Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: griswold

ya Amigaman sanırım gösterdiğin oyun street hope 2 değil atari salonlarında oynarken oyun 2 sürümdü street hope yani.. bi tanesinde rusyanın olduğu yerde başka bir takım vardı birinde de rusya var bende rusya olan sürümü var. Gerçekten varsa street hope 2 süper olur gerçekten...

dostum tam adı gerek o zaman BULABILDIKLERIM BUNLAR. AD OLMADAN BISI YAPAMAM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

yaw tüm mesajları okudum nerdeyse ama street fighter ex lerın nasıl çalışacanı hala çözemedim zinc denen şeyide indirdim çalıştıramadım, bikaçtane ex indirdim ama arkadaşların daha öncede yazdığı gibi 2 dosya eksik yazıyo çalıştıranlar yardımcı olursa sevinirim...

eksık olanların tam adını ver KOYAM ARTIK. ANLAT ANLAT BIKTIK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Son 1 soru olsun bunu hangi emülatörle calıstaracaz elimdekiler yetmedi sanırım

YAHU KAWAKS acıyor ya. annatık ya...
  • amiga kardes
    bak olmadi kirmizi yaziyla bisi cikiyo uyari diyo yanliz bendeki dosyanin adi farkli
    mslug5nd bu bende yazan ismini degistirdim senin dedigini yazdim soru isareti cikti sole bakam ne yapcam simci iki gozum
  • eeee amıgamen bomba nerde oyun goremedım ben hıc bugun:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

amiga kardes
    bak olmadi kirmizi yaziyla bisi cikiyo uyari diyo yanliz bendeki dosyanin adi farkli
    mslug5nd bu bende yazan ismini degistirdim senin dedigini yazdim soru isareti cikti sole bakam ne yapcam simci iki gozum

dosyanın adını mslug5nd.zip yap. ini dosyasının ıcıde aynı olacak. en alt satıra 113214,MSLUG5ND.ZIP yaz. olsun bitsin. ok...
  • Arkadaşlar uğraşmadan, çaba göstermeden buraya yok bozuk yok çalışmıyor gibi ithamlarda bulunmayın. bu topiği önce sondan okumaya başladım sonra romları indirdim doğal olarak kendiliğinden çalışır tür olmadıklarını farkettim 1. sayfaya dönüp okumaya başladım gerekli emulatorleri çektim hala sorunlar yaşıyordum burdaki arkadaşlar gibi atıyorum emulatorler yeni oyunları bulamıyordu v.s bende okumaya devam ettim 1 den 9. sayfaya kadar olan tüm yazıları şuan tüm çektiğim romlar sorunsuz şekilde çalışıyor o bakımdan son sayfayı yada ilk sayafı okuyup bu şu çalışmıyor diye Amigaman arkadaşımızı zan altında bırakmayın gerçekten başarılı bir çalışma paylaşım için çok teşekkürler.

Yanlız bir sorum olacak mame de controller lara gittiğimde joystick ayarları falan var ancak klavye tuşlarını ayarlamayı göremedim mesela 5 jeton atıyor 1 başlatıyor bunu buldum zxc space tuşlarıda iş görüyor ancak bunu kendimize göre ayarlaymıyomuyuz diğer emulatorlerdeki gibi ben o kısmı bulamadımda.

• Online olarak oynayabiliceğimiz bi server var burda buluşup istediğimiz her oyunu oynayabiliriz...

Play Network Game / Enter IP Kısmına

turkforumarcade.servegame.com:8080

Yazmanız yeterli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: subuti

bu satanic battles 'i bi türlü full screen oynayamadım varmıdır bi yolu. bu arada oyun super.

TABİKİ BİR YOLU VAR DOSTUM... HEMEN AÇIKLAYAYIM İSTERSEN....

DATA KLASÖRÜNÜN İÇİNDE MUGEN.CFG DOSYASI VAR... ONU NOTEPAD ILE AC.... VIDEO YAZAN KISMI BUL... Stretch = 0 YAZAN KISMI Stretch = 1 YAP SAVE LE CIK. DADAAAAAA ARTIK FULL...

ben de çozunurlüğüyle ugrasmıstım stretch bolumunu gorememiştim sagol tekrar.

• omadi resmi bile cikiyo ama tikliyorum acmiyo busefer =( herneyse sagol hersey icin yarin gidip cd sini alam bari
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Son 1 soru olsun bunu hangi emülatörle calıstaracaz elimdekiler yetmedi sanırım

YAHU KAWAKS acıyor ya. annatık ya...

Dediğin gibi yaptım zaten kawaks.exe değilde loader dan actım sonra avaible games'i sectim oyunu rom'a attıgım halde görmedi ondan sordum senin iş zor üstad burada valla allah kolaylık versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: griswold

Arkadaşlar uğraşmadan, çaba göstermeden buraya yok bozuk yok çalışmıyor gibi ithamlarda bulunmayın. bu topiği önce sondan okumaya başladım sonra romları indirdim doğal olarak kendiliğinden çalışır tür olmadıklarını farkettim 1. sayfaya dönüp okumaya başladım gerekli emulatorleri çektim hala sorunlar yaşıyordum burdaki arkadaşlar gibi atıyorum emulatorler yeni oyunları bulamıyordu v.s bende okumaya devam ettim 1 den 9. sayfaya kadar olan tüm yazıları şuan tüm çektiğim romlar sorunsuz şekilde çalışıyor o bakımdan son sayfayı yada ilk sayafı okuyup bu şu çalışmıyor diye Amigaman arkadaşımızı zan altında bırakmayın gerçekten başarılı bir çalışma paylaşım için çok teşekkürler.

