Şimdi Ara

Manchester City (Kariyer 2012!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manchester City daha önce Manchester united'ı lig şampiyonu, FA cup şampiyonu, Şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış, ayrıca geçen sene Sundurland'i Premier league şampiyonu, Lig kupası ve FA cup şampiyonu yapmış ,ancak Uefa kupası finalinde şansız şekilde M.City'e 4-3 kaybeden, Sundurland teknik patronu Sadık'ı Manchester Citynin başına getirdi.

İşte Sadık'ın başarı belgeleri

Sözleşmeye göre Sadık , City klübünden senelik 9.750.000 TL gibi yüksek bir miktar alıcak.

İşte City'nin geçen sene yaptığı transferler. Sadık Hocanın bu oyuncular hakkında ne düşündüğü merak konusu..

M.Cityli taraftarların en sevdiği Oyuncu Carlos Tevez İşte tevezin karnesi

2009-2010 = 30 maç = 24 Gol , 10 asist
    2010-2011 = 35 maç = 25 Gol , 11 asist
    2011-2012 = 36 maç = 18 Gol , 12 asist

Ayrıca city'nin kadrosunda geçen senelerden alınma kaliteli oyuncularda bulunuyor ;
    Salomon Kalou
    Aaron Lennon
    Marek Hamsik
    Hamit Altıntop

Taraftarlar yeni transferler bekliyor !!

Yeni Transfer !!

Alessandro Diamanti
    Teknik direktör Sadık' City'nin başına gelmeden önce gerçekleşen bu transfer Sadık hocanın planları arasında yoktu bakalım ilk 11'de kendine yer bulabilecekmi ?
    İşte Dimanti

Yeni transfer

Bassong

İşte özellikleri.

M.City ilk hazırlık maçında ultrecht'i gol yağmuruna tuttu

Manchester City'den Transfer bombası !!!!!!!!!!
    Yeşil Dev City'de
    HULK !!

Rekor Transfer ücretiyle gelen Hulk , ayağının tozuylada iddaalı açıklamalarda bulundu Hulk , ''Şampiyonluk yaşamaya geldim'' dedi.
    İşte Hulk'un akıl almaz özellikleri.

Hulk için hala çalışma izni alınamaması sadık hocanın canını sıkarken kara 30 temmuz günü belli olacak.

Takımımıza uzun süre hizmet etmiş sağ bek huttonu gelen iyi teklifler karşısında satmadık ama çok ısrarcı olan milan yöneticilerini kıramadık ve 16.500.000 $ a sattık.

Cityden aynı tarife

Hulk için çalışma izni alındı ve transfer bedelide ortaya çıktı City hulk için 145.000.000 $ ödedi Porto klübüne.

Forma satışları Yıldız oyuncuyla birlikde patladı. Klüpden yapılan açıklamada Hulk transferinden sonra forma satışlarının finansa çok büyük yardım sağladını belirtti.
    Porto taraftarı ise Oyuncusunun satılmasını hayal kırıklığı olarak yorumladı.

City Oldham karşısında farka giderken takımı adına ilk golünü atan Hulk taraftarları sevindirdi.

Premier League Başlıyo!!!
    şampiyonluk için bu sezon 6-7 takımın iddiaalı olması ligi inanılmaz zevkli kılıyor.
    Manchester Citymize başarılar diliyorum.

Maçlara başladıkça konuya yazarım arkadaşlar

• Hulk 145.000.000 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Hulk 145.000.000 $
    Hulk biraz pahalı değil mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Hulk biraz pahalı değil mi:)

Alıntıları Göster
    Man city'de para bolda 145.000.000$ fazla değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Man city'de para bolda 145.000.000$ fazla değilmi?

Alıntıları Göster
    Hocam ne yaptın sen ya 145,000,000$ verilirmi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Alıntıları Göster
    Bende Hulk'a 54Mn £ verdim 90mn$ civarı yapıyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Alıntıları Göster
    Medyada Hulk transferine verilen astronomik rakam ağır tepkiyle karşılandı. Klüp sahibi Arap Şehleri ''bu para bizim için hiç birşey'' derken dikkatleri üstüne çekti.

Kabus gibi başlayan gece müthiş bitti !!!

Villa parkda oynanan ligin ilk maçında çok iddaalı lige iyi başlamak isteyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf city oldu.

