Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soulcalibur 2 var fakat rezalet çalışıyor mame ile yok mu başka bir emulasyonu falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Soulcalibur 2 var fakat rezalet çalışıyor mame ile yok mu başka bir emulasyonu falan

PSX_CPU

• ya helal olsun baska bisey demiyorum

sen bir numara oldun bence buralarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: goke

metal slug5 i neyle açarım acep? açıp oynayan varmı

dostum. Nostalji olsun diye yaptık bu topiği 5000 YIL OLUYOR O DEDIGINI BITIRELI.... TABIKI OYNAYIP ACABILEN VAR...

AMA MAME DE DEGIL... onun emulatörü (programı) ayrı...NEORAGEx ile açıcan o oyunu...

mamedede açılıyor 0.64 versiyonunu bulun bide kof 2004 bomba falan deil tamamıyle kaçak yapım.legal bişi deil snk-playmore desteklemıyor o oyunu

Verdiğin bilgiler için saol. KOF2004 e gelelim önce evet SNK tarafından yapılmamış. Dragon adında bir şirket yapmış. Şimdi burda YAPICI OLCAGIN YERE YIKICI NEDEN OLUYORSUN... ARI KOVANINA ÇOMAK SOKUYORSUN... VARSA SNK NIN 2004 Ü VER ADRESI HERKES CEKSIN. OYUN BENCE GAYET GUZEL VE AKICI. ORDA NE YAZDIGI DEGIL OYUNUN OYNANABILIRLIK,ICERIK VE VERDIGI ZEVK ONEMLI. SÖYLEDINDE NE OLDU??? GELMIS BOŞ BOŞ KONUSUYORSUN... HAYIR BISI BILDIGINDEN DEGIL. MAKSAT ARTİZLİK YAPMAK... 2 SAYFADAN FAZLA ŞEY YAZDIK BURAYA YOK ILLEGAL YOK KAÇAK. ARKADASIM DAHA IYISINI YAPABILIYORSAN BUYUR. AÇ BİR TOPIC. OTURDUGUN YERDEN AHKAM KESMEK GUZEL... MAME 0.64 VERSIYONUNA GELINCE DEMIS OLDUGUN VERSIYON OLDUKÇA ESKI HATTA TARIHI ESER SAYILABILECEK BIR VERSIYON. VE EMINIM O DEDIGIN VERSIYONUN INI DOSYASINA MODIFIYE EDILMISTIR OYUN... INI DOSYA ICERINE OYUN ADI + DAT KLASÖRÜNE OYUNUN dat DOSYASINI KOYARSAN ZATEN CALISIR... ÖLE VERSIYONA FALAN GEREK YOK. AMAC LISTEDE GOZUKMESI VE ROMLARI TANIMASI DEGIL MI ZATEN? BU ARADA BEN YUKARDA DIREK GOREN AYARLARI YAPILMIS (AYARLARI KENDIM YAPTIM VE OYNUYORUM) BIR EMULATÖR SUNDUM... HALA MILLETI GEREKSIZ YERE YÖNLENDIRME... BUL DEMESI KOLAY. HERKES ONLA UGRASAMAZ YADA YAPAMAZ YUKARDA HAZIRI VAR.. SAYGILAR... BÖLE SAÇMA SAPAN YAPICI OLMAYAN SEYLER YAZMAYALIM LUTFEN.... SADECE IZLEMEKLE YETININ BENCE...

arkadasım ben yıkıcı falan olmaya calısmıyorum sen nekadar sana denen laflarda kıvılcım cıkarmayı seven bi tipsin yaptığın işede bişi demiyorum sen kendi kendine olduğun yerde zıplamıssın ben sadece firma o oyunu illegal ilan etti dedim yaptığınız iş illegaldir demedim istersen 20 sayfa yaz buda beni ilgilendirmez ben sadece bilgimi paylaştım

• quote:

quote:

/>

dungeons & dragons tıkla ve oyun gör

SEN OYUN GÖRMEMİŞSİN YAHU... GÖSTERDİĞİ OYUNA BAQQQQ. ZUHAHA... DUR BENDE KARŞI MİSİLLEME YAPAYIM...GERÇİ VERDİĞİM OYUNLARIN YARISI BILE YETER AMA NEYSE AL ZOK GÖZÜNE GÖZÜNE

CAPCOM 1992 YAPIMI.... OLDUKÇA UZUN BİR OYUN... OYNANABİLİRLİK

http://testoo.no-ip.com/~teuf/roms/wof.zip

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

adam sana orda fikir vermiş sen ''illede ben'' demişssin warrior fate ile dod serisini karsılatırman bile bence yanlıs.dod u oynanbilirliği hikayenin belli yerlerinde secim yapabilme ozelliği kullanabileceğin cok sayıda büyü ,ok,bıcak vs. gibi seceneklerle dod warrior fateyi katlar yapıcı ol yıkıcı olma demişssin ama nedense sen benden onde gidiyosun hll

• quote:

Orjinalden alıntı: Ares

arkadasım ben yıkıcı falan olmaya calısmıyorum sen nekadar sana denen laflarda kıvılcım cıkarmayı seven bi tipsin yaptığın işede bişi demiyorum sen kendi kendine olduğun yerde zıplamıssın ben sadece firma o oyunu illegal ilan etti dedim yaptığınız iş illegaldir demedim istersen 20 sayfa yaz buda beni ilgilendirmez ben sadece bilgimi paylaştım

