Şimdi Ara

Malzahar mı ? Ekko mu ? Yoksa Syndra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnnieADC

quote:

Orijinalden alıntı: Cezzard

Çok şükür yarabbim sonunda kırmızı elma mı ? Sarı elma mı ? Yeşil elma mı ? sorusu geldi. Çok mutluyum. Dostum gold liginde olmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama ekko öneririm. (200 maç at sonra tabii önerirsin.)

Tamam çilingirsin gold eloyu hiç görmedin tamam dostum sizin oralarda ne alınıyor biz gold eloluyuz da

Dostum şahsen ben silver 1 de takılıyım. Şimdi sakin ol ve o ön yargını yavaşça yere bırak.
  • Malhazari midde ezicek hero az ama tflerde çok iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzahar oyundaki ender anti tank magelerden biri. Skill cdleri çok uzun olduğu için karşıda ap varsa athena alabilirsin. Böylece e ve pasifi ile mana sıkıntısı çekmezsin. Doğru atılan ulti ile lb bile zorlamaz. Çünkü lbnin w 2 sn iken senin ulti 3 sn. Kendi üstüne q atarsan outplay bırakıp keyfine bakarsın.

Item olarak athene liandry bot void rabadon ve zhonya ile q ile tankların %25 ile 30 arasi bir hp gidecektir. Malzahar zevksizdir ama midde doğru oynarsan çoğu şampiyonu ezersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzahar ağır çöp , syndra şuan iyi olmasına rağmen buff da gelecek bidahaki patch . yani önce syndra sonra ekko al derim. her midin bilmesi gereken bi champ syndra
  • Malamalahzar çok op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekko tabii ki .top mid jung olarak oynayabilirsin.syndra ve malzahar şu an metada değil bile.

Worldse kadar syndrayi bufflarlar diye düşünüyorum bu arada.(Aslında syndra hâlâ çok güçlü buffa ihtiyaci yok yeri ve zamani geldiğinde geri gelecektir metaya)

• Malzahar

• syndra

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.