Şimdi Ara

Managed C++ Temel Kavramlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. C++.Net 2003 öğrenmeye çalışıyorum ve bazı temel konularda kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim:
    1. __value type ile __nogc arasındaki fark nedir?
    2. bir sınıfın __nogc olmasıyla native olması aynı şey midir?
    3. __gc tanımlanan sınıfların içinde tanımlanan __value ve native type'lar garbage collector tarafından toplanmaz mı?

teşekkürler şimdiden

• bende yeni ilgilenmeye başladım ama bilgim doğrultusunda cevaplamaya çalışayım,
    1.
    __value, struct ve class ile birlikte kullanılır. kullanıldığı class ve struct'ı stack bölgesine saklar.
    __nogc anahtar kelimesiyle oluşturulan sınıf derleyiciye standart c++ sınıfı oluşturulduğunu bildirir. kullanımı çok gerekli değildir. zaten herhangi bir anahtar kelime belirtmeden deklare edilen sınıflarda standart c++ sınıfı olarak ele alınır.
    2. aynı şeydir.
    3. bu sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum __gc sınıfı içinde __value type kullanabiliyoruz ama __value anahtar kelimesi kullanıldığı için o yapıyı veya sınıfı stack'a mı atıyo yoksa hiyerarşik davranıp en dışta __gc anahtar kelimesini kullanımış bunları komple managed heap alanınamı atayım diyo emin değilim.
  • Cevabın için teşekkürler, yardımcı oldu. 3. sorunun cevabı da bi yerden okuduğum kadarıyla managed type'ların içinde tanımlanan değişkenlerin de default olarak managed olduğu yönünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.