NEYSE OK BEN ÖYLE ALGILADIM O ZAMAN. EYVALLAH... HE BIDE D&D KONUSUNA GELINCE... Biz orda biraz MÜBALAĞ yaptık... Kendi aramızda şakalaştık anlıycağın. Yani 2 side alakasız oyunlar... Konu, karakter vs... Tabiki kıyaslama kel alaka... Maksat muhabbet olsun. Anladın mı dostum? ŞİMDİ BURDA KALKIPTA O BUNU KATLAR BU ŞUNU GEÇER BU DAHA IYIDIR... DEMEK YANLIŞ OLUR... HEPSININ KENDINE GÖRE TATLARI VAR... HEPSİ GÜZEL HEPSİ BİR NUMARA OK...

HE BIDE SU GÖZÜ DÖNMÜŞ PENGUENİ KALDIR YAAA.... GÖZÜM TAKILIYORRR.. NE BAKIYON..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 8 Ocak 2005, 13:16:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WiLdGuNmAn

ya helal olsun baska bisey demiyorum

sen bir numara oldun bence buralarda

ESTAĞFİRULLAH...
  • AAAA D&D um nerde len benım arşivde yok... Anaa D&D shadow over Mystara var... Hımmm D&D Tower of Doom yok hemen çekem... Hatırlattıgınız iyi oldu... Valla gözüm açık giderdim... Alın sizde çekin...

http://testoo.no-ip.com/~teuf/roms/ddtod.zip

resim koyamadım sapıttı yine DH...
  • Şu pilardo oyunun adını bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: subuti

şimdi bi oyun soracam kesin kimse bilmeyecek bu street hoop un ikincisi çıkmıştı ama hiç bi yerde bulamadım her yerde ilki var. bi bilen varsa cok sevinirim. bu arada emulasyon turkiyeden oyun sipariş verecem acaba gelir mi deneyen var mı?

street hoop 2 diye hatırlıyorum ancak bu sekilde hiç bir yerde bulamadım. oyun .ıktığı zaman da sadece bi oyun salonunda vardı bayagı para harcamıstım o zamanlar. 2 yıldır aklıma geldikce araştırıyorum ama hiç bi yerde rastlamadım. bulabilirsen senden büyüğü yok burada. ayrıca hatırlayabilmeniz için bilgi vereyim. birincisine ek olarak super defans seçenegi ve reverse secenegi filan var.

dediğin oyunla bir alakası varmı? YOKSA TAM ADI NEDİR?

• ayrıca hiç bitirememiştim. inat ettim bulursam bitireceğim.
  • quote:

Şu pilardo oyunun adını bilen var mı?

gals panic diye arattır bilardo oyunu versiyoınu hos oyunlarla karsılasın :D

ha site adı da zatenwww.playagain.net siteden drekt link verilmediği için sorun yaratmaz orda solda M.A.M.E yazan kısma gir gerisini halledersin zaten. su an mamenin calıstırdığı-çalıstırmadığı (sf3 next generation dahil ancak non-working) tüm romlar var

• Ooo eyvallah Ares
  • quote:

Ooo eyvallah Ares

all time bros.
  • slm amigaman

bende eskiden video oyunu hastasıydım az para harcamadık atari salonu köşelerinde, sana bi oyun soracağım ismi aklımda değil oyun tatoo firmasının break out türünde bi oyunu ,adam topu fırlatıyo taşları kırıyo bir sürü yaratık çıkıyo ,kamlumbağalar falan duvar örüyo onları kırmaya çalışıyon topla,kara delikler topu yutuyo ibölümsonunda ana yaratık falan çıkıyo onu topla gülle ile ,lazerle vuruyoz tabii topu düşürmeden ,eğer hatırladıysan bu oyunu bulabileceğim link verirsen minnettar olurum

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

slm amigaman

bende eskiden video oyunu hastasıydım az para harcamadık atari salonu köşelerinde, sana bi oyun soracağım ismi aklımda değil oyun tatoo firmasının break out türünde bi oyunu ,adam topu fırlatıyo taşları kırıyo bir sürü yaratık çıkıyo ,kamlumbağalar falan duvar örüyo onları kırmaya çalışıyon topla,kara delikler topu yutuyo ibölümsonunda ana yaratık falan çıkıyo onu topla gülle ile ,lazerle vuruyoz tabii topu düşürmeden ,eğer hatırladıysan bu oyunu bulabileceğim link verirsen minnettar olurum

saygılar

himmm bilemiycem. Bu arada tatoo mu? TAITO MU?
  • taito pardon yanlış yazmışım,atari salonlarında çok oynanan bi oyundu araştırabilirsen sevinirm

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

taito pardon yanlış yazmışım,atari salonlarında çok oynanan bi oyundu araştırabilirsen sevinirm

saygılar

dediğim gibi bilemiyorum. Yani bilemediğim birşeyi nasıl araştırayım. Tam yada yakın bir ad ver... Belki bir ihtimal buluruz... birde yapım yılı falan vs... YOKSA IMKANSIZ... OLMAZSA Bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yazarlar...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.