Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alyy

çalıştı mame de ama dediğin gibi yavaş zinc de çalıştıramadım bi türlü zinc de bios dosyalarını rom un içine koyuyoruz dimi

ZINC ICIN BIOS GEREKIYOR SU ADRESTEKI BENIM ZINC I CEK. DENE DIREK CALISIR.. HAYVANLARRRR GIBI HIZLI..

http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=43A2C97506DCC9AC8B61537780E355D8

• quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

reis bu arada sen istanbulda misin ona göre alem ayarlim kizlar köpeeen olsun abi

heheh yes ıstanbul.... BOL GARI BOL ICKI BOL ALEM...

YETER YA YORULDUM VALLA BI SURE CEVAP VEREMIYOM. AZ DINLENEYIM....

• biraz farketti sanki ama genede böyle oynanmaz benim zinc i çalıştırmam lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

çalıştı mame de ama dediğin gibi yavaş zinc de çalıştıramadım bi türlü zinc de bios dosyalarını rom un içine koyuyoruz dimi

ZINC ICIN BIOS GEREKIYOR SU ADRESTEKI BENIM ZINC I CEK. DENE DIREK CALISIR.. HAYVANLARRRR GIBI HIZLI..

http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=43A2C97506DCC9AC8B61537780E355D8

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: force156

Online olarak oynayabiliceğimiz bi server var burda buluşup istediğimiz her oyunu oynayabiliriz...

Play Network Game / Enter IP Kısmına

turkforumarcade.servegame.com:8080

Yazmanız yeterli...

HANGI EMULATOR O. MAME MI? VERSIYON KAC NERDEN CEKEBILIRIZ.? ZUHAHA BI YARDIM...

Sana yardım etmemmi yaa ayıpsın

MAME32K

• quote:

quote:

reis bu arada sen istanbulda misin ona göre alem ayarlim kizlar köpeeen olsun abi

heheh yes ıstanbul.... BOL GARI BOL ICKI BOL ALEM...

YETER YA YORULDUM VALLA BI SURE CEVAP VEREMIYOM. AZ DINLENEYIM....

Abi harbi ben ciddiyim akariz aleme hem sen de rahatlarsin biraz çok sitres oldun bizle urasmaktan

• quote:

Abi harbi ben ciddiyim akariz aleme hem sen de rahatlarsin biraz çok sitres oldun bizle urasmaktan

iyi akalım bakalım... NASIL OLCAKSA O...
  • ya amiga kusura bakma senin basini agriticam yine ama bu link te problem war baska link warmi su metal sulug icin kusura bakma yine ha bu arada bi kactane indirdim calisiyo onlar onlarda problem yok tesekurler simdiden tekrar kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: force156

Sana yardım etmemmi yaa ayıpsın ]

MAME32K

eyvallah... kaillera yı bılıyom. daha yeni versiyonu yokmu bu zıkkımın yahu.. BIDE WINKAWAKS KULLANDIM. ODA HOŞ.. SAYGILAR... BI ARA BAGLANIRIM O KADAR COK YAPMAM GEREK SEY VARKI. KODUGUMUNUN NETINI KIM BULDU YAHU... BITMIYORR BITIREEEMIYORUM...

• quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ya amiga kusura bakma senin basini agriticam yine ama bu link te problem war baska link warmi su metal sulug icin kusura bakma yine ha bu arada bi kactane indirdim calisiyo onlar onlarda problem yok tesekurler simdiden tekrar kolay gele

ya kardeş bbenden PASO BU KADAR BASKA YOK.. SON BI TANE VAR. VALLA LINKLER CALISIYOR. SENDE SORUN VAR BUDA OLMASSA KUSURA KALMA ARIYCAN NETTEN OK...

http://www.romhustler.org/si/sort/neogeo/m#53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 13 Ocak 2005, 0:32:30 >

• yav sokacam birakiyorum uraşmayi olmuyo yineeeeeeeeeeeeeeeeeeee Amigman kardes
    emegine saglik sen elinden geleni yaptin bun dan ötesi benim şahsi beceriksizliğim üeeeeaaaa abi açilir gibi oluyo siyah biekran cikiyo ama oyun bulunamadi diyo seni dedikleri a dan zye yaptim abi abi f5 de bastim kaplumbagla tmnt available de gözük tüğ ama en sonuda no yaziyodu herneyse yinede tikladim bi ümit aciliyomuş gibi oldu siyah bi ekran çikti kalp atişlarim hizlandi ama sonra f

