Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAV ANLAMADİM GİTTİ BU ARADA NEOCUP 98 AÇMADİKİ ONUN İÇİN NEO NUN EMULATÖRÜ LAZİM DEMİ
  • ABİ SENİN ÖBÜR SAYFALAR DAKİ EKLEDİĞİN TÜM ROMLARİN LİNKİ BOZULMUŞ Hİ BİRİ AÇİLMYO İSTERSEN Bİ GÖZDEN GECİR AMA BEN URASMA DERİM OKADAR SEYİ BAŞTANMİ YAPİCAN VALLAHİ SABİR İSTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORGAN -- 13 Ocak 2005, 3:56:29 >
  • neyse abi ben yatiyorum iiii geceler bu arada ne istersin abi ne ismarliiim sana

• merhaba..
    adam gibi hic biri calismiyor milletede arada soktugun laflar cabasii
    bak guzel kardesim..bisi yapiyorsan taktir alirsin..yapamiyorsana birakirsin..ha bilmiyorsan bana pm at ben sen bircok seyi ogretim..burda onlarca insani bos yere pesinden surukleme delikanli ol
  • :) hay allam:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

yaw tüm mesajları okudum nerdeyse ama street fighter ex lerın nasıl çalışacanı hala çözemedim zinc denen şeyide indirdim çalıştıramadım, bikaçtane ex indirdim ama arkadaşların daha öncede yazdığı gibi 2 dosya eksik yazıyo çalıştıranlar yardımcı olursa sevinirim...

3d street fighterları en iyi impact çalıştırır. ne yazık ki bir kaç sene önce geliştirmeyi bırakmışlardı bu emuyu. ama yine de en iyisi bu. hatta network seçeneği bile vardı.
  • ya arkadaşlar bunlar pc de calışırmı nasıl calışır bi hatırlayalım dedik olmadı saygılar
  • amigaman bırak beğenmediğin insanları onlarla muhatap olma.sen işine bak boşver.seviyeni sende düşürüyosun.

linklerin hepsi çalışıyodu.topici hepsini okudum. 410mb rom indirdim.kimse konuşmasın çalışmıyo diye.
  • link öldüyse burada amigaman in suçu ne onu anlayamadım. indiren indirdi zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 13 Ocak 2005, 17:25:51 >
  • bu tekken 3 için mame nin son sürümü denmiş mame nin son sürümü hangisidir link rica etsem
  • yaw biri şu zinc i nasıl çalıştırıcamı ayrıntılı anlatsın lütfen, eski mesajlarda zinc kullanın falan deniyo ama nasıl çalışyo hangi biosları kullanıcam vs..
  • arkadaslar ben bu mame olayina yeni bulastim . ben az çok bilgisi olan biriyim ama verilen linklerin bir kismi çalismiyor ve hangi oyun hangi emu ya oldugu konusunu pek toparlayamadim . söle bi genellesek ve rom lari çalistirmak için gerekli programlari yeniden bir arkadasimiz toparlarsa çok memnun olurum . saygilar .
  • SVCPLUS.ZİP DOSYASINI winkawaks görüyor. wkloader tıklayınca listede SVCPLUS (bootleg ) tıklayınca
    couldnt find sivc_p1.rom diyor ama roms klasöründe bu rom var. LÜTFEN YARDIM AMİGAMAN. Oyunu açabilen var mı?
    Bu arada bu hangi oyunun zip dosyası..

• abi linkler bozuluyo sen en iiisimi oyunlari indirdigin sitenin adresini ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

abi linkler bozuluyo sen en iiisimi oyunlari indirdigin sitenin adresini ver

evet bu da mantikli bir çözüm .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

abi linkler bozuluyo sen en iiisimi oyunlari indirdigin sitenin adresini ver

evet bu da mantikli bir çözüm .

sagol kardes
  • ben açtım svcplus'ı.iki exedede hata vermiyor
  • YA AMİGAMAN SEN BÖLE SEYLERE TAKİP MORALİNİ BOZMA HER ZAMAN ARKANDAYİZ SENİN BİZ SENİN NE NİYETTE nasil biri OLDUGUNU ÇOK İİİ BİLİYORUZ takma kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORGAN -- 14 Ocak 2005, 0:09:11 >
  • çok kısa olarak 1,2 madde şeklinde svcplus ı nasıl çalıştırdığını anlatabilir misin. Bilmem gereken birşeyi bilmiyorum sanırım.
    kawaks1.46 programında listede görünüyor ama üstüne tıklayınca hata veriyor. Sanırım tıklamadan önce birşey yapmam gerekli.

ng-lo.rom dosyasını bulamıyorum diyor.
  • himmm... Bakın burda tamamen PAYLAŞIM İÇİN BULUNMAKTAYIM... Herhangi bir çıkarım olabilir mi sizce? Yönetici geçen sayfada yazılan msjları silmiş. TAbi
    biraz hakaret vardı ama tek taraflı değildi... Dengesizin biri gelip ortalıgı karıstırıyor. üstelik yeni üye olmus ve olayları bılmeden BOS BOS KONUSUYOR. SONRADA YOK OLUP GIDIYOR... yani sinir olmamak tepki göstermemek mümkün değil..... 30 KİŞİ İLE AYNI ANDA UĞRAŞAMAM Kİ... Elimden gelen her açıklamayı ve yardımı yaptım... Zorunlu olmadıgım halde yaptım... Aslında bu topıcte acılmayacaktı. Ama kabahat bende. Ne kaşınıyosam, bırak ya kımse bılmesın oynamasın, çokta derdimdi... Hem paylaşıyoz, hemde azar işitip hakarete uğruyoz. Sonra biri gelip yapamıyor, sonra bizi niye uğraştırıyon, çalışmayan şeyleri koyuyon diyor... Çok komik aslında düşününce... BIR O KADARDA ÜZÜCÜ. NEYSE... HEPINIZIN ÇÖZÜMLERİ MEVCUT AMA DEDIGIM GIBI BIR SURE TAKILIN. BAKALIM PROBLEM BENDEN MIYMIS!!!!!

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.