Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.973
Cevap
36
Favori
483.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agüero attı. 1-0 Şu Nasri'den bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Tevez'e ne kadar çok ihtiyacımız olduğu ortada. Tartışmasız kadrodaki en iyi forvet. Dzeko'nun sapıttığı, Agüero'nun boş boş dolaştığı bu ortamda çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Agüero attı. 1-0 Şu Nasri'den bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Tevez'e ne kadar çok ihtiyacımız olduğu ortada. Tartışmasız kadrodaki en iyi forvet. Dzeko'nun sapıttığı, Agüero'nun boş boş dolaştığı bu ortamda çok iyi olur.

Tevez'in Agüero'dan iyi olduğunu pek düşünmüyorum, Agüero'da şu sıralar biraz düşüş var ama Tevez'den daha iyidir, en azından Tevez kadar iyidir bana kalırsa.

Devreyi 2-0 önde kapattık.
  • Onu bunu bırakın da Dzeko'nun değerini bilemiyorlar, keşke bize gönderseler Dzeko'yu. Yanlış takıma gitti.
  • Dzeko ve 3-0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Onu bunu bırakın da Dzeko'nun değerini bilemiyorlar, keşke bize gönderseler Dzeko'yu. Yanlış takıma gitti.

Dzeko Wolfsburg'daki halinin üstüne koymak yerine daha da geriledi. Gönderebiliriz 30-40 milyon Euro'ya.

Yarın Chelsea'ye güveniyorum.
  • quote:

Onu bunu bırakın da Dzeko'nun değerini bilemiyorlar, keşke bize gönderseler Dzeko'yu. Yanlış takıma gitti.

Alın hayrını görün
  • Aguero > Tevez > Balotelli > Dzeko
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Dzeko Wolfsburg'daki halinin üstüne koymak yerine daha da geriledi. Gönderebiliriz 30-40 milyon Euro'ya.

Yarın Chelsea'ye güveniyorum.

Oynatmazsan geriler tabii. Ciddi söylüyorum bir Milan, Juventus, Liverpool tarzı takımda (Forvet açısından en ihtiyaç olan takımlardan yazayım dedim. Chelsea de eklenebilir listeye ama orada işler daha karışık.) olsa çılgın atar Dzeko. Bir kere çok komple bir oyuncu. Ama dediğim gibi her hafta hücum hattında oynayanların değiştiği, yanlış bir takıma gitti. Tabii kabul ediyorum geçen sezon devre arası geldikten sonra sezon sonuna kadar varlık gösteremedi adam akıllı ama sanki City çok mu iyiydi o sıra? Sezona bomba gibi giren adamı sonra sebepsiz yere yedek kulübesine alırsan, formdan düşer tabii. Ne hikmetse takımda Agüero genellikle kesilmiyor ama yanında oynayan adam hep farklı. Ciddiyim, ben Galliani'nin yerinde olsam Pato'yu da City'e yollayarak (City de isterse.) Dzeko'yu almayı düşünürdüm. (Tabii her şeyden önce forvet olarak Tevez'in peşinden koşmazdım o ayrı.) Yani ama her şeyden önce Tevez sizinle kalsın, Galliani yazın Pato'yu satar da o parayı Tevez'e gömerse cidden üzülürüm, Pato kalsın yani o zaman. Ibrahimovic ve Tevez, kulağa uyumlu olacakmış gibi duran bir forvet hattı gibi gelmiyor. Umarım City ile arasını düzeltir ve mutlu mesut takımında kalır. Gerçi transfer bitince de City'de tutsak gibiyim, bana gelen her teklifi reddettiler, gidip yönetim ile konuşacağım diyordu ama bakalım.

• Dzeko cok kotu

Balotelli cok cok COK Daha iyi Dzeko'dan...

Everton'a Dzeko yuzunden kaybettik adam uzun boylu Hava hakimiyeti yok.. sutlari kotu anca bos kaleye atar.. adam kaleciyle karsi karsiya kaldiginda tum gucuyle topa abaniyor ya... cok gol kaciriyor disari vuruyor

Dzeko PREMIER LIG'e uygun degil malesef

Fulham macinda yine hicbirsey yapmadi.... 3 gol'de de Aguero nun payi vardi

Goller:
    http://videa.hu/videok/sport/ityham30-6LmuE5BegJce5wep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Şubat 2012; 23:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Pizarro iş yapar. Büyük ihtimalle orta sahada Toure dönene kadar kullanırlar bile ama Mancini bu takımı çok iyi yönetemiyor bence. Yani sürekli farklı kadro, farklı hücum hattı, Nasri'yi, Dzeko'yu aptal etti adam. Hücumda Agüero hücumda bir Balotelli ile oynuyor, bir Dzeko ile. Dzeko lige nasıl başlamış bir adamdı, Mancini sonra onu kenara aldığında bile gol sıralamasında kafaya oynuyordu adam. Nasri desen Arsenal'daki Nasri değil, geldi bir süre sürekli yedek kaldı veya sonradan girdi, takıma monte olamadı yani veya Mancini tarafından yapılamadı bu. Zaman zaman kadronun çok geniş olmasının cılkını çıkarıyor sanki. Şimdi yanılmıyorsam puanlar eşitlendi, şampiyon yapamazsa takımı Mancini çok puan kaybeder, hatta sonu bile olabilir.

Tabi ki Mancini'nin beceriksizliği ve kazmalığı. Takımdaki 3. senesi ve ancak bu sene City takım olmuş bir görüntü veriyor o da sadece hücum hattı için geçerli ve oyuncular çok kaliteli olduğu için, Mancini'nin bu takıma hiçbir faydası olmadı bir tane FA Cup hariç. Bu sene herkes takım iyi gidiyor diyordu ama elde birtek UEFA ve Lig kaldı. Lig'de puanlar eşitlendi, UEFA'da da rakibimiz Porto. Kısacası bu sene sonunda Mancini'ye yol gözükebilir.

Lig Sampiyonlugu CL'den bile onemli su an !!

Sezon sonunda CITY sampiyon olamazsa Mancini 100% gidecek.. Mou soylentileri var gelirse City yi hickimse durduramaz :)

• Aguero muhteşemdi
  • Beyler şuraya bi bakın:
    Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Beyler şuraya bi bakın:
    Link

Gelmez,gelirse her ne kadar Barcelonalı ve Messi'ci olsamda formasını alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Beyler şuraya bi bakın:
    Link

Kendisini pek sevmem ama Mourinho ile birlikte gelirse takımı uçururlar.
  • Hakkaten inanıyor musunuz o habere?
    150 milyon teklif etmedi mi bu City geçen sene Ronaldo'ya? Gitse giderdi.
  • Chelsea 3'ledi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 5 Şubat 2012; 19:12:31 >
  • city akar everton bakar
  • 3-0'dan maçı verdiler yok böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hakkaten inanıyor musunuz o habere?
    150 milyon teklif etmedi mi bu City geçen sene Ronaldo'ya? Gitse giderdi.

Geçen sene bu kadar çok sorun yaşadığını düşünmüyorum Ronado'nun R.Madrid'de.
  • Bu ne iş ya
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.