Şimdi Ara

Malum Yaz Geliyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yaz geldi okullar felan kapanacak.Bende Bilgisayar programcılıgı 1.sınıf öğrencisiyim.Aslında bu yaz 30 is günü stajım var zorunlu.Oda 42 gün yapıyor.Birde bu eylülde kpss sınavı var onada hazırlanıyoruz.O yüzden bu stajı seneye yapmaya karar verdim,ayrıca yerde bulmamıştım iyi oldu.Neyse yazın neler yapmayı planlıyorsunuz.
    Mesela ben: Her sabah ezanında camiye gidip,namazdan çıktıktan sonrada direk parka koşmaya gitcem park bayada büyük güzel olalacak.Her gün koşucam.Sonra eve gelip kpss'ye hazırlanıcam :) Ayrıyetten java'yada göz gezdircem :)

• Guvenebilecegim birini bulursam 2 hafta işi devredip tatile gideceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafani dagitip gelirsin iyi olur bencede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coursera'dan edx'den treehouse'dan ders izlicem. ilgimi çeken derslere takılıcam. ingilizcemi biraz daha geliştiricem.tenise devam etmeyi düşünüyorum ama kondisyonum çok düştü kilo falan aldım. kiloları vermeye çalışıcam. kitap okurum. dota oynarım. steam yaz indirimleri geliyor oyun depolarım. ramazanda vakit geçmiyor yoksa havuza falan gidilir. bisiklete binerim. ama bunlardan önce finallerin bitmesi, 2den fazla dersten kalmamam şartyoksa moral yerlerde.

• Aynen ilk bitsin finaller.Bizim ki bu pazar son.Sonra rahatim.Matematik ten butunlemeye kalmamam icim 70 almam lazim oda biraz zor gibi gorunuyor kurtaricaz artik insallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.