Bildirim
...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (15. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
İŞTE EN YENİ BOMBAMIZ.... SAMURAI SHODOWN 5 SPECIAL...
LINK ISTEYENLER PM ATSIN...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 10 Ocak 2005, 1:47:13 >
-
LINK ISTEYENLER PM ATSIN...
GEÇEN SAYFADA YAYINLADIGIM. SATANIC BATTLE IN 2.Sİ... KOF SATAN 2..
-
KARDES GERCEK TEN SÜPER SİN GERCEK TEN BU KADAR OYUNU NASİL BULDUn NERDEN BULDUN ANLAMİŞ degilim ama baya urastiğin kesin nedim kardes inşallah bu emegin boşa gitmez herkez faydalanir bide son bişey bu oyunlar xp de çalişmiyo olabilirmi ona göre 98 kurucam -
quote:
Orjinalden alıntı: MORGAN
KARDES GERCEK TEN SÜPER SİN GERCEK TEN BU KADAR OYUNU NASİL BULDUn NERDEN BULDUN ANLAMİŞ degilim ama baya urastiğin kesin nedim kardes inşallah bu emegin boşa gitmez herkez faydalanir bide son bişey bu oyunlar xp de çalişmiyo olabilirmi ona göre 98 kurucam
alakası yok... BUTUN EMULATÖRLER XP UYUMLU... ÇALIŞMAYAN YOK. HEPSINI TEST EDIP KOYUYOM GENELDE... daha tonla var... Ama onnar bana özel...
BURAYA KOYDUKLARIMDA HIT OLANLAR GERÇİ... BABADIR BURDAKILER... DAHA DA KOYUCAZ DURUMA GÖRE...
NEO-GEO DVD AUTORUN IM SONUNDA BITTI. OH BEEE...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 10 Ocak 2005, 3:45:24 >
-
işte MÜKEMMEL BİR OYUN... GRAFIKLER ÇOK İYİ... MÜZİKLERİNE BİTTİM... ÇALIŞTIRMAK İÇİN BAYAĞ UĞRAŞTIM (YARIM SAAT KADAR)... PS2/DREAMCAST/XBOX UYUMLU. AMA PC DEDE MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRMAYI BAŞARDIM... SAYGILAR... GO GO NINJA GO NINJA...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 10 Ocak 2005, 16:21:54 >
-
RESİM DEVAMI
-
Abi sana zahmet üşenmede naptiğini name32 nasil çaliştirdigini oyun lari nasil açtiğini bi baştan anlatsana şimdi abi ben mane32 indirdim kurdum DOCUME~1 diye yeni bi klasör açildi cift tikladim ondan sonra baska bi klasör halinde (sari dosya halinde name 32 dosyasi açildi onuda çift tikladim roms dan tut artwork üne diff folders icons nemcard settings... vs zaten bunlatri tiklayinca hiç bişey olmuyo içlerinde dir formatli oku belgesi olan bi dosya var içindede aydinlatan bi bilgi de yok zaten neyse ben atari resmi olan name 32 çift tikladim 5313 oyun barindiran bi grafik çikti senin araciliğinla indirdigim oyun larida belki bişey olur diye rom dosyasini içne koydum o çikan grafikte roms un içine attiğim oyunu bulup açmaya çaliştim açmadi bu arada directx diye bişey indirmek lazimmiş galiba onuda indirip kurdum ama yine çaliştiramadim ya gözünü sevim bi yardim et anlat oyunlari görünce insan acaip hevesleniyo biz bu oyunlarla büyüdük insani eski anliarina eski günlerine götürüyo valla hadi AmigamaN kardes bi yardim et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORGAN -- 10 Ocak 2005, 18:15:03 >
-
yaa hocam arsiv için cok saol yaa!mükemmel olmuş!!!eline sağlık!!!bi futbol oyunu vardı,oyuncuları böle yarı robot yarı insan tarzıydı!!süper şutları falan vardı!!kaleciyi içeri flan sokma da vardı!!bu oyunu bulabilirsen cok züper olur!!!! -
ya beyler bana adam gibi emulator linki werin we calisiyo olsun lutfen -
mame de tekken 3 u calıstırdıgım zaman boyle cıkıyor devam etmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: fpotur
mame de tekken 3 u calıstırdıgım zaman boyle cıkıyor devam etmıyor
Eğer joyisticle oynuyasan sağ sol tuşlarında daireler çiz orayı gecer klavyeyle oynuyosan sağ sol yukarı aşağı yap o ekranı gecer oyuna devam edersin... -
quote:
Orjinalden alıntı: AmigamaN
quote:
Orjinalden alıntı: efege
yahu bu ateri oyunları dandik yüklüyom yüklüyom açılmıyo
O SENIN BECERIKSIZLIGIN...
