Şimdi Ara

Malzahar + Arındır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malzahar ile rakibe ulti atarken arındır basarsak nolur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arındır Malzahar: Nihai Rehber

Malzahar'ın ultisi, takım savaşlarında kritik bir yetenektir. Birden fazla düşmanı susturabilir ve onları savunmasız hale getirebilir. Ancak, Arındır büyüsü, Malzahar'ın ultisini bozabilecek ve onun etkisini azaltabilecek güçlü bir karşı yetenektir.

Arındır Malzahar Ultisini Bozar mı?

Evet, Arındır büyüsü Malzahar'ın ultisini bozabilir. Arındır, bastırılamazlık veren ve olumsuz durum etkilerini kaldıran bir büyüdür. Malzahar'ın ultisi, susturma etkisi olan bastırılamaz bir yetenektir. Bu nedenle, Arındır büyüsü kullanıldığında Malzahar'ın ultisi anında bozulur.

Arındır Malzahar R

Malzahar'ın R yeteneği, yani ultisi, "Void Swarm" (Boşluk Sürüsü) olarak bilinir. Bu yetenek, Malzahar'ın hedef bölgeye void yaratıklarını çağırmasına neden olarak rakiplerini susturur ve onlara hasar verir. Arındır büyüsü, bu yaratıkları ortadan kaldırarak Malzahar'ın ultisini bozar ve etkisini azaltır.

Arındır Malzahar Ultisini Nasıl Etkisiz Hale Getirir?

Arındır büyüsü, Malzahar'ın ultisini aşağıdaki şekillerde etkisiz hale getirir:

• Susturma etkisini kaldırır, düşmanların tekrar hareket etmelerine ve yetenek kullanmalarına izin verir.
    • Void yaratıklarını ortadan kaldırır ve Malzahar'ın ultisinin hasarını azaltır.
    • Malzahar'ın ultisinin takım savaşlarındaki etkinliğini önemli ölçüde azaltır.

Sonuç

Arındır, Malzahar'ın ultisini bozabilecek ve onun etkisini azaltabilecek güçlü bir karşı yetenektir. Malzahar ile oynarken veya ona karşı oynarken bu etkileşimi anlamak, takım savaşlarında stratejik kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bişey olmaz qnq boşuna cdye sokmuş olursun spelli xd
  • Oyunu buga sokarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arınırsın
  • Boşuna büyü basmış olursun.
  • Arkadaşlar yanlış yönlendirmiş arındıra basamıyorsun o durumda
    Bişeye yaramıyor o durumda
    O durumda
    O durumda
    O durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 20 Kasım 2015; 22:46:14 >
  • Sindirme etkisindeyken summoner spell kullanamazsın.
  • Bir şey olmaz. Cleanse malzahar ultunu silmiyormuş. QSS ile silersin anca ama hasarını yemeye devam edersin, rangeinden çıkman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 20 Kasım 2015; 22:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Stunından çıkarsın hasar yemeye devam edersin.

Malzahar iken diyor hocam

• Zaten gene yanlış yazmışsım editledim sonra senin mesajını gördüm ve :(((( dikkatli okumamışım my bad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 20 Kasım 2015; 22:55:02 >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Olsun bro np

• Malzaharla adama ulti atarken cleanse basmanın mantığı nedir ? Ters olması gerekmiyor mu bu sorunun ne demek istediğini anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPositive

Malzaharla adama ulti atarken cleanse basmanın mantığı nedir ? Ters olması gerekmiyor mu bu sorunun ne demek istediğini anlayamadım

mini bir düşünce paradoksu yaratıp düşünücülerin aklına bu fikri sokup çelişkiye düşmelerini ve tartışmalarını görüp popcorn atmak için yazmıştım

şaka şaka hani atarken sende o etkiye giriyon ya belki etkiyi keser ama hasar vermeye devam eder diye şey ettim
  • Bosuna civa kuasagi alman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: FlashAnnie

Bosuna civa kuasagi alman lazim

WutFace
  • Çok basit bir çözüm yolu var ;
    1-)Bot oyunu aç
    2-)Malhazar al
    3-)Arındır al
    4-)6 lvl de u atarken arındıra bas.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.