Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force156 -- 14 Ocak 2005, 21:50:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

Amigaman svcplus için verdiğin neogeo biosu için teşekkür ederim. Oyun şimdi çalıştı. Senin belalın şimdilik mameye ara vermek zorunda. Nede olsa dial up paralı. Fatura kabardı. Şu romları cd ye çeksen ve uygun fiyatla isteyenlere göndersen Herkes memnun olmaz mı?(Mesela The BEST OF MAME'S GAMES) gibi.
    Örneğin : "BU 3 CDLİK SÜPER ARŞİVİ KAÇIRMAYIN" diyebilirsin.

Dostum seninki paralıda bizimki sanki beleş...

ŞU ANDA 2 DVD FULL AUTORUN LI ARŞİVİM VAR.... OYUNLAR TUŞ AYARLARI, RESİMLER. AUTORUN. HERŞEY HAZIIR BASIYON GIRIYON. AMA KENDIM ICIN YAPTIM. BU TICARETE GIRER. ZATEN PEK LEGAL BIR OLAY DEGIL TICARETI....

• quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

quote:

BENI ALEME GÖTÜRÜN BABA.... aranızda para toplayın bak cıddıyım...

hoca aleme götürecek para yok çulsuzun önde gideniyim
    sistem toplıyacaz diye kredi kartında dibi vurduk... faiz üzerine faiz işliyor...
    AMA Eve DAVET EDEBİLİRİM arzu edersen.. ede alem yaparız anca.. (elden bi bu geliyor hocam)
    Bu arada gerçekten büyük bir arşiv sunmuşsun...
    ama yönlendirme yapmak yerine direk link werseydin ya be baba

hehhe evde kuru kuru alem mi olur leyn... Fıstık falanda gerek YAANI CEREZ OLARAK YANLIS ANLASILMASIN...

direk linke gerek yok... Çünkü oyunların linkleri zaten ana sayfa adreslerini içeriyor... Baksana adamlar daha oyunu açamıyor. o karmaşada oyunu nasıl bulsunlarda çeksinler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Desperatto

eskiden bide bu jetonlu atarilerde oynadığımız bi futbol oyunu vardı. oyuncular 1 e 1 kaldığında zoom filan yapıyodu. baya zevkli bi oyundu. onu bulabilmen mümkünmü?

TAM ADI NEY? ONA BENZER COK VAR...

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw beyler tuş ayarlarını nerden yapıyoruz bu mamede?Ayrıcapolis oyunu vardı bi tane ilerlemeli onu bulabilen varsa bi zahmeet bana yollasın yaw

OYUN ICINE GIR TAB TUSUNA BAS MENU CIKCAK... en üstteki genel tuş ayarı. Bir alttaki sadece o oyun için olanı... BIR POLIS VAR AKLIMDA O MU ACABA? RESIME BI BAK...

• quote:

Orjinalden alıntı: choko

Öcelikle bu kadar değerli oyunları oynama imkanını bize sunan bir bir anlatan yardım eden Amigaman'e Sonsuz Teşekürler.O kendini bilmeze de
    (Çok mu yalakayım ne?)

Amigacım sen mslug için hepsinin olduğu bir site vermiştin

http://metalslug.gry-online.pl/pl/gry.php

Şu şekildeydi.Burda iki tane emulatır var biri Neoregex biride Winkawas ikisinide indirmek mi gerekli yoksa tercihen mi.Birde her mslug serisi için altındaki emulatorü tekrar ı indirmek gerekli yoksa neoregex i indirsek ve rom klasörünün içine romları atsak çalışırmı?Valla kusra bakma biraz ilkokul çocuğu soruları gibi oldum ama şu mslug işini bi halledemde oynıyam

şunu indir bir dene... olmassa konusuruz...

http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=7FD6B1EA5C586C911CEA61B7AE52B12E

• ewet bu resimdeki oyunun adı ne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

ewet bu resimdeki oyunun adı ne...

• ewet dostum saol o oyun yaw.ayrıca ayarlarıda buldum saol o oyunu bana bi link verirsen saol
  • kardeş bide bana büyük bir iyilik yapar mısın???

bende tekkentt.zip (TEKKEN TAG TOURNAMENT) Rom war (57.7Mb) bunu çalıştıracak bir mame emulatörü bulabilir misin?? sadece mame 0.80 ile çalışıyor diye hatırlıyorum.. bunu çalıştıracak bir mame gerekiyor ama bendeki 0.80'lerin hiçbiri açmıyo??

bide bunu bul bana daa ne isteyeyim ki senden????
  • o bi çalışsa zaten...
  • quote:

kardeş bide bana büyük bir iyilik yapar mısın???

bende tekkentt.zip (TEKKEN TAG TOURNAMENT) Rom war (57.7Mb) bunu çalıştıracak bir mame emulatörü bulabilir misin?? sadece mame 0.80 ile çalışıyor diye hatırlıyorum.. bunu çalıştıracak bir mame gerekiyor ama bendeki 0.80'lerin hiçbiri açmıyo??

