Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://testoo.no-ip.com/~teuf/roms/mshvsf.zip

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 9 Ocak 2005, 12:02:37 >

• mame de joystik ayarı yapamıyormuyuz, yalnızca klavye ilemi oynayacağız?
  • yahu bu ateri oyunları dandik yüklüyom yüklüyom açılmıyo
  • olmayan oyunları nasıl ekleyecez. joystik kontrolu ayarı yardımı . kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

yahu bu ateri oyunları dandik yüklüyom yüklüyom açılmıyo

O SENIN BECERIKSIZLIGIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asssss

olmayan oyunları nasıl ekleyecez. joystik kontrolu ayarı yardımı . kimse yokmu?

oyun ıcındeyken TAB TUSUNA BASARAK MAME DE ayar menusunden ıstedıgın ayarları yapabılırsın...

YADA MAME ANA ekranında OPTIONS\DEFAULT GAME PROPERTIES\CONTROLLERS DAN HER TURLU AYARI YAPABILIRSIN..

diğer oyunları eklemek ıcın verılen sıteleri kullancan yada LINKLERDEN ÇEKICEN...

/>
  • bu satanic battles 'i bi türlü full screen oynayamadım varmıdır bi yolu. bu arada oyun super.
  • BIRAZDAN KOYUYOM DEDIKLERINI BEKLEMEDE KALIN...

saolasın dostum, tam aradığım oyunlarrr!
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

bu satanic battles 'i bi türlü full screen oynayamadım varmıdır bi yolu. bu arada oyun super.

TABİKİ BİR YOLU VAR DOSTUM... HEMEN AÇIKLAYAYIM İSTERSEN....

DATA KLASÖRÜNÜN İÇİNDE MUGEN.CFG DOSYASI VAR... ONU NOTEPAD ILE AC.... VIDEO YAZAN KISMI BUL... Stretch = 0 YAZAN KISMI Stretch = 1 YAP SAVE LE CIK. DADAAAAAA ARTIK FULL...

• MSLUG5 neogeox ile çalıştırdığımda menüden sonra oyuna girince oyun bozuk çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

MSLUG5 neogeox ile çalıştırdığımda menüden sonra oyuna girince oyun bozuk çalışıyor.

şunu dene
    http://metalslug.gry-online.pl/pl/19,neoregex.zip

olmassa SU MSLUG I CEK DENE OK...
    http://metalslug.gry-online.pl/pl/2,mslug5.zip

• EVET UFAK BİR BOMBA DAHA... Eğer tüm metal slug serisini oynayıp bitirdiyseniz ve AÇLIĞINIZ HALA BİTMEDİYSE... KARNINIZI EPEYCE DOYURACAK "METAL SLUG ADVANCE" karşınızda... Reklam gibi oldu be.

ÖNCE ROMU ÇEKİN
    http://metalslug.gry-online.pl/pl/13,mslug_advance.zip

SONRA EMULATÖRÜNÜ ÇEKİN VE ÇEKTİĞİNİZ OYUNUN Zip romunu emulatörü açtıĞINIZ KLASÖRE kopyalayıp, emulatörü çalıştırın. Load dan oyunu seçip... DOYUMSUZLUĞUNUZU GİDERİN...

http://metalslug.gry-online.pl/pl/16,visualboy_advance.zip

SNK 2004 VERSIYON...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 9 Ocak 2005, 18:12:42 >

• sana bişli sorcaktım arada kaynamıs istediğin oyunları. mamenin sürümlerine entegre etme olatyını biraz açarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

sana bişli sorcaktım arada kaynamıs istediğin oyunları. mamenin sürümlerine entegre etme olatyını biraz açarmısın

Bu dediğim eski 0.30 lu versiyonlarda oluyordu... Oyun ile ilgili bir adet dat dosyası buluyordun.... daha sonra mame nın altındakı DAT klasörüne bunu kopyalıyordun. Daha sonra mamenin ini dosyasında oyunun ad ve rom dosyası ile ilgili birkaç ayar yaptıktan sonra listede çıkıyordu. Ama yeni mamelerde dat klasörü olmadıgı gıbı... mameplib.dll dosyasında oyun içerikleri tutuluyor... Bu dll dosyasını değiştirip müdahale edersen romları entegre edebilirsin. Ama yenilerde böyle birşeyi denemedim. Zaten biraz arat MAME HACK olarak geçiyor bu entegrenin adı...
  • AmigamaN
    Kardes öncelikle emeğine urasina saglik gercekten olagan üstü bi iş çikarmişsin pravo gercekten oyunlari görünce azimin suyu akmadi degil ama oyunlari napsam ne etsem bir türlü çaliştitramadim Acaba oyunlar emulator oldugu için xp destekli degilmi nolursun sana zahmet olmazsa su olayi nasil haledicegimi bi anlatsan bide hangi oyun 'un hangi emulatörde caliştigini anlatsan mesela mame ler hangilerini çaliştiriyo zinc ler nedir yada hepsini bi anda çaliştiran hepsini destekleyen bi emulator programi yokmu nolursun bi el at valla oyun lari görünce acip oyniyasim geldi senin de belirttigin gibi ne doom 3 ne half life 2 ne nfs2 ne pirce of persia bu oyunlarin yerini tutamaz bu arada son bişey hiç futbol oyunu yokmu sahsen bi kaç tane atari salonun daki futbol oyunundan bulursan hiç fena olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

AmigamaN
    Kardes öncelikle emeğine urasina saglik gercekten olagan üstü bi iş çikarmişsin pravo gercekten oyunlari görünce azimin suyu akmadi degil ama oyunlari napsam ne etsem bir türlü çaliştitramadim Acaba oyunlar emulator oldugu için xp destekli degilmi nolursun sana zahmet olmazsa su olayi nasil haledicegimi bi anlatsan bide hangi oyun 'un hangi emulatörde caliştigini anlatsan mesela mame ler hangilerini çaliştiriyo zinc ler nedir yada hepsini bi anda çaliştiran hepsini destekleyen bi emulator programi yokmu nolursun bi el at valla oyun lari görünce acip oyniyasim geldi senin de belirttigin gibi ne doom 3 ne half life 2 ne nfs2 ne pirce of persia bu oyunlarin yerini tutamaz bu arada son bişey hiç futbol oyunu yokmu sahsen bi kaç tane atari salonun daki futbol oyunundan bulursan hiç fena olmaz

hemen hemen hepsini çalıştıran MAME var... AMa bazı oyunlar için mame yeterli değil. Uygun emulatörler gerekli... ÇALISMALARI ILE ILGILI geçmiş KONULARDA HEPSI YAZIYOR...

daha ayrıntı ıstıyorsan suraya bır bak GUZEL BI YERMİŞ... HERSEY YAZIYOR ORDA...

http://www.emulasyonturkiye.com

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.