Şimdi Ara

Malzahar oynamayı bilenler yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malzahar ile uzun süredir, normal oyunlarda çalışmalar yapıyorum, yaklaşık 20 oyun attım sayılır. Fakat dikkat ettiğim bir nokta var tüm oyunlarımda, özellikle çok fazla baskın yiyorum ve kasılma mı engelliyorlar. Özellikle farmda sıkıntı yaşıyorum 20 maçtır doğru düzgün son vuruşları yapamıyorum, zamanlamayı ve hasarımı ne kadar ayarlasam da farmda sıkıntı yaşıyorum. Öncelikle W ile farm yapmaya çalıştım maskenin de etkisi olsun diye ama sonradan Q nun daha etkili olduğunu gördüm cd den dolayı. Fakat yine de late gamede beni taşıyacak herhangi bir build oturtmaya yetecek altın toplayamıyorum. Orta koridorda ölme oranım çok az, sadece kille kasmaya çalışıyorum ama kaçış mekanizması olmadığı içinde yakalanma riskim yüksek olduğu için fazla pushlamıyorum koridoru.
    Özetlemek gerekirse farm konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum dk oranla bunu kill ile kapatıyorum ama late game geçişinde en az 4 item olması gerekirken bende 3 tane oluyor Liandry, asırlık ve ayakkabı bunlarda istediğim hasarı takım savaşlarında karşılamıyor. Malzahar bir apc olarak geri baskınlarda iyi fakat dediğim gibi ben bu açıkları nasıl kapatabilirim ranked atmak istiyorum, full build ile inanılmaz rahatsız ediyor yeteri kadar korunursa. Morgana dan artık yeterli verimi alamıyorum uzun oyunlarda ama Mazlzaharda bu etki var. Bana konu ile ilgili yardımcı olabilecek stream veya tavsiyeler varmıdır?

• çöp şamp oynama boşa
  • İlk E fulleyip minyona at kule altı dur lane pushlansın o sırada kurtları kes. Böylelikle iyi bir farmın olacaktır ve zhonya + roa + bot + liandry dörtlüsünü tamamlamış olursun. Bol bol roam yap, tf girmemelerini söyle takımına ve herkesi yakalayıp kesin. Malzahar böyle işler için oldukça iyi bir champ. Tflarda etkisiz olabiliyor focus yediğinde, o yüzden pek pickediğim bir apc değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • Burning Desire kullanıcısına yanıt
    E fullemek hiç denemedim, skill yayılıyor ama çok fazla etkisi olurmu ki?
    Dediğim gibi apc ve adc arkada kalıp öndeki tank support ve taşıyıcı iyi korursa inanılmaz hasar bırakıyor takım savaşlarında Q da hasarın yanında susturun olması da cabası
    ama işte o da korunursa iyi iş çıkarıyor. yakalayıp kesme olayı kafama yattı ama normal oyunlarda pek uygulamıyorlar, rankede de alışmadan girmek istemiyorum. bu arada roam atarken kulemi alayım mı yoksa kule almadan mı roam atayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roulles

Dediğim gibi apc ve adc arkada kalıp öndeki tank support ve taşıyıcı iyi korursa inanılmaz hasar bırakıyor takım savaşlarında Q da hasarın yanında susturun olması da cabası
    ama işte o da korunursa iyi iş çıkarıyor. yakalayıp kesme olayı kafama yattı ama normal oyunlarda pek uygulamıyorlar, rankede de alışmadan girmek istemiyorum. bu arada roam atarken kulemi alayım mı yoksa kule almadan mı roam atayım?

Malzaharın olayı zaten E.
    Q fullersin,atamazsın.Ortada kalırsın teq atarlar.
    3 yük varken E yi bas.Focus attığın kişi acı çekerek ölür.Ultiyi eğer tankımsıysa at.
    Genelde master yi gibi şampiyonlara basıyorum ultiyiki tek CC ye işi biter teorisi işe yarasın.
  • quote:

E fullemelisin, kuleni koru sadece roam atmadan önce kuleyi kesmeye çalışmak gibi bir hataya düşme, karşı midle jung gelir, ölürsün.

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Malzahar ile uzun süredir, normal oyunlarda çalışmalar yapıyorum, yaklaşık 20 oyun attım sayılır. Fakat dikkat ettiğim bir nokta var tüm oyunlarımda, özellikle çok fazla baskın yiyorum ve kasılma mı engelliyorlar. Özellikle farmda sıkıntı yaşıyorum 20 maçtır doğru düzgün son vuruşları yapamıyorum, zamanlamayı ve hasarımı ne kadar ayarlasam da farmda sıkıntı yaşıyorum. Öncelikle W ile farm yapmaya çalıştım maskenin de etkisi olsun diye ama sonradan Q nun daha etkili olduğunu gördüm cd den dolayı. Fakat yine de late gamede beni taşıyacak herhangi bir build oturtmaya yetecek altın toplayamıyorum. Orta koridorda ölme oranım çok az, sadece kille kasmaya çalışıyorum ama kaçış mekanizması olmadığı içinde yakalanma riskim yüksek olduğu için fazla pushlamıyorum koridoru.
    Özetlemek gerekirse farm konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum dk oranla bunu kill ile kapatıyorum ama late game geçişinde en az 4 item olması gerekirken bende 3 tane oluyor Liandry, asırlık ve ayakkabı bunlarda istediğim hasarı takım savaşlarında karşılamıyor. Malzahar bir apc olarak geri baskınlarda iyi fakat dediğim gibi ben bu açıkları nasıl kapatabilirim ranked atmak istiyorum, full build ile inanılmaz rahatsız ediyor yeteri kadar korunursa. Morgana dan artık yeterli verimi alamıyorum uzun oyunlarda ama Mazlzaharda bu etki var. Bana konu ile ilgili yardımcı olabilecek stream veya tavsiyeler varmıdır?

