Şimdi Ara

MANAGER USTALARI BURAYA Bİ EL ATIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar ben bitip tukenmek bilmeyen bir cm hastasıyım 97 den beri bu oyunu oynuyorum uzun zaman dan beri cm 01-02 yi oynuyorum.p3 500 256 mb ram 32 mb lık ekran kartım var.sistemimin kaldıracagı sekilde(pc mi kasmadan) managerlik tavsiye edermisiniz.lutfen cm olsun fm yi oynamayamam bu saatten sonra şimdiden tesekkürler ileride bu sayfada deneyimlerimizi paylasmak umuduyla ....

• managerlik oyunundan ne anlıyorsunuz
  • senin oyunu oynamadıgın belli
  • BeısNowõmenT kardeş oyunu sevmiyorsan topice girme ve yorum yapma ozaman

mrugby cm03-04 oyna ozaman bence cm serisinin en güzeli bu ve 01-02
  • ErrayN zaten uzun zamandır cm 01 -02 oynuyorum cm 4 var ama sürekli hata veriyor tavsiyen için cok saol
  • BeısNowõmenT kardeş bende senin nickinden bi şey anlamıyom ama konuşuom mu
  • Hocam ben zamanında bu cm yi oynamak için p1 sistem buldum hurdacıda sistemi kurdum ve win 98 i 8.seferde başarıyla kurdum.Biraz zor açılıyodu ama nese sonra cm4 kurdum takır takır oynadım cm 6 al oyna derim rahat kaldırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş cm 01-02'nin haricinde cm 03-04'ü tavsiye etmiş. Ben de aynısını söylüyorum. Yalnız bu cm4 değil, cm4'te baya hata vardı. En iyisi 01-02, sonra 03-04.
  • quote:

Arkadaş cm 01-02'nin haricinde cm 03-04'ü tavsiye etmiş. Ben de aynısını söylüyorum. Yalnız bu cm4 değil, cm4'te baya hata vardı. En iyisi 01-02, sonra 03-04.

Bende en çok cm 03-04 beğenmiştim ama cm4 te genç yetiştirmek müthişti.Özellikleri normal bi genç adam al genç takıma at aldığın adamı 2 sene sonra özellikleri süper oluodu..Cm 4 ün bu yönü bence daha iyidi.

• quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Hocam ben zamanında bu cm yi oynamak için p1 sistem buldum hurdacıda sistemi kurdum ve win 98 i 8.seferde başarıyla kurdum.Biraz zor açılıyodu ama nese sonra cm4 kurdum takır takır oynadım cm 6 al oyna derim rahat kaldırır.

arkadasım p3 500 256 mb ram kastırmasın sonra bilgisayarı cm6 .soyle rahat ve hızlı bi şekilde oynamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrugby

quote:

Hocam ben zamanında bu cm yi oynamak için p1 sistem buldum hurdacıda sistemi kurdum ve win 98 i 8.seferde başarıyla kurdum.Biraz zor açılıyodu ama nese sonra cm4 kurdum takır takır oynadım cm 6 al oyna derim rahat kaldırır.

arkadasım p3 500 256 mb ram kastırmasın sonra bilgisayarı cm6 .soyle rahat ve hızlı bi şekilde oynamak istiyorum

kardeş bence cm6 ya hiç başlama bile.03-04 gibi kusursuz oyunu oynadıkdan sonra cm6 ya başlarsan kafayı yersin

• quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

quote:

kardeş bence cm6 ya hiç başlama bile.03-04 gibi kusursuz oyunu oynadıkdan sonra cm6 ya başlarsan kafayı yersin

arkadasım niye cm 06 kafa yediriyor oyunda hatalarmı var yoksa zorlayıcımı benim istediğim gercege yakın olsun cm 01-02 gibi bide goruntulu olsun cmde yazıları okumaktan sıkıldım artık mac içerisinde

• ya bi takı bayern munich i hiç mi yenemez yaa abartısız 30 kere açtım oyunu 30 unda da bayern beni yendi yaa oyun fm2005 sene 2009 takım FB kadro recep biler(handling 18) schulz,kürşat,servet,öztürk güngör orta saha yasin karaça, yıldıray ,linderoth, D'alessandro forvet de kuranyi ve javi guerrero bi de yedek ruben castro var deportivo dan aldım ya tamam bayern ço iyi takım da hiç mi yenemez yaa
  • ya bende cm 03/04 vardı iki takımın puanı aynı olsa averajı az olan daha üst sırada yer alıyodu.
  • sistemine göre en iyi cm 01 02 gider valla onu oyna derim zaten oynuyosunda bence pcyi değiştit zamanı gelmiş artık değiştirdikten sonrada fm 2006 tavsiye ederim süperdir kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

sistemine göre en iyi cm 01 02 gider valla onu oyna derim zaten oynuyosunda bence pcyi değiştit zamanı gelmiş artık değiştirdikten sonrada fm 2006 tavsiye ederim süperdir kendisi

kardes zten uzun zamandır cm01-02 oynuyom sistemimin kaldıracagı sekilde cm oynamak istiyorum .bende farkındayım yeni pc almam gerektiğini saol
  • size bişi diim mi arkadaşlar en iyi managerlik oyunu total clup managerdir şimdiki adıyla fifa manager 2007 si çıkınca hiç kaçırmayın 5 seneden beri hastasıyım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

quote:

arkadasım niye cm 06 kafa yediriyor oyunda hatalarmı var yoksa zorlayıcımı benim istediğim gercege yakın olsun cm 01-02 gibi bide goruntulu olsun cmde yazıları okumaktan sıkıldım artık mac içerisinde

zorlaması değil oyun bambaşka bişey. menüleri falan berbat oyuncu geçmişleri neredeyse yok.oyunu izleme ekranını geliştirmeye çalışmışlar batırmışlar.bence çok dandik bi oyun olmuş hiç önermiyorum

• beyler genc yetenek genc forvet????
  • hayır sadece merak ettim ve sordum cevaplar için tşkler
    duygularınızı kasdetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 20 Eylül 2006; 1:32:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.