-City maça kabus gibi başlamıştı daha 5. dakikada Agbonlahor topu ağlara gönderirken bu gole yapıcak hiç bir şey yoktu.
    -27. dakikada Emanuel Adebayor sansasyonel bir gol atarak takımı adına beraberliği yakaladı.
    -33. dakikada Aston Villa'da gene sahneye Agbonlahor çıktı ve güzel bir bitiriş ile skoru 2-1'e getirdi ve devreyi Aston Villa önde kapadı.
    -Devre arasında oyuncularına çok sert bir konuşma yapan sadık hoca Adebayor'u oyundan çıkardı geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jo'yu oyuna soktu ki nitekim ne kadar doğru bir hamle yaptığıda ortaya çıktı.
    -Önce 47. dakikada sonrada 74. kendi adına 2 takımı adına 3. golü atan Jo maçın yıldızı seçildi
    -89. dakikada De Jong'un kırmızı kart görmesi sıkıntılı son 4 dakika yaşatsada M.City bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkartmasını bildi.

Haberler
    AC Milan takımından oyuncumuz Salomon Kalou'ya 11.250.000$ transfer teklifi gelmiştir. Klübümüz bu teklifi reddetmiştir.

De Jong gördüğü kırmızı karttan sonra 1 maç ceza almıştır. Klüp Jong'a para cezası vermemiştir.

Premier League 2. Hafta
    The City Of Manchester stadyumunda müthiş gece''

- Manchester City geçen hafta olduğu gibi gene kabus gibi başladı maça ve daha 13. dakikada Ryan'ın golüne engel olmadı.
    - İlk yarı sonnuda patron ''Takımın gururu sayenizde yerlerde'' dedi ve takım toparladı.
    - 67. Dakikada Tevez tartışmalı penaltıyı gole çevirken 85. dakikada çok büyük bir karambolde son anda topu ağlara gene gönderen isim oldu.
    - Maçın yıldızı Tevez seçilirken Gol atmak önemli değil önemli olan kazanmak dedi.

Haberler

Fulham tartışmalı penaltı kararından şikayerçi Federasyona başvurdular.
    Barry 3 hafta yeşil çimlerden uzak kalıcak.
    Manchester city 3. haftada Wolves deplasmanına çıkıyor.
    Manolo Himenez Golcü oyuncumuz Jo ile ilgilendiğini açıkladı.
    AC Milandan Salomon Kalou için 13.500.000 değerinde resmi teklif geldi ve City bu teklifi reddetti.

Premier league 3. hafta
    Moleniux'da Tevezin gecesi !!

- Maça Çok hızlı başlayan City daha 2. dakikada Tevezin golüyle öne geçti ve maçın kontrolünü eline aldı.
    - 29. Dakikada sazı tekrar eline alan Tevez takımı adına 2. golü attı.
    - 86. dakikada Wolves'in golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken
    - Maçı City 2-0 kazandı
    - Maçın yıldızı neredeyse bütün otoriterelerden tam puan alan Tevez oldu.

Bir sonraki maç :

Avrupa Süper Kupası : Real Madrid - Manchester City

• quote:

Orijinalden alıntı: FOX™

Medyada Hulk transferine verilen astronomik rakam ağır tepkiyle karşılandı. Klüp sahibi Arap Şehleri ''bu para bizim için hiç birşey'' derken dikkatleri üstüne çekti.

Kabus gibi başlayan gece müthiş bitti !!!

Villa parkda oynanan ligin ilk maçında çok iddaalı lige iyi başlamak isteyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf city oldu.

-City maça kabus gibi başlamıştı daha 5. dakikada Agbonlahor topu ağlara gönderirken bu gole yapıcak hiç bir şey yoktu.
    -27. dakikada Emanuel Adebayor sansasyonel bir gol atarak takımı adına beraberliği yakaladı.
    -33. dakikada Aston Villa'da gene sahneye Agbonlahor çıktı ve güzel bir bitiriş ile skoru 2-1'e getirdi ve devreyi Aston Villa önde kapadı.
    -Devre arasında oyuncularına çok sert bir konuşma yapan sadık hoca Adebayor'u oyundan çıkardı geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jo'yu oyuna soktu ki nitekim ne kadar doğru bir hamle yaptığıda ortaya çıktı.
    -Önce 47. dakikada sonrada 74. kendi adına 2 takımı adına 3. golü atan Jo maçın yıldızı seçildi
    -89. dakikada De Jong'un kırmızı kart görmesi sıkıntılı son 4 dakika yaşatsada M.City bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkartmasını bildi.

