Şimdi Ara

Malzahar mı ? Ekko mu ? Yoksa Syndra mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Malzahar
    %80 win ama 2 maçtan sonra sıkılırsın

bence geleneksel lee sin
  • Olafmeister kullanıcısına yanıt
    B uda sa diye post kasan velet. Bu veletler çeşit çeşit ürüyorlar. Oynayabilirsen ekko. Malzahar ve syndra ekko kadar mobil değil. Ekko hem eğlenceli. Ben ekko derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malhazar tab2
  • ''Ultisi kendini stunluyor'' diyenler nerede acaba genelde atlıyorlardı hemen
  • Ultisi kendisini stunlıyor ama tüm skillerinin damage'i opi.
  • Kendine stun atmak diğer konusuda blitzle alakalı olacak kendine slow atan varmı böyle bir şey ya

• Malz

• Malzahar ama cok sıkıcı mobil olmadığı için sonra Syndra en son Ekko derim. Ekkoyla buyuk bir ihtimalle 3-4 mac arka arkaya feedlersin sonra bırakırsın Ekkoyu gold eloda.

• Adama tüm yeteneklerini kullandıktan Sonra w açıp yere tam üzerindeyken malzahar ile ulti basıp karşı oyuncunun canının hızlı hızlı inip sana sadece çaresizce bulabilmesi çok hoş malzahar al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür yarabbim sonunda kırmızı elma mı ? Sarı elma mı ? Yeşil elma mı ? sorusu geldi. Çok mutluyum. Dostum gold liginde olmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama ekko öneririm. (200 maç at sonra tabii önerirsin.)

• ekko alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezzard

Çok şükür yarabbim sonunda kırmızı elma mı ? Sarı elma mı ? Yeşil elma mı ? sorusu geldi. Çok mutluyum. Dostum gold liginde olmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama ekko öneririm. (200 maç at sonra tabii önerirsin.)

Tamam çilingirsin gold eloyu hiç görmedin tamam dostum sizin oralarda ne alınıyor biz gold eloluyuz da

• Malzahar. 1v1 deki en iyi şampiyon olması lazım. Ekko ile iş yapamazsın fazla, Syndra aynı Malzahar gibi ama 3 q tutturupta ulti atması sıkıntı. Hem Malzahar'la Diana Katarina Fizz LeBlanc Cho'Gath vs vs Gp ve Galio hariç neredeyse her şampiyonu combon ile kesersin, 2.5 saniye alan hasarlı susturması var RoA sonrası 1 dalga minyona e at kendi kendine keser sonrada adam yakındaysa adam atlar RoA al sonra Liandry sonra Rabadon sonra Luden ve Zhonya al. RoA Liandry Rabadondan sonra e q ile 1.5k canlı adam kesersin 150-170 mr si yoksa. Kombosu e q w r, w açmadan asla r ye basma sıçra tutuştur gir adama komboyu attın baktın ölmeyecek tutuştur at e bitene kadar haşere benim deyişimle ponçik kovalayacak üstüne bir de tutuştur attığın için garanti ölecektir adam.
  • Syndra ve malzahar ın meta da yeri yok artık

• Malzahar öneririm ama ileride sıkılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubisoft Entertainment -- 19 Ağustos 2015; 11:05:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EttenNebula kullanıcısına yanıt
    2.5 saniye değil susturu . 1.4/1.8/2.2/2.6/3

3 saniye sustur gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezzard

Çok şükür yarabbim sonunda kırmızı elma mı ? Sarı elma mı ? Yeşil elma mı ? sorusu geldi. Çok mutluyum. Dostum gold liginde olmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama ekko öneririm. (200 maç at sonra tabii önerirsin.)

Normalde plat 1-2 elo oyuncusuyum hesap takasladık arkadaşlar gold 5 0 lp ydi gold 2 yaptım şimdi ve eksiklerini topluyorum sadece hangisi önce gelmeli kararsız kaldım
    zaten normaldede
    TF Liss ve yasuo oynarım mid de

tamam Malzahar alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gömlekli Adam -- 19 Ağustos 2015; 11:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

malhazar tab2

Malhazar değil Malzahar.Ben de öyle biliyodum şok oldum :DD

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.