Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada mame de online oyunla ilgili bir topic açılmıştı.Araştırdım ve oynanabiliyor.

Süpppeeeeeerrrrr!!!!
  • ya gelmedim bi iki gun ne oldu bisiler olmus heralde kimi dowucez nerde bulusuyoz soleyin hele abi her seyi kafaniza takmayin amiga su x-man icinde bana pm atarsan gerekli sifreleri we linki sewinirim baba kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ya gelmedim bi iki gun ne oldu bisiler olmus heralde kimi dowucez nerde bulusuyoz soleyin hele abi her seyi kafaniza takmayin amiga su x-man icinde bana pm atarsan gerekli sifreleri we linki sewinirim baba kolay gele

geçti... nerdeydin lazım olunca...

şimdi ONLINE oyundan cıktım. Adam GAROU da verdi beynime hehehhe... Aşmış yahu gerçi pingim agırdı ama.. Yinede iyi herifti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 14 Ocak 2005, 16:58:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selsan

Benim 90 lı yıllardan hatırladığım iki güzel oyun vardı ama isimlerini hatırlamıyorum.O zamanlar çok paramı yedikleri için bana en güzel oyunlar
    onlarmış gibi geliyor.

Tarif edeceğim.İlkinde bir adamı maymuna çevirmişler ve bir cadı da adamın sevgilisini kaçırıyor.Adamımız yani maymun ağzından baloncuk göndererek ateş edebiliyor.Karşısına başka maymunlar çıkıyor.Çeşitli düzenekler oluyor.Doğru hareketi yaparsa onu başka yerlere zıplattırıyor falan filan.Çok zevkli bir oyundu.

İkincisi ise.Bir asker var üstten görünüyo.Ateş edip bomba atabiliyo.O zamanki atari makinasında bunun joystick kolu da farkliydı.Tornavida gibi döndürülebiliyor ve 360 derece her noktaya ateş edebiliyordu.Tank kullanıyodu.Uçak kullanıyodu.

Bu oyunların isimlerini bilen var mı?

ikinci dediğini hatırlamıyomda ilk dediğini hatırlıyom... Dur bulurum herhal beklemede kall.....

• quote:

Orjinalden alıntı: selsan

Tarif edeceğim.İlkinde bir adamı maymuna çevirmişler ve bir cadı da adamın sevgilisini kaçırıyor.Adamımız yani maymun ağzından baloncuk göndererek ateş edebiliyor.Karşısına başka maymunlar çıkıyor.Çeşitli düzenekler oluyor.Doğru hareketi yaparsa onu başka yerlere zıplattırıyor falan filan.Çok zevkli bir oyundu.

yahu neydı adı. DAHA GEÇEN YIL OYNADIM...

dilimin ucunda ama.... arşivdede yok hayret??? çok meşhurdur len o...
  • hep destek tam destek AmigamaN arkandayız fenerli sçzü oldu bu da yaw. neyse idare et
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

hep destek tam destek AmigamaN arkandayız fenerli sçzü oldu bu da yaw. neyse idare et

görecez BAKALIM...

• quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

himmm... Bakın burda tamamen PAYLAŞIM İÇİN BULUNMAKTAYIM... Herhangi bir çıkarım olabilir mi sizce? Yönetici geçen sayfada yazılan msjları silmiş. TAbi
    biraz hakaret vardı ama tek taraflı değildi... Dengesizin biri gelip ortalıgı karıstırıyor. üstelik yeni üye olmus ve olayları bılmeden BOS BOS KONUSUYOR. SONRADA YOK OLUP GIDIYOR... yani sinir olmamak tepki göstermemek mümkün değil..... 30 KİŞİ İLE AYNI ANDA UĞRAŞAMAM Kİ... Elimden gelen her açıklamayı ve yardımı yaptım... Zorunlu olmadıgım halde yaptım... Aslında bu topıcte acılmayacaktı. Ama kabahat bende. Ne kaşınıyosam, bırak ya kımse bılmesın oynamasın, çokta derdimdi... Hem paylaşıyoz, hemde azar işitip hakarete uğruyoz. Sonra biri gelip yapamıyor, sonra bizi niye uğraştırıyon, çalışmayan şeyleri koyuyon diyor... Çok komik aslında düşününce... BIR O KADARDA ÜZÜCÜ. NEYSE... HEPINIZIN ÇÖZÜMLERİ MEVCUT AMA DEDIGIM GIBI BIR SURE TAKILIN. BAKALIM PROBLEM BENDEN MIYMIS!!!!!

degmicek kisiler için sana minnetar kalanlari üzme . sana tesekür edenleri de . eminim ki sorun bilinseydi bir çok kisi sana arka çikardi .

• quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

degmicek kisiler için sana minnetar kalanlari üzme . sana tesekür edenleri de . eminim ki sorun bilinseydi bir çok kisi sana arka çikardi .

eyvallah... hadi bakalım... ARKA ÇIKIN.. ZUAHHAAH ŞŞŞTTT ELLEŞMEYİN LEYN... arka çıkın dedik arkama geçin demedik...
  • Amigaman svcplus için verdiğin neogeo biosu için teşekkür ederim. Oyun şimdi çalıştı. Senin belalın şimdilik mameye ara vermek zorunda. Nede olsa dial up paralı. Fatura kabardı. Şu romları cd ye çeksen ve uygun fiyatla isteyenlere göndersen Herkes memnun olmaz mı?(Mesela The BEST OF MAME'S GAMES) gibi.
    Örneğin : "BU 3 CDLİK SÜPER ARŞİVİ KAÇIRMAYIN" diyebilirsin.
  • quote:

BENI ALEME GÖTÜRÜN BABA.... aranızda para toplayın bak cıddıyım...

hoca aleme götürecek para yok çulsuzun önde gideniyim

sistem toplıyacaz diye kredi kartında dibi vurduk... faiz üzerine faiz işliyor...

AMA Eve DAVET EDEBİLİRİM arzu edersen.. ede alem yaparız anca.. (elden bi bu geliyor hocam)

Buarada gerçekten büyük bir arşiv sunmuşsun...

ama yönlendirme yapmak yerine direk link werseydin ya be baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 14 Ocak 2005, 20:34:42 >

• eskiden bide bu jetonlu atarilerde oynadığımız bi futbol oyunu vardı. oyuncular 1 e 1 kaldığında zoom filan yapıyodu. baya zevkli bi oyundu. onu bulabilmen mümkünmü?
  • yaw beyler tuş ayarlarını nerden yapıyoruz bu mamede?Ayrıcapolis oyunu vardı bi tane ilerlemeli onu bulabilen varsa bi zahmeet bana yollasın yaw
  • doğru haklısın dos dan pek anlamıyorum 5-6 sene önce üniversitede zorla öğretmişlerdi, dediklerini yaptım ama gene olmadı eksik dosyoa falan diyo ben xp de çalışan bi arayüz eklentisi indirdim zinc için ondada aynı hatayı veriyo sanırım indirdiğim ex 2 plus listedeki değil ama aynı ex 2 plus mame de yavaş olarak çalışıyo...
    quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

eyvallah sorun bende heralde ben yapamıyorum bitürlü yazdım cmd sonra desktop yazıyorum desktop un içinde zinc olmuyo ...

dostum az da olsa dos bilmiyon mu sen? him anlaşılan bilmiyon... Bak desktop bildiğin üzre masaüstün... ZINC ı masaustunde bır directory e aç. Örnek adı
    Z klasörü olsun ok... sonra cmd yaz. KARSINA DOS PENCERSI ACILCAK TIRNAKLAR OLMADAN "CD DESKTOP" YAZ.... SONRA "CD Z" yazıp enterla. Z nın ıcıne gırcen... sonra "zinc --list-games" yazınca oyun lıstesı cıkıyor. ordan oyun numaranı bulup yaz örnek 22 nolu oyun için. "zinc 22" ENTER OK BU KADAR BASIT..

• Tıkla!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force156 -- 14 Ocak 2005, 21:44:09 >

• Öcelikle bu kadar değerli oyunları oynama imkanını bize sunan bir bir anlatan yardım eden Amigaman'e Sonsuz Teşekürler.O kendini bilmeze de
    (Çok mu yalakayım ne?)

Amigacım sen mslug için hepsinin olduğu bir site vermiştin

http://metalslug.gry-online.pl/pl/gry.php

Şu şekildeydi.Burda iki tane emulatır var biri Neoregex biride Winkawas ikisinide indirmek mi gerekli yoksa tercihen mi.Birde her mslug serisi için altındaki emulatorü tekrar ı indirmek gerekli yoksa neoregex i indirsek ve rom klasörünün içine romları atsak çalışırmı?Valla kusra bakma biraz ilkokul çocuğu soruları gibi oldum ama şu mslug işini bi halledemde oynıyam

• quote:

Orjinalden alıntı: force156

Tıkla!!!

Bunu kim nerde nasıl yapmıştır kime yaptırmıştır hemen öğrenmek istiyorum bu inanılmaz birşey bunun paylaşılması lazım lütfeeeen biz de nerden bulabiliriz bölebir düzeneği

• quote:

Orjinalden alıntı: choko

quote:

Orjinalden alıntı: force156

Tıkla!!!

Bunu kim nerde nasıl yapmıştır kime yaptırmıştır hemen öğrenmek istiyorum bu inanılmaz birşey bunun paylaşılması lazım lütfeeeen biz de nerden bulabiliriz bölebir düzeneği

Aslında o kadar zor deil iyi bir elektirikçi vede iyi bir marangoz ile halledilebilir bende yeni gördüm vede yaptırmayı düşünüyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force156 -- 14 Ocak 2005, 21:47:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: choko

Size şöyle bir alternatif sunsam. Hoş olmaz mı?

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

YADAAAAAAAAA DAHA MANYAĞI ULTRA MANYAKLAR ICIN...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.