quote:Orjinalden alıntı: lordofsilkroad ya belki bilerek yazmıstır ben hep ole yazıom ^^ yani hep demiyimde cogunlukla
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY o bişeymi sen bide buna bak (Heretice slmlar ) Böle bişi olcagını sanmıyorum Kasti yapılmış hocam. Kameraya oynama var
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY o bişeymi sen bide buna bak (Heretice slmlar ) cok cok eski bir ss bu clanı hatırlıyorum.Babelde idi. 3 yıllık bile olabilir.
quote:Orjinalden alıntı: C_nedra quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY o bişeymi sen bide buna bak (Heretice slmlar ) Böle bişi olcagını sanmıyorum Kasti yapılmış hocam. Kameraya oynama var 3 yasındakı cocuq bile böle birşey yazmaz gecen gün öle janganda duurodum adam yazmıs man no öldürme abi pot param yoq no money in the afternon ing böle birşeydi ama
quote:Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK quote:Orjinalden alıntı: C_nedra quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY o bişeymi sen bide buna bak (Heretice slmlar ) Böle bişi olcagını sanmıyorum Kasti yapılmış hocam. Kameraya oynama var 3 yasındakı cocuq bile böle birşey yazmaz gecen gün öle janganda duurodum adam yazmıs man no öldürme abi pot param yoq no money in the afternon ing böle birşeydi ama ee online oyun bu ing her zmn aklında kalır bnm kuzen 6 yaşında daha tükçe yazı yazmayı bilmden klavyeden s[h]it f Llck you vsvs yazıo