Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis returned

ya rom klasörlerinin içine koyup sonra scan ettirmiyecezmi?

RESIM BILE HAZIRLADIK. DAHA NE YAPAYIM?????

ONLY AVAILABLE I SEC 3. RESME BAK.. SONRA RESCAN ROMS A BASS. EKRANDA CIKMASI GEREK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 12 Ocak 2005, 17:33:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Amigaman bu oyunlari oynamak için ayri bisey indiriyormuyuz oynamak için ???

ANLASILAN SENDE OKUMADIN TOPIGI... EVET GENELDE mame adında bır emulatör kullanılıyor.. AMA HER YOUN ONLA ÇALISMIYOR. BAZILARI FARKLI OK... BU KONULAR VAR... BI ZAHMET OKUYUVER...
  • hehe linki bi tikla istersen dl ederken yarinda hata weriyo hehe
    kutulus yok benden abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

hehe linki bi tikla istersen dl ederken yarinda hata weriyo hehe
    kutulus yok benden abi

sen DIAL UP MIYDIN ACABA?

demın cektım ozellıkle baktım... HATA FALAN YOK ALALALALALAALALALLALAL..... SENDE VAR NE VARSA...

900 KB IDA CEKEMIYOSAN...
  • valla neo mamefx falan cektim sonra senin kurulu winkawkss ı cektim hepsinin rom klasörüne romların hepsini attım ama ne oyun acıldı ne bişi yani oyunlar gözükmüor delirecem beceremedim bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

valla neo mamefx falan cektim sonra senin kurulu winkawkss ı cektim hepsinin rom klasörüne romların hepsini attım ama ne oyun acıldı ne bişi yani oyunlar gözükmüor delirecem beceremedim bu işi

şunları acıkca yazın neyı nasıl yapamadın????
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

valla neo mamefx falan cektim sonra senin kurulu winkawkss ı cektim hepsinin rom klasörüne romların hepsini attım ama ne oyun acıldı ne bişi yani oyunlar gözükmüor delirecem beceremedim bu işi

valla bir sürü emülatör cektim verdiğin adreslerden falan oyunları cektim rom klasörlerine attım(bütün emülatörlerin içine atttım)sonra calıstırdım emülatörleri ama oyunlar gözükmüyor.......(avaible olarak yani)

• ha ok oldu.iki exedede çalışıyor.
  • quote:

quote:

quote:

valla bir sürü emülatör cektim verdiğin adreslerden falan oyunları cektim rom klasörlerine attım(bütün emülatörlerin içine atttım)sonra calıstırdım emülatörleri ama oyunlar gözükmüyor.......(avaible olarak yani)

ALLAH CEZACINI VERRRMESIN EMI..... OLM YUH BE. 30 TANE YAZI YAZDIK... ANNAMIYONUZ MU YAHU SIZ.... hem soruyonuz hem okumuyonuz... SEN ACIK OLARAK ATMISSIN. ROM KLASÖRU ICINE ZIP HALINDE ATICAN. VE OYUNUN ADI AYNI KALCAK. ÇEKERKEN ZIP ADI NEYSE OYLE KALCAK. OK. ÖRNEK: MSLUG5.ZİP BUNU ALIP NEOGEO ROM KLASÖRU ICINE ATIP CALISTIRCAN BEAHHHHHHH TOVBEEE...

• quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

ha ok oldu.iki exedede çalışıyor.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ALLAH CEZACINI VERRRMESIN EMI..... OLM YUH BE. 30 TANE YAZI YAZDIK... ANNAMIYONUZ MU YAHU SIZ.... hem soruyonuz hem okumuyonuz... SEN ACIK OLARAK ATMISSIN. ROM KLASÖRU ICINE ZIP HALINDE ATICAN. VE OYUNUN ADI AYNI KALCAK. ÇEKERKEN ZIP ADI NEYSE OYLE KALCAK. OK. ÖRNEK: MSLUG5.ZİP BUNU ALIP NEOGEO ROM KLASÖRU ICINE ATIP CALISTIRCAN BEAHHHHHHH TOVBEEE...

Biraz daha altında zipleride vardı ama hepsi öle olunca sorun cıkardı okudum yazdıklarınızı neredeyse hepsini hemen hemen şimdilik sorun yok gibi bvakalım

• ekran da uyarı yapıyor legal ıvır zıvır ya ESC ile cıkın dior yada ok diin dior ama OK diyemiyorum
  • quote:

ekran da uyarı yapıyor legal ıvır zıvır ya ESC ile cıkın dior yada ok diin dior ama OK diyemiyorum

HANI HEPSINI OKUMUSTUN. OK ICIN ENTER YADA "O" VE "K" TUSLARINA BAS OKKKKKKKKKK
  • quote:

quote:

ekran da uyarı yapıyor legal ıvır zıvır ya ESC ile cıkın dior yada ok diin dior ama OK diyemiyorum

HANI HEPSINI OKUMUSTUN. OK ICIN ENTER YADA "O" VE "K" TUSLARINA BAS OKKKKKKKKKK

basıyorum zaten amigaman ama işte yemiyor ESC basıom oluyor ama enter O K olmuor delireyim ben

Haaa yedi sonuda usb klavyeden yapıomusss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 12 Ocak 2005, 20:03:39 >

• http://www.emucation.com/roms.php?sysname=mame&let=a

Ben bu safadan A harfinden bir başladım çekmeye flashgetle " tüm dosyaları çek komutu ile. Şuanda 2720 tane rom çektim m hrfindeyim hala.Allah sabır versin 4.8 gb oldu şuanda romlarım..
  • var mı nba2005 online kapışan??
  • ya Amigaman sanırım gösterdiğin oyun street hope 2 değil atari salonlarında oynarken oyun 2 sürümdü street hope yani.. bi tanesinde rusyanın olduğu yerde başka bir takım vardı birinde de rusya var bende rusya olan sürümü var. Gerçekten varsa street hope 2 süper olur gerçekten...
  • yaw tüm mesajları okudum nerdeyse ama street fighter ex lerın nasıl çalışacanı hala çözemedim zinc denen şeyide indirdim çalıştıramadım, bikaçtane ex indirdim ama arkadaşların daha öncede yazdığı gibi 2 dosya eksik yazıyo çalıştıranlar yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

quote:

ŞU OLABİLİR Mİ ACABA?

işte link geldi..... DADADADADADADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAYGILAR.

http://s1.alvensis.com/juegomania.org/freeware/svcplus.zip

Son 1 soru olsun bunu hangi emülatörle calıstaracaz elimdekiler yetmedi sanırım

• quote:

yahu tam yatıyodum bı oyun buldum... BI ARKADAS BURDA BASKET OYUNU DEMISTI... STREEP HOOP UN 2 CISI MI NEYDI. SANIRIM O DEDIGINI BULDUM. ACABA O MU? CEKIYOM BI BAKAM... SIMDI KOYUCAM...

AmigamaN ugarsatıgın için sagol ama bu streethoopla alakalı degil benim dediğim street hoop grafiklerinde zaten adı da çok büyük ihtialle street hoop 2 dir ama dediğim gibi sadece bir iki salonda gordum. birden fark olarakta replay, rewerse, super dafans ve degisik hareketler filan vardı. sanırım cıkmadı mame de ya da neo geo da şirketi neo geo ama onu biliyorum. tekrar sagol. çok güzel bi topic.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.