ya ahakket bende war mame ama bide bana yollayin bi zahmet pm atarsaniz sewinirim
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
ya ahakket bende war mame ama bide bana yollayin bi zahmet pm atarsaniz sewinirim
YOK YOK SIZ ADAM OLMASSINIZ... ULEYN BI TON ADRES VERDIK AL BI TANE DE YUKARDA VERILMIS HALA PM DEN NE ISTIYON. SEN BENCE BIR PSIKOLOGA GIT. YAZILANLARI OKUYAMIYOM DE. BENDE BIR PROBLEM MI VAR DE? EMINIM ILAÇ FALAN TEDAVISI UYGULARLAR. SANA...
amıga hosgeldın senı beklıoduk patlat bugun bomabaları daoynayalım..
iyiki toopigin tutttu ne bu havalar olum linklerin nerdeyse hepsi olmus zati hic birini oynayamadim su tekken 3 oyanayam dedim oda patladi war ya hepiniz bolesiniz dellendirmeyin beni yakarim bu siteyi icinde sizide bize gelsene kurabiye falanda war=)
quote:
iyiki toopigin tutttu ne bu havalar olum linklerin nerdeyse hepsi olmus zati hic birini oynayamadim su tekken 3 oyanayam dedim oda patladi war ya hepiniz bolesiniz dellendirmeyin beni yakarim bu siteyi icinde sizide bize gelsene kurabiye falanda war=)
BURDA PSIKOPAT ROLUNU BIR TEK BEN OYNARIM KESERIM HAAA...
Bu arada kurabiye neli???
quote:
BANA ÖLEN LINKLERDEN BIR KACINI SÖLE... bakak ölmüş mü? hem yapamıyon hem POK ATIYON... PIS HERIF...
Yok BIZZAT AÇMADIM. tövbeeeeeeee... Nasıl açamadın evladım annat bı bakıyım.. dinliyom!!!!
ya baba harbi su metal sulug5 icin calisan bi emiluator bul wallaha acayip sewecem seni ya baba yemi,nle kazanadan en az 7 emulator indirdim ama hic biri olmadi bi el bu kunuya
aga niki Galpanis ve altindaki olmus Daha geceye cok var sen yollar misin linki
quote:
Orjinalden alıntı: gostik
amıga hosgeldın senı beklıoduk patlat bugun bomabaları daoynayalım..
aga niki Galpanis ve altindaki olmus Daha geceye cok var sen yollar misin linki
vay anasını GECE CALISIYORDU. KALDIRMISLAR... BELKI GUNCELLENIYORDUR. NEYSE BURAYA BAKICAM AZ SABREDIN... ILERLEYEN SAATLERDE...
aloooooooooooooooooo amigamisin nesin git bana metal sulug icin calisan emulator bul sen sardin basima zaten aklimda hic yoktu piskopata baglicam ya hadi anam hadi canim hadi gozum bekliyom haberini 4 gozle
quote:
aloooooooooooooooooo amigamisin nesin git bana metal sulug icin calisan emulator bul sen sardin basima zaten aklimda hic yoktu piskopata baglicam ya hadi anam hadi canim hadi gozum bekliyom haberini 4 gozle
ya rom klasörlerinin içine koyup sonra scan ettirmiyecezmi?
quote:
verdiğim NEORAGE I CEK.... ROM DOSYANI EMUILATORU ACTIGIN KLASORUN ICINDEKI ROM KLASÖRÜNE AT (MSLU5.ZİP) SONRA EMULATORUN KLASÖRUNE DÖN... KLASÖRÜN İÇİNDE. NEORAGE.İNİ dosyası var.. aç onu. ennnnnnnnnnn altına gel. şu satırı ekle kaydet çık.. 121341,mslug5.zip
SONRA """ NeoRAGExp v0.8c.exe "" YE BAS... soldan en alltta MSLUG yazacak. ONU SEÇ ÇALIŞTIR... TOVBEEE.. YAPAMASSSAN BIR DAHA UGRASMA OK... 1000000 KEREDE ANLATILAMZKI KARDESIM...
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis returned
ya rom klasörlerinin içine koyup sonra scan ettirmiyecezmi?
hangi EXE YE TIKLAYIP çalıştırıyon emulatörüüüüüü????????? 2 exe var....
Amigaman bu oyunlari oynamak için ayri bisey indiriyormuyuz oynamak için ???