıcı çıkmasından büyük üzüntü içerisindeyiz. Bu ve bu gibi durumlar için üyeliklerimize TC KİMLİK NO zorunluluğu getirerek en azından AHMET BET,ALİ BEY gibi isimi belirsiz güven vermeyen üyelerinizi bir nebze durdurup hemde insanların alıcı kişilerin rahatlamasını sağlamanızı temenni ediyorum ...
    Hayırlı akşamlar...
  • lawness kullanıcısına yanıt
    Yemek ismarladi mi adam ? Ne ismarladi ? Turkiye de adalete guvenyeceksin yoksa olme esegim olme.Adam gene insafli cikmis baskasi olsa adres degistirir,telefonu kapatir bulamazsin. Arabayi size satarak 5 bin tl kar etmistir.Zor olmasa gerek 700-1000 tl ye ev tasimasi.

Baban hic konusmadi mi adamla ? Zenginler bile pis isleri icin adam tutuyorlar bu forum entel dantel adam kaynadigindan disaridaki gercek dunyayi bilmiyorlar. Avukat savcilik bunlar faso fiso,paraya bakiyor hersey. Arabayi gectim bilgisayarci bile esnaf yan komsusuyduk 2.el laptop alacagiz bize 700 tl dedigi bilgisayar 500 tl ye internette satiyor adamla hergun yuzyuze bakiyoruz dusun artik

Yani alacagimiz bilgisayarin internetten sahibinden.com dan piyasasina bakalim diyerek actik ilanlari.Bulundugumuz sehirde sadece satilik tek model ve ilani verende bizim alacagimiz adamdi.Oradan caktik mevzuyu aklinca bize gecirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 1 Mart 2017; 19:6:44 >

• Geçmiş olsun size araba alırken ne kadar dikkatli olsanda hep birileri üçkağıt çevirmeye çalışıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Tutanak tutup sigortadan islem yaptirmasan dahi karsidaki arac yaptirdiysa kayitlarda gorunur. Benim araca camurlugumu ezmisdi dangalagin biri hafif vurup, tutanak tuttuk o yaptrmis ben yaptrmadim yinede bana islemis fiyat gorunmuyor.

Anladım da hocam hani fiyat yazmadığı için ilerde sorun olur mu? Mesela ben aracı satacağım zaman alacak kişi burda fiyatı olmayan hasar var deyip tehlikeli bulabilir mi bilmediğimden soruyorum.

Hocam soyle dusunun hasar kaydinda miktar yazinca ne oldugu az cok belli en azindan. Ama fiyat yazmayinca araba perte cikmis da pert fiyati falan gozukmesin diye fiyat yazdirilmamis izlenimi oluyor. 2.000 tl lik hasar olsa kimse dert etmeden alir zaten o zaman da saklamanin anlami olmaz.

Çok iyi anladım hocam arabayı baktırdık alırken dediği gibi ufak bir yerde sürtmeden dolayı boya var dediler ama sonuçta hasar kaydı var ve fiyat bilgisi yok bu ilerde başımıza iş açacak gibi duruyor

• İyi bari parayi alabilmissin bizede pert kayitli arac sattilar. Adami aradik bende bilmiyodum diyo. Param yok arabayi geri alamam diyo. Savciliga suc duyurusunda bulunduk arastirma yapiliyo fetö nedeniyle savci gorevden alinmis o yuzden 10 ay oldu sonuclanmadi daha. Araba 8 ay boyunca garajda yatti. Sonra cikardim kullanmaya basladim. Yakin zamanda dava acmaya hazirlaniyoruz. Elimizde bikac emsal karar var. Araba 22 bin lira + faiziyle birlikte(yaklasik 10.000 lira kadar) geri alacaz.

Bu arada 5664 şase ve plaka sorgusunda 2 hasar kaydi vardi ama miktar yazmiyodu. Aci haberi yetkili servis verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 1 Mart 2017; 23:48:34 >
  • 215 Bin KM'de olan araçta en ufak 1 çizik bile olmayacak siz bile bile iyi dolandırılmışsınız
    İlk arabanız ama bilen birilerinden tanıdıklarınızdan yardım alsaydınız sorun çıkmazdı şase numarası ve Sağlam ekspertiz firmalarına test yaptıracaksınız giden 100 TL'niz olur ama 30 Bin TL'den olmazsınız.
    Bundan dolayı bilgili veya bilen kişilerle gitmek her zaman insana fayda getirir.
    Ayrıca babanızın ehliyeti yok araba sürmemiş ne diye her şeye karışıyor anlamış değilim
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam araç 175 binde satıldı bize şimdi adamlar oyuncakla oynar gibi 215 bin yapmışlar arabanın dış görünüşü gerçekten çok güzeldi 1 ezik noktası vardı gerisi cillop gibiydi rengi felan hoşuma gitmişti. Babam işte bir şeye saplanınca milletten de boş akıl alınca illa 30 bine megane 2den başkası alinmaz diye gittik aldik olanlar oldu kaç kere anlatmaya çalıştım o hiç genç işi değil diye ama illa böyle bi ders almalıydı

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah alırsınız da peki adamın üstüne mal varlığı yoksa ne yapacaksınız? Haciz yollayıp öyle uzuyorda uzuyormuş diye biliyorum ama siz araştırmışsınızdır o işleri

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Aydında yaşıyorum, otopazarında bütün araçlar kazasız temiz yersen

30 bin liranız varsa biraz daha üzerine koyar Volkswagen Polo 2012 model alabilirdiniz sizi hiç üzmez marka taraftarı değilim ama ilk araba alacaklar 2.el piyasasından çok zor durumda kalmadıkça uzak durması gerekir tabikide sıfır araçlara dünya paralar ödemeye gerek yok fakat yeni model araçlar ve km düşük araçlara yönelin derim.
    Bu durumda babanız 1000 nasihat 1 musibetten iyidir sözünü iyice sindirmiştir.Atalarımız boşuna dememiş
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ne tavsiye edersiniz görünüşü güzel bir hb araç olarak 2012 golf için ne kadar koymak gerekir üstüne?

Ben geçen sene ev almak için sevdiğim polo aracımı sattım 2012 modeldi 35 bin'e satmıştım sizde bu fiyata temiz bir araç bulabilirsiniz.

Golf güzel araba ancak aşırı pahalı onu alacağıma giderim Dacia Duster alırım sattığımda zarar etmem ve sıfır aracım olur
  • münzevii M kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki aldığı göçten kaynaklanıyor. Gerçek aydinliyi iyi bildiğimiz için iş yaparken 7 ceddini sormadan iş yapmıyoruz. 😀 Aydinliyim diyen çoğu kişi aslında başka memleketten gelmiş oluyor..

• shaldos S kullanıcısına yanıt
    Nerden genelde göç alıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawness

Hocam inşallah alırsınız da peki adamın üstüne mal varlığı yoksa ne yapacaksınız? Haciz yollayıp öyle uzuyorda uzuyormuş diye biliyorum ama siz araştırmışsınızdır o işleri

Maaştan kesilecek hocam hicbiseyi yoksa. Bi fabrikada bilgi islemci kendisi. 5-6 sene boyunca öder artık

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.