Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.976
Cevap
36
Favori
483.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı Villas Boas izliyor baya düşünceli neden bıraktım ben mavi koltugu diyor görüntüsü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Maçı Villas Boas izliyor baya düşünceli neden bıraktım ben mavi koltugu diyor görüntüsü.

Jose abisi gibi yükseliceğini zannetti ondan bıraktı
  • Hadi city handikap
  • Nasri. Vursana kaleye. Ofsayt da yokmuş, ama pas atması saçma oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Maçı Villas Boas izliyor baya düşünceli neden bıraktım ben mavi koltugu diyor görüntüsü.

Düşün senin yaşındaki adam hocan oluyor sana komut vericek sende uygulucan sahada Boas 34 yaşında Terry Lampard Drogba takarmı hiç çok erken derin sulara açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 22 Şubat 2012; 19:18:37 >
  • Barry'nin yerine daha ofansif bir orta saha oynasa çok daha iyi olur. Bu ne ya bir takım bu kadar defansif olmamalı. Nasri'yi oynatıyor da Nasri oynadığı zaman 10 kişi oynuyoruz resmen. Takıma katkı 0. Daha çok zararı var. Skoru korumak adına böyle yaptığını düşünmüyorum, hep böyle yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Düşün senin yaşındaki adam hocan oluyor sana komut vericek sende uygulucan sahada Boas 34 yaşında Terry Lampard Drogba takarmı hiç çok erken derin sulara açıldı.

Bence orada futbolcuların hatası var. O adam taktik olarak senden daha iyi şeyler biliyor ki senin başında. Adamın senin zararını düşünecek hali yok, ondan dolayı sende yaş farkına falan bakmadan adamın dediğini dinlemen gerekir. Onun hocası olduğunu kabullenmenin yaşla değil de olgunlukla alakası var bence.

• Nasri neyin peşinde halen çözemedim. Keşke hiç gelmeseydi, kariyeri biter adamın burada.
  • 2-0 be
  • 33333 şov devam ediyor
  • 44444444
    Maçı izlemeye başladım takım coşmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

44444444
    Maçı izlemeye başladım takım coşmaya başladı

Aynen iyiki KG Var oynamamışım Hulk'a dayanarak. City adamlar kral yaa
  • Pizarro'da siftah yaptı, birde asist ekledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Pizarro'da siftah yaptı, birde asist ekledi.

Dzeko ve Pizarro öldürücü darbeyi vurdu Porto onlar girene kadar 1 gol atmalıydı neyse City güçlü rakiplerinden birini eledi
  • Uefa'da emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
  • Hala City
  • Güzel bir maç oldu. Turu hak ettik.
  • Galatasaray MP maçını izlemek için kapattığım maçtaki gollerin üçünü göremedim.
  • Arkadaşlar City ürünleri nereden bulabiliriz Tr de alanınız varmı mavi beyaz atkı güzel olurdu yada t-shirt sitesinden baktım 11 £ Türkiye'ye kargo ücreti var 4 gün de teslim diyor. T-shirtler 9-13 £ falan Türkiye standartlarıyla aynı nerdeyse.
  • Cep telefonları için güzel bir duvarkağıdı buldum. Çok estetik duruyor.

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

Önizleme:
    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

@Cem
    Hocam Türkiye'de hiç rastlamadim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.