Yanlız bir sorum olacak mame de controller lara gittiğimde joystick ayarları falan var ancak klavye tuşlarını ayarlamayı göremedim mesela 5 jeton atıyor 1 başlatıyor bunu buldum zxc space tuşlarıda iş görüyor ancak bunu kendimize göre ayarlaymıyomuyuz diğer emulatorlerdeki gibi ben o kısmı bulamadımda.

ADAMIM BEAH... SONUNDA BIRI ANLATMAK ISTEDIGIMI ANLATMIS... YADA TAM OLARAK ANLAMIS..

HEPSI CALISIYOR. AMA BIZZAT BURDAN cekmedım oyunları... Bendekı arsıvden bakıp buldum cogunu... Ama genelde çalısır. Çalışmıyorsa bır kac dosya ıle calısır hale gelenler olabılır içlerinde. SAYGILAR... ZATEN MAME HASTASI BIRISIYSENIZ BAŞTAN SONA HICBIR SATIRI ATLAMADAN OKUYAN OKUR... SAYGILAR.....BU ARADA OYUN ICINDE TAB TUSUNA BAS. CIKAN MENUDEN EN USTTEKI GENEL TUS AYARLARI (HER OYUN ICIN) BIR ALTTAKI SADECE O OYUN ICIN TUSLARDIR OK.

• quote:

Orjinalden alıntı: force156

Online olarak oynayabiliceğimiz bi server var burda buluşup istediğimiz her oyunu oynayabiliriz...

Play Network Game / Enter IP Kısmına

turkforumarcade.servegame.com:8080

Yazmanız yeterli...

HANGI EMULATOR O. MAME MI? VERSIYON KAC NERDEN CEKEBILIRIZ.? ZUHAHA BI YARDIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

omadi resmi bile cikiyo ama tikliyorum acmiyo busefer =( herneyse sagol hersey icin yarin gidip cd sini alam bari

yahu kabuto. Senın dedıgın mslug5nd. Son verdıgım adrestekını ceksen calıscak buyuk ıhtımalle.

http://metalslug.gry-online.pl/pl/2,mslug5.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 12 Ocak 2005, 22:10:49 >

• quote:

quote:

yaw tüm mesajları okudum nerdeyse ama street fighter ex lerın nasıl çalışacanı hala çözemedim zinc denen şeyide indirdim çalıştıramadım, bikaçtane ex indirdim ama arkadaşların daha öncede yazdığı gibi 2 dosya eksik yazıyo çalıştıranlar yardımcı olursa sevinirim...

eksık olanların tam adını ver KOYAM ARTIK. ANLAT ANLAT BIKTIK...

yaw okudum önceki mesajları bişi anlamadım dosyalar bunlar
    street fighter ex 2 plus 23.7 mb lık olanı indirdim

coh-3002c.353 NOT FOUND
    extp-04a NOT FOUND

ex içinde sadece bu diyo 10.8 mb lık

coh-1000c.353 NOT FOUND

• quote:

yaw okudum önceki mesajları bişi anlamadım dosyalar bunlar
    street fighter ex 2 plus 23.7 mb lık olanı indirdim

coh-3002c.353 NOT FOUND
    extp-04a NOT FOUND

ex içinde sadece bu diyo 10.8 mb lık

coh-1000c.353 NOT FOUND

DOSTUM. SEN MAME DEN BAHSEDIYON ... MAME de cok yavas olur o. ZINC EMULATOR DE DENE SUPER HIZLI... ESKI SAYFALARI BI OKU...SIMDI 2 TURLUDE TEST ETTIM. MAME ISKENCEEEEEEEEEEEEEEEEE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 12 Ocak 2005, 22:25:43 >
  • yaw zinc indirdim ama çalıştıramadım dos sayfası açıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 12 Ocak 2005, 22:26:28 >
  • BI KAC SAYFA GERIDE DETAYLICA ANLATTIM. BI BAK OK....
  • Marcuscum gene mi sen
    Hadi bi güzellik kardesşine....
  • quote:

yaw zinc indirdim ama çalıştıramadım dos sayfası açıyo

ZİNC DOS TABANLIDIR. COMMAND SATIRINDAN DOS PENCERSINDEN ÇALIŞTIRCAN.

START-RUN'A GEL CMD YAZ... DOS PENCERESI ACILCAK. ZINC IN OLDUGU KLASÖRE GIT.

ZINC --list-games yazarsan tüm oyunlar cıkar numaralı halde. istedigin oyunun numarasını bulup örnek
    zinc 22 ENTER ---->>>>> DERSEN 22 NUMARADAKI OYUNU ACAR. OK... BU ARADA OYUNU ROMS KLASÖRÜ ALTINA KOPYALA ILK OLARAK....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.