kesinlikle -
bır de bu mame.exe bende cpu nun % 99 unu kullanıyor sızde demı oyle
controllerı nasıl degıstırıyoruz???
arkadasla beraber oynamak ıstedıgımızde oynayamıyoruz degıstıremedıgımızden... -
baba saniyorum bunlar xp de calismiyo acayip bozuldum ya ole bi hewesle indirdimki hepsini calismadi uzuldum wallaha -
haklisin abi bendede hiç biri çalişmiyo Amigaman kardes bi detayli anlatsa sunu nasil çaliştiracaz -
oyunlar kesinlikle dandik degil hatta süper oyunlar öğret o zaman nasil çailştiricaz -
himmm... Topic almış başını gitmiş yahu.... ARKADASLAR DETAYLI ACIKLAMA YAPAN SITE ADRESI VERDIK. ORAYI OKURSANIZ YAPARSINIZ. HE OKUDUM AMA HALA ANLAMIYOM DIYORSANIZ... BENIM ANLATCAKLARIMLA NASIL YAPACAKSINIZ .... BUTUN BURDAKI OYUNLARIN HEPSINI BEN DAHIL, COGU KISI CALISTIRIP OYNUYOR... XP YADA 98 FARKETMEZ... ÜSTÜNE BASA BASA SÖLÜYOZ. TUTTURDUNUZ BIR XP... KARDESIM BEN BU KONULARDA ASABIYIM... SONRA NEDEN CELALLENDIN DIYOSUNUZ... SADECE OYUN ICIN TOPIC ACTIM... DESTEK HESAPTA YOKTU... SONRA TEK TEK DESTEK VERDIK. SONU YOK... SONRA NERELERDESIN, NEDEN YARDIM ETMIYON TOPIC ACIYON YOKSUN... FALAN FELAN MSJ GELMESIN... DESTEK VERMEK ZORUNDA DEGILIM... DAHA TURKCESI YOK BU İŞİN..... ŞİMDİ YINE BIRKAC ARKADAS CIKAR BU KADAR YAZI YAZANA KADAR ACIKLAMA YAZSAYDIN MAME ILE ILGILI DER.. BEN YINE KÖPÜRÜRÜM... BENCİLSEM BENCİLİM, KÜSTAHSAM KÜSTAHIM... ZAMANINDA BİZE KİMSE YARDIM ETMEMISTI.. HELE HELE ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ HİÇ OLMADI... BU İŞİN SONU YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR... BU YAZIYI OKUYANLAR KENDİNİ BEĞENMİŞ HERİF GİT KENDİNİ BEC....R DİYEBİLİRLER... İNANIN BU KONULARDA YOK DANDIK, YOK ÇALIŞMIYOR, BUNNAR BOZUK, HATALI DENMESINE UYUZ OLURUM... ATLARIM HEMEN, GÖZÜM DÖNER... HE BİDE ÜŞENME YAZ GİBİ EMIR VERICI CÜMLELEREDE KIL OLURUM... ANLIYCAGINIZ HERSEYE KIL BI ADAMIM... RICA EDEREK GÜZELLİKLE İSTEYIN, YAPABİLİRSEM BAŞIM ÜSTÜNE... AMA BÖLE EMREDER GIBI, YADA ZORUNLUYMUSUM VEYAHUT HATALIYMISIM GIBI İSTEMEYIN ALALALA.. ULAN BAK KENDI KENDIMİ SINIRLENDIRDIM PSIKOLOJIK TEDAVI LAZIM ASKERDEN SONRA BÖLE OLDU
ÇOK YAZDIM YETER. ÖMRÜMÜN 3 DAKKASI GITTI BURDA...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X