Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.974
Cevap
36
Favori
483.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maça son 20 dakika. Umarım farklı kazanırız.
  • Lacivert forma - beyaz şort kombinasyonuyla sahadayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 12 Şubat 2012; 18:16:46 >
  • Mancini delirmis gaiba bu nasil kadro

nasri,richards,clichy,dzeko YOK
  • 22. dakikaya geldik, 1 gram zevk almadım maçtan. Top hep bizde ama sonunu getiremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

22. dakikaya geldik, 1 gram zevk almadım maçtan. Top hep bizde ama sonunu getiremiyoruz.

cok zevksiz mac oluyor... sinirden deliriyorum su an Dzeko,Nasri,Richards olsa normal oyunumuzu oynayacagiz..

johnson,kolarov,salabeta hepsi cok kotu
  • Çok zevksiz bir ilkyarıydı. 2. yarıya Nasri ile başlamak lazım.
  • Lescott'un golüyle 1-0 ondeyiz.
  • Bir tane daha lazım.
  • Çok şükür üç puan aldık.
  • Haftaya Blackburn ile oynuyoruz, United'ı Old Trafford'da 3 gol ile yenmişlerdi, rehavete kapılmayıp dikkatli olmalıyız.
  • 4 gün sonra Porto ile. İlk turdan eleneceğiz bence.
  • Gidişat pek iyi gözükmüyor açıkcası.
  • Bu futbolu Porto'ya karşı oynarsak hezimete uğrarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Önemli olan kazanmak beyler,hıyar manu kı.ımızın dibinde resmen

Kazanmamız güzel, ama oynanan futboldan hiç umutlu değilim.

Tevez'in bir an önce akıllanıp Mancini'yle barışması lazım. Ona ihtiyacımız var. Dzeko'yla olmaz.

Oynatılmayan Dzeko ile nasıl olmaz diyorsunuz anlamıyorum ki ben. Bunların tamamı Mancini'nin yetersizliği, Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamamaları da onun suçuydu. Kadronda 70 kişi var diye de o kadar rotasyon yapılmaz ki arkadaş takım ne oynuyor geçen sene de belli değildi bu sene de, birbirini tanımıyor hücumdaki adamlar neredeyse. Yani adam oynatmaya oynatmaya Nasri'yi aptal etti adam kulübe oyuncusu oldu arkadaş.

Dzeko sezonun başında hep ilk 11 başlıyordu. Her maçını izledim ve bu yorumu yaptım. Kaleciyle karşı karşıya kalınca inanılmaz derecede kötü bir forvet. Hava toplarında da iyi değil. Top ona gelince Allah ne verdiyse abanıyor . Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada oynadığımız Villareal maçında en az 5 tane karşı karşıya kaçırdı ve maçtan 1 puan alabilmiştik. O maçtan sonra uyuz oldum Dzeko'ya ve bu takımda oynayamayacağını anladım. Premier League tarzı bir adam değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 12 Şubat 2012; 21:03:36 >

• quote:

quote:

quote:

Tevez'in bir an önce akıllanıp Mancini'yle barışması lazım. Ona ihtiyacımız var. Dzeko'yla olmaz.

Oynatılmayan Dzeko ile nasıl olmaz diyorsunuz anlamıyorum ki ben. Bunların tamamı Mancini'nin yetersizliği, Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamamaları da onun suçuydu. Kadronda 70 kişi var diye de o kadar rotasyon yapılmaz ki arkadaş takım ne oynuyor geçen sene de belli değildi bu sene de, birbirini tanımıyor hücumdaki adamlar neredeyse. Yani adam oynatmaya oynatmaya Nasri'yi aptal etti adam kulübe oyuncusu oldu arkadaş.

Mancini kazmanın önde gideni ona katılıyorum ama Dzeko gerçekten kötü. Sen önceki mesajlarında komple bir oyuncu yazmıştın, adam komple geriledi. Özellikle bitiriciliği çok kötüledi. Bunun oynatılmama ile de alakası yok bence, Agüero kadar oynuyor ama Agüero'nun yarısı kadar oynuyor.

• Yaya gelecek dertler bitecek!!

Takımın kalbi ,beyni herseyi Yaya Toure !!!

Göreceksiniz yine gelene gidene 3,4 aticaz :)
  • Beyler Dzeko'ya haksızlık etmeyin, her futbolcunun formsuz dönemleri olur. Bana göre dünyanın en iyi forvetleri arasındadır, Real'e ya da Chelsea'ye gelmesini çok isterdim. Biraz kıymet bilin, biz Benzema'ya mahkumuz
  • Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

Geçen sene tek başına taşıdı takımı bu adam be! Geri dönüyor. Yaya Toure ve Tevez'in takıma dönüşü bize çok güç katacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

quote:

Mancini kazmanın önde gideni ona katılıyorum ama Dzeko gerçekten kötü. Sen önceki mesajlarında komple bir oyuncu yazmıştın, adam komple geriledi. Özellikle bitiriciliği çok kötüledi. Bunun oynatılmama ile de alakası yok bence, Agüero kadar oynuyor ama Agüero'nun yarısı kadar oynuyor.

Bu kadar insan böyle diyorsa doğrudur o zaman, ben bir süredir izleyemedim Dzeko'yu City'de ama onun hala gayet iyi bir forvet olduğuna inanıyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.