TEKKEN TT şu an için desteklenmiyor... YAKINDA MAME destegi gelir sanırım...
  • ama mame de yavaş çalışıyo galiba 3d ler bu arada amiga verdiğin zinc den başka oyunları çalıştırmayı başardım şimdi zinc için olan ex 2 yi indiriyorum, indirdiğim zinc arayüzü sayesinde dos komutlarına ihtiyaç yok listeden windows ortamında seçiyosun o kendi yapıyo dos daki işlemleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ewet dostum saol o oyun yaw.ayrıca ayarlarıda buldum saol o oyunu bana bi link verirsen saol

uleyn amma SAOL demişsin ha BAŞIM DÖNDÜ...

ALIN HEPINIZE DEV BIR ROM ARŞİVİ...BU ARADA E-SWAT oyunu aşağıda çekebilirsin...

http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=E

• quote:

Orjinalden alıntı: alyy

ama mame de yavaş çalışıyo galiba 3d ler bu arada amiga verdiğin zinc den başka oyunları çalıştırmayı başardım şimdi zinc için olan ex 2 yi indiriyorum, indirdiğim zinc arayüzü sayesinde dos komutlarına ihtiyaç yok listeden windows ortamında seçiyosun o kendi yapıyo dos daki işlemleri...

evet zinc 1.2 neydı yenı cıkan wın arayuzlu olanıda var... yada benımkı gıbı dos olanları WIN HALINE CEVIRIYOR... SAYGILAR...
  • bu arada o joypad e benzer bir şey hepsiburada da vardı 18 dolar da fiyatı var dı ama su an stokta olmaya bilir. bende alacagım oyle bi şey. super bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

bu arada o joypad e benzer bir şey hepsiburada da vardı 18 dolar da fiyatı var dı ama su an stokta olmaya bilir. bende alacagım oyle bi şey. super bence.

o dedigin joypad dir eminim. Ama bu dediğim BIRAZ DAHA BUYUGU HEHEH ORJINALLERE SADIK KALINMIS. BUYUK YANI BIRAZ....100$ civarı tek kısılık olanıı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 14 Ocak 2005, 23:30:36 >
  • bende buyuk bit tutarlilik ile
    senin werdigin butun romlari falan calistirammayi basardim
    senden rica etsem bana metal sulug 5 icinde olan bi tane yada baska icinde roomlar olan bi tane gonderebilirmisin bole cok zor oluyo bep anlamiyom su mame isinden falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

kardeş bide bana büyük bir iyilik yapar mısın???

TEKKEN TT şu an için desteklenmiyor... YAKINDA MAME destegi gelir sanırım...

DESTEKLENİYORDU......

0.80 versyonu bulabilir isen bana bir tane çok makbule geçer... çünkü ben tekken tag tournament for mame 0.80 diye çektim bu dosyayı... we daha önce MAME'DE OYNANDIĞINA ŞAHİDİM.. AMA DESTEKLEYEN BİR VERSİYON BULAMADIM SADECEE.... bana sadece çalışan bir MAME 0.80 linki bulur isen çok sewinirim... eğer çalışır ise bende.. buraya yazar yollarım hatta link bile atarım...

benim bulabildiğim 0.80 mame mame 32 plus olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 15 Ocak 2005, 1:18:16 >

• quote:

DESTEKLENİYORDU......

0.80 versyonu bulabilir isen bana bir tane çok makbule geçer... çünkü ben tekken tag tournament for mame 0.80 diye çektim bu dosyayı... we daha önce MAME'DE OYNANDIĞINA ŞAHİDİM.. AMA DESTEKLEYEN BİR VERSİYON BULAMADIM SADECEE.... bana sadece çalışan bir MAME 0.80 linki bulur isen çok sewinirim... eğer çalışır ise bende.. buraya yazar yollarım hatta link bile atarım...

benim bulabildiğim 0.80 mame mame 32 plus olarak geçiyor

Eğer doğru dürüst bir destek olsaydı.. Zaten kaldırmazlardı. Demekki destek yok. neyse bi bakam...
  • destek su sekilde yok.. oyunda (rom) ses dosyaları eksik.... tek problem bu...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.