Haberler
    AC Milan takımından oyuncumuz Salomon Kalou'ya 11.250.000$ transfer teklifi gelmiştir. Klübümüz bu teklifi reddetmiştir.

De Jong gördüğü kırmızı karttan sonra 1 maç ceza almıştır. Klüp Jong'a para cezası vermemiştir.

Premier League 2. Hafta
    The City Of Manchester stadyumunda müthiş gece''

- Manchester City geçen hafta olduğu gibi gene kabus gibi başladı maça ve daha 13. dakikada Ryan'ın golüne engel olmadı.
    - İlk yarı sonnuda patron ''Takımın gururu sayenizde yerlerde'' dedi ve takım toparladı.
    - 67. Dakikada Tevez tartışmalı penaltıyı gole çevirken 85. dakikada çok büyük bir karambolde son anda topu ağlara gene gönderen isim oldu.
    - Maçın yıldızı Tevez seçilirken Gol atmak önemli değil önemli olan kazanmak dedi.

Haberler

Fulham tartışmalı penaltı kararından şikayerçi Federasyona başvurdular.
    Barry 3 hafta yeşil çimlerden uzak kalıcak.
    Manchester city 3. haftada Wolves deplasmanına çıkıyor.
    Manolo Himenez Golcü oyuncumuz Jo ile ilgilendiğini açıkladı.
    AC Milandan Salomon Kalou için 13.500.000 değerinde resmi teklif geldi ve City bu teklifi reddetti.

Premier league 3. hafta
    Moleniux'da Tevezin gecesi !!

- Maça Çok hızlı başlayan City daha 2. dakikada Tevezin golüyle öne geçti ve maçın kontrolünü eline aldı.
    - 29. Dakikada sazı tekrar eline alan Tevez takımı adına 2. golü attı.
    - 86. dakikada Wolves'in golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken
    - Maçı City 2-0 kazandı
    - Maçın yıldızı neredeyse bütün otoriterelerden tam puan alan Tevez oldu.

Bir sonraki maç :

Avrupa Süper Kupası : Real Madrid - Manchester City

Alıntıları Göster
    İyiymiş ben de bu günleri görebilecekmiyim x)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

İyiymiş ben de bu günleri görebilecekmiyim x)

Alıntıları Göster
    ben hulk'a 45M $ verdim diye biraz düşündüm. adam 145 vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

ben hulk'a 45M $ verdim diye biraz düşündüm. adam 145 vermiş

Alıntıları Göster
    Ben 11m € ya alıyorum genellikle Hulk ' u. Birde taksitle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 7 Eylül 2010; 1:43:13 >
  • hulk iyidir ya gerçektede müthiş shoot power yüksektir
  • 145m $ ne ya. Aguero yu al fm'nin krali taksitle 60'a kapatirsin. Gerçi city'i etkilemez o para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

hulk iyidir ya gerçektede müthiş shoot power yüksektir
    Güzel kariyer SSler bomba olmuş Transferler gençlere yönelme olursa daha güzel olur kanaatindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerlon

Güzel kariyer SSler bomba olmuş Transferler gençlere yönelme olursa daha güzel olur kanaatindeyim

Alıntıları Göster
    lewondoski ve oscar cardoza almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

lewondoski ve oscar cardoza almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Transfer politakasını hiç beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Transfer politakasını hiç beğenmedim

Aynen bencede guzel bır transfer polıtıkası değıl
  • Chelsea'deki ikinci sezonumda Hulk'a 36 milyon vermiştim. Çok düşündüm daha sonra ama, o kadar paraya değdi. İçim acıdı. Üstelik sözleşmesini süpernova bonuslarla imzalatabilmiştim. Takımın mali bütçesi normala dönünce tekrar sözleşme imzalatıp, normal bonuslara, ücrete düşürmüştüm. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Chelsea'deki ikinci sezonumda Hulk'a 36 milyon vermiştim. Çok düşündüm daha sonra ama, o kadar paraya değdi. İçim acıdı. Üstelik sözleşmesini süpernova bonuslarla imzalatabilmiştim. Takımın mali bütçesi normala dönünce tekrar sözleşme imzalatıp, normal bonuslara, ücrete düşürmüştüm. :D
    kariyer harika valla
  • 145.000.000 $'ı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

145.000.000 $'ı anlamadım
    On numara kariyer valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.