Çok uzun bir şey yazardım anla diye ama eziyet olur :D Çöp diyenlerede kaç heroda aoe silent var? Adc cleanse dizdi ise,apcde mi dizecek? Dağ gibi range ile 2 kez harras yapsan karşı takımdaki takın bile %40 canını alırsın.Neresi çöp? Ampul gibi kule altı dive atarsan tabi gank yer ölürsün.Bi ara oynarken yazarım sana

• Hocam ilk E skilini fulle damage zaten bellidir bekleyip son vuruşu yapacaksın. İlk levellerde farm yapmak zordur. Sonra zaten pasifin yani pokemonun çıkınca e skilini bastığın miniona vurduğu için son vuruşu bekleyip diğerine geçeceksin. Alanda toplu minion varsa q atarsan canları ineceği için e skilinin süresi bitmeden diğerlerine atlar. Malzaharla itelemeden farm yapma imkanın var e sayesinde. Bu arada Ben tutuştur yerine kaçış mekanizması için ghost kullanıyorum. Çok yararını gördüm. Özellikle 6 dan sonra midi pushlayıp topa yada bota ganga gidiyorum. Komboyuda duruma göre değişir ama ben genelde W E R kaçarsa Q atıyorum ölmesse tekrar E dolacağı için yapıştır

• Bizim bir arkadaş sadece malzahar oynayarak s3 de challenger olmuştu, 30 win streak civarı yaptı, Tr'de nasıl counterlanacağını kimse bilmiyor
  • olm şu heroyu açmayın şuraya, veletler ögrenecek şimdi op hero diye dolanacak etrafta

malzahar fena hero ancak çok nadir farm sıkıntısı cekiyorum, zaten iyi bir jungle malzahara farm yaptırmamalı, q+w ile dürtüp yaklaştıgı zaman e yi atarsın böylece hpsi epey gider, eğer zorluyor ve farm farkı attıysa , ilk olarak tanrıcanın göz yaşını çıkarsan mana derdi olmadıgından karşı tarafı rahatca pushlarsın
  • Tr de al mide Malzaharı kimse karşı gelemiyor heroya ayrıca şu minyondan minyona geçen skilli ile çok rahat farm yapılıyor.Siz beceremiyosunuzdur

• Malzahar oynayan birisi değilim ama ara sıra alıp 5 roa almak çok hoşuma gidiyor Zaten skill sıralamasını yanlış yapıyorsun e-q-w olarak gidersen çok daha rahat farmlarsın. Blue aldıktan sonra 3 skill atıp lane pushlayabiliyorsun. Malzahar ile farmlayamıyorsan sende sıkıntı var demektir.

Sorunun skill sıralaman ve buildin. Ben trollemek amacıyla 5 roa alsamda roaya ihtiyaci olan bir hero değil. İlla defansif birşey istiyorsan tear alıp başla oyuna fightlarda en azından bir sheilde sahip olursun.

Dfg/Void/Seraph/Rabadon/Zhonya olarak buildleyebilirsin. Seraph yerine oyuna göre liandry alabilirsin.
  • @Alpha ve Omega = Bende normal oyunlarda o şekilde yapıyorum master yi veya benzeri herolar varsa genelde onlara ulti yapıştırıyorum E si güzel ama başlarda o kadar işe yarayacağını düşünmemiştim deneyeceğim.

@Burning Desire = zaten kaçış mekanizması olmadığı için fazla pushlamıyorum özellikle ormancı baskın yapınca acımıyorlar.Anında eririm diye temkinliyim fazla açılmıyorum kule altıda kalmıyorum farm dodnurup yapmaya çalışıyorum.

@CusseD- = valla yazsan bilgilenirdim diye düşünüyorum. Ama üstüme alınmıyorum, dediğinde haklısın zaten bir şampiyonun mekanizmasını öğrenmeden öyle ağır bir şekilde pushlamam ormancı baskınına karşı onları yapanlar kesin görüş olmadan oynuyorlardır. kule altı dive atarlarsa onu yapan ölmeyide göze almış sayılır.

@LaHire = teşekkürler combo bilgisi için, dediğin gibi yapıyorum zaten şimdilik pek farklı bir kombosu da yok gibi sanırım.

@Oe6 = Counterlenmesi çok kolay imzamı bir ara oku vaktin olursa

@ben hakimim masum bey = Tanrıçanın göz yaşı yerine uyum kadehi daha yararlı geliyor bana ama ad şampiyonlara karşı hala kırılganım, özellikle zed ve talona karşı tanrıçanın göz yaşınıda deneyip belki üst itemini tamamlarım farklı bir build denemiş olurum.

NOT= EUW serverindeyim, TR de değilim.

Yorumlarını için teşekkürler.

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Evet skill sıralamam yanlışmış onu öğrendim, zaten asıl sıkıntım farm bir türlü isterdiğim rakamlarda değilim dk göre. core item olarak geçiyor ama dediğinde haklısın sadece stack olayından dolayı alındığını düşünüyorum bende buildini deneyeceğim dfg ve void olmazsa olmaz onu öğrendim bazende cehennem asası sıkıştırasım gelmiyor değil araya ama deneyeceğim tavsiyelerinize uyup.
    teşekkürler yorum için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.