• AHANDA OLDU BEEEAAAA ABİ BİDE TUŞLARİ SÖLEEE BİDA SENİ RAHATSİZ ETMİ,YCEMMMM BİDE İSTEDİĞİMİZ GİBİ AYARLİYA BİLİRMİYİZ TUŞLARİ
    MESELA YÖN TYUŞLARİ ÇOK ALAKASİZ
    ONLARİ NORMAL YÖN TUSLARİ OLARAK AYARLA BİLİRSEK HARBİ TAS OLUR
  • quote:

AHANDA OLDU BEEEAAAA ABİ BİDE TUŞLARİ SÖLEEE BİDA SENİ RAHATSİZ ETMİ,YCEMMMM BİDE İSTEDİĞİMİZ GİBİ AYARLİYA BİLİRMİYİZ TUŞLARİ
    MESELA YÖN TYUŞLARİ ÇOK ALAKASİZ
    ONLARİ NORMAL YÖN TUSLARİ OLARAK AYARLA BİLİRSEK HARBİ TAS OLUR

HEY BEEE TMNT HA.. ULEYNN O ÖZEL Bİ OYUNDUR BENIM İÇİN....

1 JETONLA 4 HAK VERIRDI. BEN TEK HAKLA BITIRIRDIM

OYUN ICINDE TAB TUSUNA BAS. CIKAN MENUDEN EN USTTEKI GENEL TUS AYARLARI (HER OYUN ICIN) BIR ALTTAKI SADECE O OYUN ICIN AYAR TUSLARIDIR OK.

• ABİ BİDE HEEHE GÖRÜNTÜ ÇOK KÖTÜ ONUNDA Bİ AYARİ VARMİ RENK AYARİ FELAN
  • quote:

ABİ BİDE HEEHE GÖRÜNTÜ ÇOK KÖTÜ ONUNDA Bİ AYARİ VARMİ RENK AYARİ FELAN

EBEN EBEN. DIYE BIR CUMLE VAR BILIYONMU?

nası kotu 3D BEKLEMIYON UMARIM...

SIYAH BEYAZ MI CIKTIKI?

• OPTİONS KURCALADİM AMA Bİ SONUÇ ALAMADİM DİRECT 3D AYARLARİ VAR ORDAN BİŞEYLERİ DEGİŞTİRİM Mİ bide daha çok bozulmasinnn abi valla çok sagol sen olmasan asla açilmazdi

• quote:

OPTİONS KURCALADİM AMA Bİ SONUÇ ALAMADİM DİRECT 3D AYARLARİ VAR ORDAN BİŞEYLERİ DEGİŞTİRİM Mİ bide daha çok bozulmasinnn abi valla çok sagol sen olmasan asla açilmazdi

KURU TEŞEKKÜR KESMIYOR ARTIK KOÇUM BU KONUDA DOYUMSUZLUGA YETERINCE ULAŞTIM...SINIRLARI AŞTIM...

• http://www.emucation.com/dl.php?romid=12347

müThiş bir oyun... HERKESDE OLMALI...

çekemiyorsanız ÜYE OLMANIZ GEREKLİ...

• napalim abi sen sölee toplariz topicten bi kaç kişiyi daha emilasyon cemiyeti kurariz sonrada mekan mekan gezeriz nediyosun
  • abi sen oynarken görüntü eklediğin resimdeki gibimi bende cok acip yav valla siyah beyaz olsa daha iiii yesil gibi hani üç ana renk vardir ya elektronik sistemlerde yesil kirmizi mavi karişik bi renkle oynuyorum çok kötü hiç bişey belli olmuyo bide bu arada tuşlari da aöçmak için tab bastik heralde çok basmşim yapişkan tuşlar açildi hadi bee reis bunuda hallaet harbi sana bişey ismarlamiyan ne olsun
  • quote:

abi sen oynarken görüntü eklediğin resimdeki gibimi bende cok acip yav valla siyah beyaz olsa daha iiii yesil gibi hani üç ana renk vardir ya elektronik sistemlerde yesil kirmizi mavi karişik bi renkle oynuyorum çok kötü hiç bişey belli olmuyo bide bu arada tuşlari da aöçmak için tab bastik heralde çok basmşim yapişkan tuşlar açildi hadi bee reis bunuda hallaet harbi sana bişey ismarlamiyan ne olsun

hımm ısmarlamayan TOP OLSUN MU?

o zaman bır daha KUR EMULATORU AMA romun yedegını al yada kendısını... unutma...

GORUNTULER EKLEDIGIM RESIM GIBI OLMALI OK. NE O OLE YESIL MESIL PFFF. MILLETI KORKUTMA O KADAR ESKI DEGIL BU OYUNLAR...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.